Arama sonuçları: *

1. batuhangns

İnternet sağlayıcı önerisi

Superonline ile iletişime geçip adresini iletirsen alt yapı konusunda destek oluyorlar. Ya da https://www.superonline.net/altyapi-sorgulama bu adresten altyapın olup olmadığını sorgulayabilirsin. 1761800124 Sene 2026 olmak üzere, ülkemiz 5G'ye geçeceğiz diye haberler yayımlıyor. Ne yazık ki daha...
  2. batuhangns

İnternet sağlayıcı önerisi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/yilin-firsati-1000-mbps-turkcell-fiber-kampanyasi-700-tl.1172028/ Buna bi bak istersen. Ben 2 senedir kullanıyorum memnunum. Üstellik fiyatlar mükemmel yüksek artmıyor. İlk sene 500tl ile başladım sonra 600tl yaptılar şimdi de 650tl ödüyorum.
  3. batuhangns

Yardım Hangi arabayı almalıyım

Merhaba asıl soru senin nasıl araba sevdiğin. HB mi sedan mı? Dizel mi benzinli mi? 3 kapı olur mu? Sunroof olmalı mı? Biraz daha yelpazeyi küçültürsen daha net önerilerde bulunabilirim.
  4. batuhangns

Çözüldü✓ Laptop Monitöre bişiler oldu?

Öncelikle geçmiş olsun, ghosting olmuş gibi gözüküyor. Çözümü ne yazık ki yok.
  5. batuhangns

Özel Güvenlik Kartı Bitimi

Kartı yenilemen için yeniden kursa yazılmana gerek yok diye biliyorum.
  6. batuhangns

Mahkemem var okuldan nasıl izin alırım

Mahkeme tebliğ kağıdını götürmen seni 1 gün izinli gösterebilir.
  7. batuhangns

Yenilenmiş telefon alınır mı?

Evet yorumları bende çok incelemiştim. Kasada büyük bir ezik olmadıkça yoğun çizikler olmadıkça kabulümdü. Sağlam geldi çok şükür. İstersen iade edebilirsin. Beğenmediğin takdirde geri gönder gitsin. Tabi ki karar senin. İstersen yakınlarında telefoncu araştırıp iPhone SE 2. Nesil'i canlı canlı...
  8. batuhangns

https://www.hepsiburada.com/yenilenmis-apple-iphone-se-2020-64-gb-2-nesil-12-ay-garantili-a-grade-p-HBCV000017CZEA cihazı mükemmel durumda almıştım. Siyah renkti. Yorumu yazdıktan sonra baktım kaça aldığıma 6.650tl idi fakat şimdi göremiyorum. 1757530057 Alalı 1 ay olmuş düzeltme yapayım. @Zaptic
  9. batuhangns

İPHONE 17 PRO MAX VS İPHONE 16 PRO MAX

Uzun zamandır Apple ekosistem kullanıcısı olarak yeni çıkan cihazlara karşı hep bir adım geride durdum. Önce bekledim kullanıcı yorumlarını okudum araştırmalar yaptım. Sorun olmadığını ya da çözüldüğünü gördükten sonra aldım. Sanırım yine öyle yapacağım.
  10. batuhangns

Merhaba, 2 ay önce getmobilden iPhone SE 2. nesil aldım yenilenmiş cihaz. Gayet memnunum. 2. telefon (iş) olarak kullanıyorum. Pil durumu %100, ekran sağlam true tone çalışıyor, ahizede hoparlöründe sorun yok kısacası sorunsuz bir cihaz geldi memnuniyetle kullanıyorum. 6 bin küsüre almıştım...
  11. batuhangns

Mac ve Windows' da Kullanmak İçin Klavye Önerisi

Herkese iyi forumlar, hem Macbook hem de Windows da kullanmak için kablosuz bluetooth red swich klavye arıyorum. Önerilerinize açığım. Bütçe: 3.000tl
  12. batuhangns

Pencil Pro düzgün çalışmıyor

O zaman son tavsiyem Apple Destek Uygulamasını AppStore'dan indirip konu hakkında Apple Destek Uzamanından profesyonel destek alabilirsin.
  13. batuhangns

TOGG Satışları Neden Düşüyor?

Hocam buna katılmıyorum. Ülkemizde araç fiyatları o kadar artıyor ki gelen zam ile zaten aldığın fiyatın üstüne satıyorsun. Örneğin bu gün 1.000.000 değerinde bir araç alıyosun bayiden çıkardığın zaman 2. el oluyor doğru fiyatı 800.000 diyorsun. Aynı arabanın 2026 modeli çıktığı zaman ki kasa...
  14. batuhangns

Uygulamanın güncel olup olmadığınıda kontrol edebilirsin ya da tabletinin işletim sistemi güncellemesini.
  15. batuhangns

Uygulama kaynaklı bir sorun olabilir. Kalemi yaklaştırdığında yuvarlak bir simge çıkıyorsa tam olarak kalemde sorun var diyemeyiz. Bazı uygulamalar kalemle çalışmaya uygun olmayabiliyor. Kalemin mantığı biraz farklı.
  16. batuhangns

Merhaba, sadece X'de mi oluyor? Başka bir uygulama denedin mi mesela notlarda çizim yapmayı denedin mi?
  17. batuhangns

Mac os big sur kullanılırmı

big sur işletim sistemini yükleyebileceği donanım zaten sınırlı.
  18. batuhangns

Bilgisayar açılıyor görüntü gelmiyor

Üzülerek söylüyorum muhtemelen ramlarinden biri bozuk, başka bir cihazda deneyip test edebilirsin. Belki bu ram yükseltmek için cihazının sana bir mesajıdır. :)
  19. batuhangns

Mac os big sur kullanılırmı

Belki başka birini rehber olur. :)
  20. batuhangns

Sonunda Bilgisayar Topladım

Amin inşallah, çok toz gösteriyor mu?
Geri