Arama sonuçları: *

1. emrequex

Kargo devir ne demek?

Tamam teşekkür ederim
  2. emrequex

Kargo devir ne demek?

tm usta eyvallah
  3. emrequex

Kargo devir ne demek?

Tamam da benim evime gelmedi kargo ve eğer eve gelip şubeye geri dönseydi mesaj atmaları gerekmez miydi? 1652550564 MNG Kargo bu arada
  4. emrequex

yurtici kargo kargo devirde problemi

Geldimi kargonuz aynı problem bendede var
  5. emrequex

Kargo devir ne demek?

Arkadaşlar kargo takipde ''Teslim edilemedi Devir'' yazıyor. Bu ne anlama geliyor? Bizim eve gelmedi kargo, gelip şubeden almalısınız diye mesajda gelmedi. Anlamadım
  6. emrequex

Bu oyunun adını bilen var mı?

Arkadaşlar çok küçükken OYUNSKOR'dan bir oyun oynamıştım. Bi ağaç var elimizde çekiç var gelen canavarları öldürüyoruz ağacı korumaya çalışıyoruz. Canavarları öldürdükçe para falan geliyor çekiçi , ağacı falan güçlendiriyoruz ismini bilen var mı?
  7. emrequex

TWD mi önce izlenmeli fear the walking dead mi?

Soru başlıkta
  8. emrequex

Razer deathadder Beyaz

Bunun yerine başka önerin var mı? Eski mouse diyorlar sensörü falan eskiymiş.
  9. emrequex

Razer deathadder Beyaz

Peki bu mouse yerine aynı fiyatlarda başka mouse öneriniz var mıdır?
  10. emrequex

Razer deathadder Beyaz

Burda sorumun cevabı yok.
  11. emrequex

Razer deathadder Beyaz

Arkadaşlar bu mousenin klasik haliyle beyaz versiyonu arasında bir fark var mı? Klasik...
  12. emrequex

Xbox - Ea Play kurulmuyor

Arkadaşlar it takes two oynamak istiyorum ama EA Desktop uygulamasını yüklerken yükleniyor kısmınında %75'i doluyor sonra direkt hata vermeden kapanıyor. Hep böyle oluyor ve bir sürü çözüm denedim olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?
  13. emrequex

Bluetooth kulaklık önerisi

Arkadaşlar kulak içi bluetooth kulaklık almak istiyorum. Max bütçem 200TL. Yuvarlak olan siyah, xiomi kulaklıklardan istemiyorum onlar harici önerilerinizi bekliyorum.
  14. emrequex

Steam emek oyun önerisi

Arkadaşlar emek verip gelişebileceğim bir oyun oynamak istiyorum. İdle oyunları gibi. Strateji oyunuda olur. Önerilinizi bekliyorum. Bütçe 50TL max
  15. emrequex

Pubg 1 haftalığına bedava oldu.

Yok öyle değil. 7 tane random kasa açıyoruz da çıkıyor ya kasalar. O kasaları açmadan pazara satabiliyor muyuz onu soruyorum.
  16. emrequex

Aga bu pubg'de random kasa olayı var ya, ben o kasaları açıp çıkanları steam toplulukda satabiliyorum değil mi? oyunun parasını çıkartır.
  17. emrequex

Arkadaşlar 1 hafta sonra beğenirsek alınır mı sizce? Gelen hype a göre bedava yapabilirler mi pubgi?
  18. emrequex

İsveç'te İngilizce konuşarak yaşayabilir miyiz?

evet
  19. emrequex

Konuşma olmayan işler yaparım
  20. emrequex

Yani isveççe bilmeden ingilizce konuşarak yaşayabilirim
Geri