Arama sonuçları: *

1. A

Type c bağlantısı için soket

kasamda type c çıkışı mevcut ama anakartımda type c soketi yok bu yüzden kablo boşta duruyor 19 pin den dönüştürücü ile takamıyorum çünkü 1 tane 19 pin girişim var pci dan kasanın ön panelindeki type c soketini aktif etmek için bir dönüştürücü var mı acaba ya da neler yapabilirim biraz karışık...
  2. A

35k sistem tavsiyesi

teşekkür ederim yardımın için 1757254034 evet onu gördüm ama kaçırdım yolaydım sipariş oluşturamadım o anda
  3. A

35k sistem tavsiyesi

hocam 3 farklı sistem şu an kafamda + ve - lerini az çok görebiliyorum ama sana da danışmak istiyorum son kararı vermeden önce ve belki cuma yı da bekleyebilirim İncehesap için...
  4. A

35k sistem tavsiyesi

powercolor çok bildiğim bir marka değil şu ana kadar hep gigabyte asus msı gibi markalar kullandım. powercolor nasıl bir markadır güvenebilir miyim rahatlıkla
  5. A

35k sistem tavsiyesi

35 k küsürlerinde bir bütcem var kafamda 9060xt 16 gb ve ddr5 bir sistem almak var yanlış hatırlamıyorsam amd cpu ve gpu alındığında performans da + ları vardı o yüzden amd bir sistem düşünüyorum ama uzun zamandır piyasaya bakmadığım için çok hakim değilim gözünüze çarpan bir sistem varsa...
Geri