Arama sonuçları: *

1. A

9070xt sistem ilk kurulumda tepki vermiyor.

Fanlardan dolayı anakart falan arızalanabilir mi? Riske atmak istemiyorum açıkcası şu an sistem çalışıyor
  2. A

Şu fan problemleri beni kalpten götürecek. Daha öncede başıma gelmişti. Birde öyle bir tepki veriyorki sanki kıvılcım atmış sistem komple susmul gibi.
  3. A

Kasa fanlarını sökünce sistem başladı acaba fanlarda kısa devre yapacak bir durum olabilir mi?
  4. A

Sistem donanımlarını doğru bir şekilde montajladım. Sistem ilk açılışta ekran kartı üzerinde anlık bir beyaz ışık yakıp bırakıyor. Kartmı sorunlu acaba diye kontrol etmek için kartın güç kablolarını söktüm ancak yine aynı tepkiyi veriyor.
  5. A

❌İndirim Bitti! TRENDYOL KAZI KAZAN SAAT 21.00

bana atabilirmisin
  6. A

9070XT için PSU tavsiyesi

Bu şekilde değilde 3x8pin kablosu olursa kafam daha rahat olacak. Soket falan yanıyor. Bide 6+2 den 850w 12+4den 600w veriyormuş oda biraz dengesiz geldi. Pin sayısı ve W olarak
  7. A

9070XT için PSU tavsiyesi

3x8pin kablo ve en kötü c tier grupta yer alması tercihim.Bütçe 0-5000TL. Mümkün olduğunca fiyatı uygun olmalı. Teşekkürler.
  8. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Ayrı ayrı alıcaz o zaman
  9. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Güvenilir bir psu ya sahip kasa çıkar mı acaba
  10. A

Gigabyte B650M S2H - Gigabyte B650M Gaming WIFI6E hangisini tercih etmeliyim?

Neden saçmalık kısaca açıklayın lütfen. Genel bir bütcem yok sistemi donanımlarda stabilite sorunu yaşatmadan çalıştırsın yeterli benim için. Bu şartlar altındaki en hesaplı modeli araştırıyorum.
  11. A

Ram expo veya undervolt pbo gibi işlemlerde herhangi bir sorun yaşadınız mı? Ben çok uzun zaman sonra ilk kez amd sistem kullanacağım pek hakim değilim.
  12. A

7500f işlemci ve 9070xt ekran kartı ile kullanacağım. CL 30 6000mhz ramler ile kullanıp 8000mhz civarlarından çalıştırmayı hedefliyorum. Aradaki fiyat farkına değer mi? S2H problem yaratmayacaksa fazladan para vermek istemiyorum. Kasa içi hava tahliyesinin çok iyi olacak ama elbette wifi6e olan...
  13. A

Corsair RM750e 750W -Thermaltake GF3 750W hangisini tercih etmeliyim?

Hayır sıfır 2 yıl garantili kapalı kutu faturalı alacağım.
  14. A

Corsair RM750e 750W -Thermaltake GF3 750W hangisini tercih etmeliyim?

Corsair olan B- segment Thermaltake ise A+ ikisinin arasında 2000tl fark var. 7500f 9070xt sistem için kullanacağım. Sizce 2000tl fazladan vermeye değer mi?
  15. A

Lenovo LOQ 15IRX9 83DV00WVTR i7-13650HX 16 GB 512 GB SSD RTX4060 115W 40.999₺

Anakart yakıyor bu seri diyorlar. Bende geçenlerde bakıyordum. Hatta neredeyse alacaktım.
Geri