Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Survival odaklı mobil oyun önerisi

Köydeyim dostlar canım çok sıkılıyor Minecraft Terraria tarzı kasıl geliş yarat tarzı oyunları çok seviyorum kıyamet sonrası temalı şeylerde dikkatimi çekiyor sadece telefon olduğu için gameplay kolay olsun yeter teşekkürler İlla survivalda olmaya bilir başka öneriniz varsa beklerim
  2. Yozgatlııı

CLASH ROYALE 10 BİN KUPA OLMA BUGU

Linke giriyorsunuz, link deste önerme linkidir. Önerdiği desteği oynamak zorunda değilsiniz. Linke tıklayınca oyun açılıyor ve bum. 10.000 kupasınız. Maç kazanınca +150 kaybedince -30 yiyorsunuz. Ben bu şekilde baya rütbe atladım 10.000 kupasında ki ödülleri aldım açtım...
  3. Yozgatlııı

Bu oyunun ismi nedir?

Bu tarz bir oyun resimden belli oluyor.
  4. Yozgatlııı

FIFA mobile teke tek nasıl açılır

Ka açık tt açık degil babamla yeni başladık tt nasıl aciliyor
  5. Yozgatlııı

Roblox kıyafet sorunu

Arkadaşlar kardeşime robux aldık karakter yapacaz 3d kıyafetler geliyor sürekli düz kiyafetler kaldırıldımi? Varsa onları engelleme yolu varmı düz kıyafet istiyoruz
  6. Yozgatlııı

Pubg mobile bu sezon pass alınır mı?

Başlıktaki gibidir Alicam degermi
  7. Yozgatlııı

Pubg mobile royale pass almam uygunmu?

Gördüğünüz gibi 47 de kaldım pass alsam 800 puan gelecek 800 puan ile 50 ye gelirmiyim?
  8. Yozgatlııı

PUBG mobile 1. Olmama rağmen 8+ veriyor

8 kill ile 1. Oldum taç3 ligindeyim +8 verdi yanımdaki taç4 arkadaşlarım +32 alıyor böyle devam ederse oyunu bırakacam
  9. Yozgatlııı

Pubg mobile tuş kombinasyonu hata

4parmmak oynamak için 2 ateş tusunuda sol üste aldım ama sağ alta tıkladığımda hala ates ediyor ama orada bir ateş tuşu yok??
  10. Yozgatlııı

Minecraft PE shader önerisi

1 haftadır shader arıyorum bulamıyorum bulduklarim gölge vermiyor varsa bildiğiniz atarsanız iyi olur sürüm 1.19.51
  11. Yozgatlııı

Mcpe shader açılmıyor

Mcpack shader indirip açıyorum içe başarı ile aktarıldı diyor aktifleştirip oyuna girince shader gelmiyor
Geri