Arama sonuçları: *

1. E

Tuttu Tutmadı Oynuyoruz

Tutmadı altakinin uzun zamandır sevgilisi yok
  2. E

Oyun içi hakaretten suç duyurusunda bulunma

Riot size bilgi vermez uhraştıhınla kalırsın paran boşa gider
  3. E

Hayalini kurmasi guzel seyler

100milyon dolar neyine yetmedi
  4. E

Sizce ilerleyen günlerde altın düşer mi yükselir mi ?

bi alım fırsatı olcak bekleyin
  5. E

Korkunç komplo teorisi: Yeni dünya düzeni

yemin ederim çok boşsunuz knk işniz gücünüz yokmu böyle şeyler düşünüyosunuz şu zamana kadar hangi teori gerçekleşti bence piskolojik sıkıntılarınız var bidefa birinin biriyle ilişkiye girmesi kime ne kazandılır
  6. E

Yardım Gen 5 Ssd Alınır mı ?

ne kadar hız farkı var ne kadar para farkı var
  7. E

MSI B650 Tomahawk alarak hata mı yaptım ?

mis gibi kulanıyorum fiyata bişi diyemem
  8. E

Ejder vandal mı kuronami vandal mı

kuronami tabikide
  9. E

A TİER SSD ÖNERİSİ ?

çok ısınmıyo tabi soğutucuyla kulanırsan soğutucu olmadan ısınır 1759766712 10 aydır kulanıyorum idda etiği hızları hala sıkıntısız veriyo
  10. E

A TİER SSD ÖNERİSİ ?

[H3 id='KIOXIA+EXCERIA+PRO+bunu+kulanyorum+baya+iyi+soutucun+varsa']KIOXIA EXCERIA PRO bunu kulanıyorum baya iyi soğutucun varsa [/H3]
  11. E

Yardım SSD Sağlığı Normal mi?

Yazma hızım baya düşmüş dolduğundan olabilir bende aynısı var 10 aydırkulanıyorum ama baya aktif kulanıyorum hala İddia etiği hızları alıyo 87 sağlık
  12. E

Universite içim leptop acil

selamlar bi arkadaşım universiteye başlıcak acilinden leptop lazım taksit yapcak aylık 7 bin ödeye bilir toplam 40 k küsür olabilir ben baya baktım ama mümkünse faiz binmesin yada olabildiğince az binsin bide okulda kulancağı için sesiz olursa tasarım vb uygulamalar kulancak
  13. E

3080 ti ve 7800x3D beraber calıştırabilir miyim

. Aynı performası daha düşük güçde ve daha az ısınarak yapabilirsin videoda her kart için ayarlar var PSU yeten kişiler bide daha düşük sıcaklık için yapıyo
  14. E

3080 ti ve 7800x3D beraber calıştırabilir miyim

Zaten o ekran kartı gereğinden fazla çekiyo 60w 70w undervolt yap takıl
  15. E

Yardım O11 Vision Compact Kasaya Hangi Fanları Almalıyım ?

Destekliyorsa 140 mm al
  16. E

Annem yabancı erkekle konuşuyor ne yapabilirim

vala anlatıhın kadarıyla bana annen kötüymuş gibi geldi hiç bir anne baba eşini kötülememeli çocuhunun yanında bence bunları böşver ve kendine odakla yavaştan ekonomik özgürlüğü kurmaya çalış bu aileye bahlı kalma bence
  17. E

Bunu bilerek yaşamak zor knk yani bence bu şekil patlat elinde sonunda kaçacak yada belki kendine eylence arıyodur bilemeyiz ben olsam tamamen annemi ne kadar önemsedihimle alakalı olurdu sevmiyosam ne yapıyosa yapsın moduna gilerdim herhal 1759067320 Ailenle aran nasıl knk tam olarak önemli...
  18. E

Yaşın kaç knk
  19. E

16 yaşında hangi işleri yapabilirim ?

Sen iyimisin knk 2 3 saat çalışmak diye bişi olabilirmi garsonluk yapabilirsin günlük 1000 1500 kazanıyosun İstanbul için diyorum orayı bilmem ama rahat 6 şaat çalışıyosun bidefa yüz yüze olmasın nedemek knk öyle bı imkan varmı hemde normal bı işten çok çok daha fazla kişiyle iletişim kurman...
  20. E

Ozaman tek yapabilecehin annene bunları bildiğini söyle ve babana söylemekle tehdit et bence bı arkadaşımında başına buna benzer bişi gelmişti böyle yaptı
Geri