Arama sonuçları: *

1. U

1.3m bütçeye Suv araba önerir misiniz

Km çok fazla olmayan (170 üstü falan olmasın ) Motor u 1.3 üstü suv araba önerir misiniz?
  2. U

BIOS HAKKINDA YARDIM

Bir tane bıos hakkında sorum olacaktı. Pc ilk geldiğinde bıos tan ram hızlarını yükseltip çıktım hava yağmurlu idi o yüzden bıos u güncellemedim. Neyse hız ayarını yaptıktan sonra pc açılınca görüntü vermedi bende bıos pilini tak çıkar yapıp sıfırladım . Şimdi sorum bundan sonra tekrar girip...
  3. U

FPS SORUNU VE BIOS HAKKINDA

Valorantta 700 fps alıyorum rekabet de 1760475443 AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci (66692) Anakart 1 x MSI PRO B650M-E DDR5 AMD B650 AM5 Soket DDR5 6800+(OC)MHz mATX Anakart (80157) Ekran Kartı 1 x COLORFUL GeForce RTX 5060Ti GDDR7 128Bit (NB DUO...
  4. U

FPS SORUNU VE BIOS HAKKINDA

Selamlar yeni bilgisayar aldım geleli 1 hafta falan oluyor 5060ti 16gb + 7500f 32 gb ram li bir sistem aldım . Rustta en düşük ayarlarda 80 fps alıyorum en yüksek ayarlarda yine 80 fps alıyorum. Ekran kartı düşük ayarlar da kendini %30 kullanıyor işlemci %60-70 yüksek ayarlarda ekran ksrtı...
  5. U

Ekran kartı kullanım oranı düşük yardım

Sadece rust için
  6. U

Ekran kartı kullanım oranı düşük yardım

Selamlar yeni sistem aldım 5060 ti 16 gb + ryzen 7500f sistemim rust oyununda 70 fps alıyorum düşük ayarlarda işlemci kullanımı %70 lerde iken ekran ksrtı kullanımı %30 larda . Ekran kartı kullanımını nasıl arttırabiliriz. Ekran kartının fanları bile dönmüyor
  7. U

10-12K civarı 240Hz Monitör Önerisi

Msı mag 255 xf çok daha düşüğe 300 hz 0.5 ms
  8. U

Masaüstü pc Bluetooth bağlanıyormu

Yokmuş dostum teşekkürler acaba ne almam gerek ps4 kolunu bağlamam için
  9. U

Masaüstü pc Bluetooth bağlanıyormu

Selam masaüstü pc ye gamepad kolu bağlanmıyormy Bluetooth ile . Bluetooth ayarına giriyorum bağlanmıyor böyle diyor
  10. U

Çözüldü✓ BIOS PİLİNİ ÇIKARAMADIM YARDIM

Nasıl çıkarıcamki
  11. U

Çözüldü✓ BIOS PİLİNİ ÇIKARAMADIM YARDIM

Selamlar yeni pc aldım ve ram hızlarını yükselttikten sonra görüntü gelmedi bıos pilini tak çıkar yapıp 1 dk beklememi önerdi bir arkadaş fakat ben pili çıkaramadım bir kaç videodan baktım çentiği itirince çıkıyor ama bende arada plastik parça ve ileri gitmiyor yardım edin
  12. U

RAM GÜNCELLEMESİ SONRASI GÖRÜNTÜ YOK

Selamlar yeni pc aldım bıos a girip ram hızını 6000 mhz e yükselttim kaydet ve yeniden başlat dedim kasa çalıştı her şey çalışıyor fakat görüntü yok yardımcı olur musunuz
  13. U

Ekran da bulanıklaşma

Selamlar yeni monitör aldım msı mag 255xf 300 hz 0.5 ms İps panel . Arada bir ekran da bulanıklaşma oluyor pixel ler çok belli oluyor bunun çözümü varmı
  14. U

7-8 K MONİTÖR ÖNERİSİ

Selamlar yeni bir monitör almak istiyorum genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum o yüzden 2k falan olmasına gerek yok tepkime süresi yüksek falan olan bilindik markalardan işte msı asus Samsung falan dan bir oyuncu monitörü önerebilir misiniz?
  15. U

YENİ PC ALDIM ÇALIŞMIYOR YARDIM

Sistemin garantisi var fakat sistemi test edebileceğim tek yer bilgisayarcı falan oraya götürücem ama garanti devre dışı kalır diye korkuyorum
  16. U

Bilgisayara güç gelmiyor

Nasıl deniyoruz acaba çok bilmiyorum da
  17. U

Bilgisayara güç gelmiyor

Arkasındaki derken
  18. U

Bilgisayara güç gelmiyor

Benzer sorunu yaşıyorum çözdünüz mü acaba
  19. U

Hocam ekran kartına 2 ucuda takıp denedim çalışmıyor ekran kartı yerine oturuyor vidasını sıktığım da da sallanma çok az
  20. U

Hocam dediklerinin hepsini yaptım olmadı ekran kartını ilj başta kilidi açarak takmıştım her şeyi yaptım açılmayınca kilidi açıp çıkarırken sanırım fazla sağdan çektim kilit yeri yerinden çıktı kilidi taktığımda ise şimdi çıt sesi gelmiyor ama yerine oturuyor fakat gene çalışmıyor ne yapman...
Geri