Arama sonuçları: *

1. Z

Ev internetimin tahadütü doldu

rehber linki falan varmı. ayrıca katkıların için teşekür ederim
  2. Z

altyapı devletin değilmi özel şirketler kendi kafasına göre nasıl kablo çekebilir
  3. Z

Merhabalar ev internetimin tahadütü doldu. Süper online kullanıyorum 500 hızında fakat. Son 6 aydır sürekli kesintiler cs 2 de ping problemleri bunaldım. Başka operatörlere baktığımda sitelerine adresimi girdiğimde evime sadece 100 hız verebildiklerini diyorlar. Bu fark nasıl oluyor Türkçe 1000...
  4. Z

S25 mi S24Plus mı tercih etmeliyim

S24 + kullanıyorum bütçe problemin yoksa asla geçme hiç memnun değilim ekranının parlaklığı kısıyor pili hızlı azalıyor(özellikle mobil veride) GPS açıkken konumla biryere gidiyorsan aşırı ısınıyor muhakkak ama muhakkak almamamnı tavsiye ediyorum. Ben 42 k verip aldım aldığım günden beri memnun...
  5. Z

Temu aylık paket sınırı nedir

Ocak 2025 te kaldırıldığı söyleniyor bazı yerlerde doğrumu bilemedim ondan sordum
  6. Z

Hyprex cloud 3 alıcam yardım

Ben aldım 2 yıl kullandım ilk günden beri hiç memnun değilim. Ama bu paraya ne alınabilir bilmiyorum. Ama ben almazdım tek istediğim cs 2 de ses kasmaktı herkes sen info verme kanka diyor
  7. Z

Paket sınırı hala 5 mi

Ev adresi aynı olsa sorun olmaz dimi
  8. Z

Temu aylık paket sınırı nedir

5 paket durumu hala devam ediyormu
  9. Z

Yardım Temu Güncel Alışveriş Limiti

Hala ayda 5 paket sınırı varmı ?
  10. Z

Paket sınırı hala 5 mi

2025 ocakta kalktı diyen de var 2021demi ne yürürlüğe girmiş
  11. Z

Paket sınırı hala 5 mi

Normal yurt dışı alışveriş ya. Genelde motosiklete stikır yada kısa manet ayak peki koruma plastiği falan
  12. Z

Paket sınırı hala 5 mi

Selamlar, bazı sitelerde hala var bazılarında ise yok yazıyor ayda maximum kaç tane sipariş verebiliyoruz hala 5 mi. Bilen biri varmı. Yada aynı ev adresine aile üyelerimin bilgileriyle sipariş oluştursam 5 adet sınırını geçebilirmiyim ?
  13. Z

🆓Findeks Bayrama Özel Ücretsiz Kredi Notunuzu Öğrenebilirsiniz 🆓

çok kızgın ve mutsuzum 1367 olan puan 1240 a düşmüş düzenli taksit ödüyorum artması gerekirken düşmüş
  14. Z

Noctua nh 1 vs termal grizy krynoaut extrem hangisini almalıyım

abi peki ıslak mendille eski macunutemizleyebiliyormuyuz
  15. Z

abi peki bu noctuada sw versyonuda var aynı paraya satılıyor farkı ne biliyormusun 1743154795 ben baktım ama bir şey bulamadım 1743154937 sadece spatula ve 3 adet tejmizleme mendilimi farkı var arada 40 lira oynuyor
  16. Z

baştan anlatırmısın hyala 60 lira istiyo 1. yeni rapor 2ç kendim için 3. adımda risk raporuda istiyoruma tıkladım ama hala ucretsiz olmadı sitedenmi yapıyorsunuz siz molbil uygulamadan olmuyor
  17. Z

https://www.amazon.com.tr/dp/B0B1DMJQZ1?ref=emc_s_m_5_i_atc...
  18. Z

ucretsiz olduğuna eminmisin bende paralı gorunuyor
  19. Z

PC açılışta sorun çıkıyor

Cmos sıfırlamayı dene sonra bios flashla tekrar güncel biosu kurarsın
  20. Z

Dualsense 5 önerisi hepsiburada

Pc de kullanılmıyor dimi
Geri