Arama sonuçları: *

• Users: svscr
  • Order by date
  1. S

Sistem PSU değiştikten sonra açılmıyor

Teşekkür ederim mesajınız için, şuan kasayı topluyorum pazartesi görüşüp göndereceğim artık.
  2. S

Anladım teşekkür ederim fazlası beni aşacak artık ufak bi sorun olsa da yine de servis çözsün ben beklerim.
  3. S

Onu da denedim teşekkürler.
  4. S

Teşekkür ederim mesajının için, fazla baskı ihtimali belki olmuş olabilir nette bastıra bastıra tam oturmasını söylüyor hep ben de biraz fazla yüklenmiş de olabilirim tam emin değilim tabi. Anakartın kasaya temas ettiği durumu ben de düşündüm ama anakartı kasadan ayırıp öyle denemek istemedim...
  5. S

Teşekkür ederim, komple kasayı toplayıp gamegaraja göndersem olur mu? PSU da sıkıntı yok kısa devre ile tek başına çalıştırabildim.
  6. S

Teşekkür ederim dediğinizi maalesef denemiştim. Yanık kokusu ses benzeri bir şey duymadım.
  7. S

Teşekkür ederim mesajınız için. Yine bu konularla bilgili tecrübeli arkadaşlar yorum bırakabilirse çok mutlu olurum, iyi forumlar. Düzeltme: CPU'ya bir zarar gelmiş mi onu anlayabileceğimiz bir yöntem var mıdır?
  8. S

Teşekkür ederim mesajınız için. Satıcıya nasıl iletişim kurmalıyım yani şimdi psu değiştirdim böyle oldu dersem baştan kullanıcı hatası diye işler sıkıntıya girer. Nasıl bir senaryoyla gideyim bi fikriniz var mı birkaç gün önce hepsiburada üzerinden satıcıya ekran kartı fazla ısınıyor diye mesaj...
  9. S

Kasayı toplayıp göndermekten kastettiğim kasayı direkt gamegaraja göndersem olur mu demek istemiştim. Fatura çıkarsa sizce yeni bir anakart için mi çıkar yoksa onarım falan olur mu?
  10. S

Tekrar teşekkürler mesajınız için. Anakartı tek başına servise gönderirsem geri toplayamam diye düşünüyorum, hiç tecrübem yok diyebilirim pclerle haşır neşirim video falan ama uzun yıllardır laptop kullanıyorum. Kasayı olduğu gibi toplayıp satıcıyla görüşüp yollasam nası olur kabul ederler mi...
  11. S

Yok özellikle oturmasına çok dikkat ettim tırnak bile girmiyor, teşekkürler mesajınız için.
  12. S

Merhabalar, Yaklaşık 1 ay önce GameGaraj’dan hazır sistem olarak aşağıda belirttiğim donanımlarda bir PC satın aldım: • İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D • Anakart: ASUS PRIME B650M-R • Bellek: 2x TwinMOS VOLTX DDR5 16GB 5600MHz CL36 • Ekran Kartı: Palit RTX 5070 Ti GAMINGPRO-S 16GB GDDR7 •...
  13. S

Palit 5070ti Sıcaklık

Tekrar merhaba, Konuyla ilgili uzun emek ve yardımlarınızdan dolayı yazmayacağım deseniz de bir güncelleme yapmak istedim. Araştırmalarım sonucunda undervolt yapmayı öğrendim ve deneme-yanılma yöntemiyle, normalde tam yükte 1070 mV ile çalışan kartı 875 mV ve 2800 MHz olacak şekilde ayarladım...
  14. S

Çözüldü✓ Tekli kasa fanı önerisi

Merhaba kasanın alt tarafına 1 adet fan takmak istiyorum gösterdiğim yere. Uygun mu takabilir miyim uygunsa öneride bulunabilir misiniz? Max 500 tl civarı olabilir, rgb olması şart değil. Sanırım 120mm.
  15. S

Palit 5070ti Sıcaklık

Anlıyorum çok teşekkür ederim ilginiz ve yardımlarınız için. Yine kısa zamanda psu değiştirmeye çalışacağım zaten upgrade sıralamamda 1. psu 2. anakart var idi. Kartta sorun yoktur ama değil mi performans konusunda hiçbir sıkıntısı yok görünen bana. Teşekkür ederim mesajınız için.
  16. S

Palit 5070ti Sıcaklık

Anladım hocam o kadar berbat bir psu değil diyorsunuz, ısının kaynağı hala psu olabilir mi? Yada kasa içi soğutmadan mı kaynaklı. PSU o kadar kötü değilse değişmek için acele etmesem iyi olur durumları zorlamamak adına. Yoksa sorun kartta mı?
  17. S

Palit 5070ti Sıcaklık

Tavsiyenizi dinliyorum ve MSI MAG A850GL siparişini şimdi verdim ve gelene kadar da bilgisayarı çalıştırmayacağım. İkinci görselde psu bilgilerini attım söküp.
  18. S

Palit 5070ti Sıcaklık

Hmm evet arka tarafta korkunç bir görüntü var bi soket yapısı falan da göremiyorum. Kasanın ön tarafından ızgara altından yazılar görünüyor ama 3 year warranty dışında bir yazı okuyamıyorum :D . 1760662474
  19. S

Palit 5070ti Sıcaklık

Anladım peki bu konuyla ilgili önce firmayla görüşmeli miyim yoksa direkt psu değişelim mi? Ben değerler normal diyeceklerini düşünüyorum da orası ayrı.
  20. S

Palit 5070ti Sıcaklık

Kasa bu linkteki ürün. Msi olan daha pahalı olsa da aylık taksit olarak benim için daha avantajlı. Sizce psu değiştirmek çözer mi diyorsunuz? https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/aigo-ds900-siyah-750w-80-bronze-argb-mid-tower-kasa/
Geri