Arama sonuçları: *

1. M

60000 liraya Vatan, Media markt laptop önerisi

Msi artık benim gözümde cok berbat bir marka olmaktan baska birsey degil laptoplarinin hepsi rezalet
  2. M

60000 liraya Vatan, Media markt laptop önerisi

Hocam en mantiklilari acer nitro 16 ile asus tuff ve gamegaraj diğerleri sıkıntılari say say bitmez buraya yazcağim laptoplar kendini sogutabilen kaliteli laptoplar olucaktir sadece bu ücüne bakmanizi öneriyorum asus tuff mazeme kalitesi ssessiz calisan fanlarıyla öne cıkan bir model g helper...
  3. M

YAZILIM VE OYUN İÇİN LAPTOP

Hp victus almayin 16 modellerde sensör sorunu var mazeme kalitesi kötü onun yerine en mantikli iki tercih asus tuff ile acer nitro 16 olacaktir baska laptop kesinlikle o segkentte alinmaz asus tuff(asus son zamanlarda tuff modelleri baya bi gelistirdi o segmentteki en iyi mazeme kalitesi...
  4. M

Bu fiyata bu laptop tercih edilir mi?

F16 ama ryzen 9 intel laptopda nasil ryzen islemci var 🤣🤣🤣
  5. M

Lenovo Legion Pro 7 RTX5080 ULTRA9 alınır mı?

Cevap biraz gec olucak ama lenovo legion o kadar kalitesizki kasasi soyuluyor anakart sorunlu olabilir mazeme kalitesi berbat alinmaz gidin o paraya asus rog alın cok daha iyi veya gamegaraj var onlarda kalitelidir o bütceler icin ucuz bütcelerde ise en iyi 2 si asus tuff ile acer nitro 16 dır
  6. M

40.000TL'ye laptop önerisi

Biraz gec cevap veriyorum ama bu modelin ryzen 7 lisini kullaniyorum armory crate yerine g helper ile kullaniyorum islemcinin 80 ini gectigini görmedim kendi modelimde islemciye nolur nolmaz diye 85 derece sınırlayip oynuyorum öneririm gerek mazeme kalitesi gerek sessiz calısan fanlarindan...
Geri