Arama sonuçları: *

1. A

Yeni Sistem Restart Hatası

Geç oldu biraz kusura bakma tekrar format la çözdük
  2. A

Yeni Sistem Restart Hatası

Merhaba, Arkadaşımın yeni sisteminde bu şekilde hata alıyoruz kendisi önce win yükleyip sonra bios yüklemiş. Bir kaç kere de yeniden başlatırken your device ran into a problem hatası aldı. Yardımcı olabilirmisiniz
  3. A

Sistem test bileşenleri testi

Sistem özelliklerim böyle
  4. A

Hocam korkutmayın valla sıkıntı mı var
  5. A

Herkese Merhaba, Yeni bir sistem aldım ve hiç bir şey anlamadığım için internetteki bilgilere göre testler yaptım sistem de bir sıkıntı var mı yorumlayabilir misiniz? İlk 2 foto işlemci ve ekran kartının boşta iken verileri diğer foto ise Cinebenchr23(skorlar da yazıyor)test sonundaki değerler...
  6. A

Anakart tavsiyesi sistem için

Merhaba, Bu anakartlardan birini alcam 5060ti ekran kartı ryzen5 7600x işlemci için hangisini almalıyım
  7. A

Laptop açınca bios ekranında kaldı?

Neyse ki sorun çözüldü çok teşekkür ederim ilginiz için
  8. A

Çok ilginç bir şey oldu şimdi bios eski ayarlara dön seçeneğini seçip kaydet dedim ve çıktım tekrar başlayınca esc ile boot menüye girip flash seçtim( içinde win11 var) direkt açtı bilgisayarı. Hiç bir şey anlamadım bu işten valla
  9. A

Ekran böyle basınca çıkmıyor
  10. A

Güncelleme yapıldı mı bilmiyorum vmd dediğiniz nasıl kapatılacak çok anlamıyorum bu işlerden
  11. A

Herkese merhaba, Cuma günü yeni bir monitör aldım ve laptopa bağlayarak denemesini yaptım bir sıkıntı yoktu ve kapattım bugün laptopu açtığımda direkt bios ekranına attı çözüm için yardımcı olabilir misiniz?
  12. A

XIGMATEK MASTER X II PRO Kasa Alınır mı?

Çok teşekkür ediyorum sağolun ilginiz için.
  13. A

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için içim rahatladı.
  14. A

Herkese Merhaba, Vatan dan hazır sistem aldım biraz aceleye geldi o yüzden kasayı çok inceleyemedim sizce bu kasa psu sorun çıkarır mı değişmeme gerek var mı?
  15. A

4K BÜTÇE KLAVYE TAVSİYESİ

yani evet hep öyle kullandım alışkanlık küçük kullanamam belki %80 felan olabilir. Daha fp bir ürün var ise o da olur çok bir beklentim yok bozulmasın çok ses çıkarmasın öyle çatır çutur yeter benim için
  16. A

4K BÜTÇE KLAVYE TAVSİYESİ

Merhaba, Ekteki klavyelerden hangisini önerirsiniz veya başka önerilere de açığım daha fp olabilecek.
  17. A

Max 6k bütçe monitör tavsiye

çok teşekkür ederim.
  18. A

Max 6k bütçe monitör tavsiye

Herkese Merhaba, Bu monitörlerden hangisini almalıyım başka önerilere açığım.
  19. A

MAX 3.5K BÜTÇE MOUSE ÖNERİSİ

Hepinize çok teşekkür ederim. Birde oyun için boyut olarak en fazla 25 inç max 5k bütçeye kadar monitor önerir misiniz?
  20. A

MAX 3.5K BÜTÇE MOUSE ÖNERİSİ

Merhaba, Bu bütçe aralığında aşağıdaki mouselardan hangisini tercih etmeliyim en sorunsuz hangisi farklı önerilere açığım.
Geri