Arama sonuçları: *

1. H

İndirim günleri ne zaman ?

Teşekkür ederim hocam.
  2. H

İndirim günleri ne zaman ?

Pc parçalarının satışını yapan sitelerin belli indirim günleri var mı ? Sadece ince hesabın cuma günü yaptığını biliyorum farklı firmalarında belli günleri var mı arkadaşlar? Teşekkür.
  3. H

Öneri 27 inc 1080p IPS panel monitör tavsiyeleriniz var mı?

Hayır hocam teşekkürler, belli bir uzaklıktan oynadığım için sorun olmuyor 24 inç küçük geliyor.
  4. H

Öneri 27 inc 1080p IPS panel monitör tavsiyeleriniz var mı?

27 inc 1080p IPS panel monitör tavsiyeleriniz var mı? Bütçe maksimum 10k.
  5. H

60K sistem toplama önerileriniz

Zula,valorant ve cs tarzı fps oyunları oynuyorum sıfırdan sistem toplama önerileriniz nedir hazır sistemde önerebilirsiniz ama tercihim toplama teşekkürler
  6. H

Yardım FPS oyunları için ideal internet hızı nedir?

Sistem dizmeyi düşünüyorum Valorant, Zula ve CS tarzı oyunlar için internet hızı sizce kablolu bir şekilde bağlıyken en az ne kadar olmalı? Yada Ping i değerleri nasıl olmalı ve ping degerlerini interneti bağlamadan nasıl öğrenebilirim?
  7. H

FPS oyunları için monitör ariyorum

Hocam şuana kadar pek internet kafede oynadım 27 inç bulunuyordu hiç 24 inç oyunculuğu deneyimledim muhtemelen
  8. H

27 inç ariyorum kral Önerin için teşekkürler
  9. H

Ips panel 27 inc Monitörün yukarı asagi ve öne arkaya yaslama özellikleri bulunan bir monitör tercihimdir. İlk defa almayı düşündüğüm ve bilgim olmadığı için soruyorum oyunları 1080 de oynuyorum. 27 inç ekranda 2K öneriyorlar ama ben 1080 de oynuyorum ona ragmen kaliteli olması için 2K mi...
  10. H

5070+ R7 7800x3d li hazır sistem önerileri ?

5070+ R7 7800x3d li hazır sistem önerileri f/p ürün var mıdır hocam bütçe 50-60 arası duruma göre artabilir ama zor.
  11. H

5070 + R7 7800x3d sistem nasıl olmuş

5070 ekran kartı almayı düşünüyorum sogutmasinda, ilerleyen zamanlarda kafam rahat bi şekilde kullanacagim tavsiye marka var mı suan en ucuzu PNY 28K 1️⃣ Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart 2️⃣AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz Islemci 3️⃣ 5070 Ekran kartı 4️⃣Patriot...
  12. H

Yardım 5070 hangi markasını almalıyım

5070 almayı düşünüyorum hangi markayı almalıyım soğutması iyi kafam rahat olacak birsey bide f/p olursa çok iyi olu yada pahalıda olabilir bütün önerilerinize açığım teşekkürler
  13. H

Anakart ram uyumu nasıl

Tamamdır reis eyvallah
  14. H

Anakart ram uyumu nasıl

Eyvallah hocam 1753791667 CL değeri 30 olani mı kullanirsun hocam ayrıca GPU vs CPU ne var 1753791694 İlk defa dizmeyi düşünüyorum ondan soruyorum
  15. H

Anakart ram uyumu nasıl

Hocam baktimda anakart kısmında uyumlu ramleri yazan yeri bulamadım biliyorsanız linki atarsanız çok iyi olur :)
  16. H

Anakart ram uyumu nasıl

Tmamdir hocam sağolasın
  17. H

Anakart ram uyumu nasıl

Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 PVV516G60C30 DDR5 Ve Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart birlikte kullanan var mı herhangi bir uyumuzluk olur mu tesekurler
  18. H

9060xt + R5 7600 lu sistem nasıl !

Kendim bu şekilde toplayınca 45K bandında oluyor bu fiyat hazır 5070 sistem var ama yanında kullanılan malzeme kaliteleri hiç hoşuma gitmiyor Bana ne önerileriniz var bütün fikirlere açığım 1️⃣ Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart 2️⃣ AMD Ryzen 5 7600 3️⃣ASUS Prime AMD Radeon...
  19. H

Anakart tercihi nasıl

Hocam adamsın çok iyi anladım sağolasın
  20. H

Anakart tercihi nasıl

Sağolasın hocam bu konuda pek bilgili değilim anakarta wifi konusu nedir olsa ne olur olmasa ne değişir vs hiç bilgim yok bilgi verirmisiniz
Geri