Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

Kasanın Hava akışı Böyle iyi Olur mu ?

Anladım hocam görüntü benim çok ilgilendiğim bir konu olmadığı için bilmiyorum 😂 ben performansçıyım
  2. AGUMBA

Reverse can ile düz arasında bir fark var mı ben bilmiyorum hocam ama sen mantığı anladın ona göre yaparsın
  3. AGUMBA

Tabii ki hocam radyatör kanallarının arasından dışarıdaki soğuk havayı içeri çekeceği için o şekilde soğur zaten diğer türlü içerideki sıcak havayı dışarı atarken radyatör nasıl soğuyabilir sıcak hava çekerken
  4. AGUMBA

Böyle olunca radyatör egzoz fanı olmuş oluyor o da sıcak havayı içine çekmesi demek. Radyatör ve aşağısı içeri hava vericek arka taraf dışarı atacak
  5. AGUMBA

Playstation 5 Pro vs Xbox Series X

Denemesi lazım zaten. Xbox bu saatten sonra alınmaması gereken bir konsol haline geldi. İlerde göreceğiz ne nasıl olacak
  6. AGUMBA

Playstation 5 Pro vs Xbox Series X

Hayatı boyunca Xbox kullanmış biri olacak PS almanı öneririm çünkü Xbox yeni nesil konsol daha fazla üretmeyecek nedenini Enis Kirazoğlu'nun videosundan öğrenebilirsin. Konsol satmak yerine daha çok oyun ve ürün satmayı planlıyorlar. Özel oyun mantığı da kalmadı her oyun PC ve PS ye çıkıyor...
  7. AGUMBA

25000TL civarı telefon önerisi

Linki atar mısın hocam
  8. AGUMBA

Bf6 alınır mı?? Optimizasyon?

Oyun bence olabilecek en iyi şekilde çıkmış ve iyileştirmeye de devam ediyorlar ben fanthom edition aldım epic games üzerinden 3600 TL ye ama 725 TL si bana epic reward olarak geri dönecek o yüzden bayağı kârlı oluyor
  9. AGUMBA

Bf6 alınır mı?? Optimizasyon?

Bende oyunda MSI afterburner çalışmıyor neden anlamadım
  10. AGUMBA

🔥İndirim (Epic Games) Outlast 8TL / Outlast 2 12TL / The Outlast Trials 80TL

Zaten bir Harry Potter sever olarak oynamaya can atıyordum ama hem fiyat fazlaydı hem zamanım az... Şimdi bf6 dan iade edilen 720 TL ödül ile alabilirim oynamasam bile kütüphanede dursun 😂
  11. AGUMBA

🔥İndirim (Epic Games) Outlast 8TL / Outlast 2 12TL / The Outlast Trials 80TL

Hogwarts legacy o fiyata mı düştü hocam
  12. AGUMBA

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Razer huntsman V3 pro TKL var 8 bin TL ye piyasada en düşük 12-13 falan sene içinde de hep 10 k falan seyretmiş nasıl bana göz kırpıyor
  13. AGUMBA

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Buna ben de bakıyorum 14 bin TL ye bana çok güzel gibi geldi ya sen araştırdı. Mı bu fiyat bandında daha kaliteli bir model flaan var mı başka markanın? Ekran boyutu daha küçük de olur
  14. AGUMBA

Yardım 5080 süper ekran kartları ne zaman çıkacak ?

Varsa bütçen al bi 5090 gitsin bidaha uzun bir süre bunu düşünmek zorunda kalmazsın
  15. AGUMBA

Öneri Battlefield 6 alınır mı?

Beni ilgilendirmez battle royale ama oynamak isteyen bir kitle de var. Oyuna eksisi değil artısı olur
  16. AGUMBA

İlk başlarda online de sıkıntı çekebilirsin çünkü kaos bir tık fazla ve adam görmek zor oluyor ama güncellemeler ile oyun daha çooook değişecek ilerde ve 28 inde galiba sezon gelicek belli bir süre sonra da battle royale mode gelecek
  17. AGUMBA

Al hocam al hiç pişman olmazsın
  18. AGUMBA

600-670K arası araç önerisi?

Hahahahah laflara bak ya nasıl kuduruyorsun😂😂 hadi git biraz da başka konularda boş konuş 😂
  19. AGUMBA

600-670K arası araç önerisi?

aaaa bukadar mıydı? Daha boş yapmayacak mısın? Bişeyler daha söyle de onların da karşılığını vereyim ama sen hiçbir zaman sana dediğimiz gibi bir araç bulup buraya atamayacaksın çünkü sen her insanın etrafında mutlaka 1 tane olan " onun yerine şunu alsaydın " diyip söylediği şeyin konuyla...
Geri