Arama sonuçları: *

• Users: Myiko
  • Order by date
  1. Myiko

Ölü pikselli monitör Alınır mı?

ölü piksel yazmış adam bende ne yazdıysa onu yazdım:) tam anlamıyorum monitörden
  2. Myiko

Ölü pikselli monitör Alınır mı?

merhaba 2 k 170 hz monitör buldum asus tuf VG27AQAM1A modeli uzun çizgi bir ölü piksel var 4000 TL'ye satılıyor sizce alınır mı sıfırı 12-13 arası ilerde sorun çıkarır mı veya değermi 4000 TL'ye cevaplarsanız sevinirim.
  3. Myiko

Vestel monitör hdmi sorunu

yaptım ama görüntü gelmiyordu siyah ekranda kalıyor baska bir monitör buldum 480 onda çalışıyor görüntü gelmiyor bunda
  4. Myiko

Vestel monitör hdmi sorunu

Selamlar Vestel 19VH3000 modelli monitör var bilgisayarı bağladım fakat sinyal yok diyor bilgisayarda veya kabloda sorun yok monitör-televizyon karışık bir şey ve HDMI'ye ayarlı değil ben yapamadım arkadaki tuşlarla nasıl HDMI geçirebilirim.
  5. Myiko

Bilgisayar birleştirirken dikkat edilmesi gerekenler

Selamlar bilgisayarın herşeyi hazır monitör hariç şimdiden kasayı toplamak istiyorum daha önceden hiç toplamadım YouTube'dan birkaç video izledim ipucu vs verirseniz veya bu parçayı şöyle takarken şurasına dikkat et vs. yardımcı olursanız sevinirim parçalar rx 6900 xt ryzen 5 7500 f asus rog...
  6. Myiko

Megalodon marka sıvı soğutma alınır mı?

işlemciyi ilerde ryzen 7 7800 gibi modellerle değişeceğim için bunu almak istedim normalde kule tipi alacaktım
  7. Myiko

Rx 6900 xt mi 5060 ti mi

6900 xt aldım 2. el 13500 TL'ye faturası felan duruyordu asus tuf çok az kullanılmış temizdi
  8. Myiko

Rx 6900 xt mi 5060 ti mi

5070 ile karşılaşacak olursak sonuç ne olur
  9. Myiko

Rx 6900 xt mi 5060 ti mi

rx 6900 xt rtx 5060 ti dlss fsr felan kullanmadan hangisi daha güçlüdür % olarak söylerseniz daha iyi olur
  10. Myiko

evet onu aldım
  11. Myiko

sipariş verdim kral şimdi
  12. Myiko

corsair 570x crystal
  13. Myiko

Selamlar Megalodon marka 240 mm sivi soğutma buldum bütçeme uygun sizce alınır mı? işlemcim ryzen 5 7500F
  14. Myiko

2.el işlemci test etmeden alınır mı?

test etti adam eve gidip ben söylemedim ama garanti olsun dedi spiderman felan açtı oynadı sorun çıkmadı
  15. Myiko

keşke edebilsem sistem hazır eve gidip takarım da macun ile fan yok
  16. Myiko

garantili ürün ama bilemedim 10 ay felan garantisi varmış
  17. Myiko

Selamlar. Ryzen 5 7500F almak istiyorum fakat alıcı olarak test etme imkânım yok. Geç bir saatte alacağım için herhangi bir bilgisayarcıya götürme şansım da yok. Dışarıdan bakarak anlayabilir miyim? Garantisi varmış ama emin olamadım. Sizce alınır mı?
Geri