Arama sonuçları: *

• Users: Mst16
  • Order by date
  1. M

Xbox 360 kolunu nasıl tamir ederim

Arkadaşlar bayağı bir eskiden Xbox 300 altmışm var iki tane kolu var ikisi de orijinal ama ikisini de böyle bir temaslık sorunu var böyle yani mesela küçük bir hareket bile ettirse mesela pili çıkıyor gibi yani kumanda kapanıyor bunu nasıl düzeltebilirim çünkü bir sürü oyun var bunların boşa...
  2. M

50 bin TL'ye telefon önerisi

Kral en mantıklısı s25 ama iPhone istersen iPhone 15 yada iPhone 16 yı zorlayabilirsin ikinci el kullanırım dersende en mantıklı 14 pro ikinci el
  3. M

Xiaomi Mi Box 2. nesil vs 3. nesil vs Next Star Pro 4k

Hangisini aldınız bende 3. Nesil ve NeXT arasında kaldım
  4. M

Beşiktaş Galatasaray maçına en kolay şekilde gitmek

Çanakkale’de yaşıyorum 4 Ekim cumartesi günü Beşiktaş maçı var bende galatasarayıyım maça gitmek istiyorum ama en ekonomik yol hangisi bilmiyorum ya Bandırma vapuruyla ya Tekirdağ yada Bursa üzerinden gideceğim ücretli yollar ve hepsi dahil olmak üzere sizce hangisi daha ucuz olur arabada 4 kişi...
  5. M

Beşiktaş Galatasaray maçına en kolay şekilde gitmek

Çanakkale’de yaşıyorum 4 Ekim cumartesi günü Beşiktaş maçı var bende galatasarayıyım maça gitmek istiyorum ama en ekonomik yol hangisi bilmiyorum ya Bandırma vapuruyla ya Tekirdağ yada Bursa üzerinden gideceğim ücretli yollar ve hepsi dahil olmak üzere sizce hangisi daha ucuz olur arabada 4 kişi...
  6. M

Construction Simulator Multiplayer

Ben PlayStation kullanıyorum bende construction Simulator diye bir oyunum var PlayStation Plus olduğu için arkadaşlarım da Xbox ürününe 113 TL’ye PC’ye indirecekler ben arkadaşlarımla beraber oynayabilir miyim onlar hiç üyelik almadan yani sadece 113 TL verip beraber oynayabilir miyiz
  7. M

8 yaşındaki kardeşime Oyun için tab s9 almalımıyım

Kardeşim 8 yaşına girecek doğum günü hediyesi tab s9 almalımıyım genellikle PUBG oynuyor arada bir bende kullanırım işlemcisi sayesinde uzun süre götürür diye tahmin ediyorum kalemini filanda öylesine ben kullanırım
  8. M

Iphone 17 mi iphone 16 pro mu?

Hepsiburada
  9. M

Çözüldü✓ Arkadaşım telefonumu çakma dandik kabloyla ps5 e taktı

Saniyesinde çıkardım yani max 3 sanşye durmuştur orda telefonda 16 pro
  10. M

IPhone 16 Pro mu alınmalı 17 mi?

yok türkiye cihaz hocam ben çalıştığım günlerde yetiyor çalışmadığım günlerde baya oyun filan oynarım insta izleirm akşam 9 da şarz gerekiyor
  11. M

20 bin tl ye en iyi f/p telefon?

Hocam bence bütçeyi biraz arttırıp kuponlarla birlikte 23500 civarına s24 fe bulunabilir benimde eski cihazım cihaz değiştirmeyi seven biri olduğum için değiştirdim hiç bir sorunu yok sorunuz varsa sorabilirsiniz
  12. M

Poco f7 parasına değermi?

oyun için alacaksan iyi ama kamerada filan üzer diye düşünüyorum ve bana göre ekranı çok büyük kişisel tercihler
  13. M

18k ya oyun ıcınn en ıyı tablet onerısı

PUBG mobile testlerde stabil fazla ısınmadan 120 fps hocam nasıl sorunlar yaşadınız
  14. M

Çözüldü✓ Arkadaşım telefonumu çakma dandik kabloyla ps5 e taktı

Arkadaşım şaka olsun diye gittiğimiz ps cafede telefonumu oradaki dandik ışıklı bir şeffaf ışıklı kabloya taktı telefonumda 1 aylık yeni bir şey olurmu sizce
  15. M

İphone 16 pro kılıf.

Hocam ucuz ya telefonu çizermi eski ucuz kılıfım çizdi birdahaki kılıfım becase olur
  16. M

18k ya oyun ıcınn en ıyı tablet onerısı

Hangi oyunları oynadınız hocam?
  17. M

IPad A16 için Kalem Önerisi

hocam appledan alacaksanız öğrenci indirimiyle kalem hediye
  18. M

İphone 16 pro kılıf.

hocam güvenemedim spigen liquid air aldım önerir misiniz?
  19. M

IPad A16 için Kalem Önerisi

hocam hangi siteden alacaksınız tableti
  20. M

IPhone 16 Pro mu alınmalı 17 mi?

hocam pardon titanyum yazınca 16 pro yazmayı unutmuşum 16 pro aldım
Geri