Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Telefon önerisi 15.000TL

Dostlar elimdeki yurt dışı emektar Mi 11Tyi satabilirsem üstüne 10k ekleyip yurt dışı iphone almayı planlıyorum. 15k gibi fiyatlara değişensiz 85 üstü pil ve çiziksiz 13 Pro 12 pro max gibi telefonlar buluna biliyor. ios olsun istiyorum tek önem verdiğim batarya ve kamerası oyun olarak sadece...
  2. Yozgatlııı

Bu tablet alınır mı?

küçük kardeşime alıyoruz indirim ile 5300tl oluyor bize 1709317815 https://www.turkcell.com.tr/pasaj/bilgisayar-tablet/tabletler/android-tabletler/huawei-matepad-11-5-8-gb-128-gb-11-5-inc-tablet-klavye-huawei-turkiye-garantili?seller=13321&color=1003552&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.68.6...
  3. Yozgatlııı

Küçük kardeşime tablet önerisi

kardeşim kullanacak roblox pubg gibi oyunlarda takılıyor bütçemiz 6k mümkün ise ekranı büyük olsun görüntü kalitesi güzel olsun işlemcisi güçlü olsun mümkün ise pubg 60fps versin olmaz ise sıkıntı yok NOT, sadece 10 yaşındaki kardeşim kullanacak onun dışında kendim film izleye bilirim...
  4. Yozgatlııı

Telefon fotolar gitmeden format atma

S20fe telefon NFC lazım oda 2 kullanımda format istiyor NFC gelecek sekilde ama veriler gitmeden format atma tekniği varmidir
  5. Yozgatlııı

20k yurt dışı telefon önerisi

20 kya yurt dışı Alınır mı? onerini varsa alırım yoksa yurt içi önerebilirsniz
  6. Yozgatlııı

Xiaomi 11t performans düşüşü

Yurt dışı aldım çok oyun oynamam ama aldıktan 1 yıl sonra oyun performansı düştüğü soyleniyor öyle olurmu kamerada sorun olurmu
  7. Yozgatlııı

Yurt Dışı telefon almak

Mi 11t alcam açık konuşacak olursak kaçak. Kafam çok karışık replikami orijinalmi nasıl anlarım imei nedir kac ayda atılır atılmassa ne olur. Pasaporta kaydedilmesse ne olur. Performansında kamerasında değişiklik olurmu. Güncelleme yada format nasıl olur, imei sorgulattigim zaman farklı telefon...
  8. Yozgatlııı

Mediatek işlemci alınır mı??

Note 10s alcam veya realme 8 helio g95 var hepsinde mediatek helio islemciler çabuk eskisinin snapdragonlu bisey al diyorlar eğer öyleyse ekranı büyük 60fps snapdragonlu 10s realme 8 fiyatlarında telefon önerir misiniz?
  9. Yozgatlııı

Note 8Pro vs tecno camon 18p

Note 8 pro, tecno camon 18pden kötü bir işlemciye sahip ama 60 fps veriyor tecno veremiyor. Hem tecno nun rami 8. Aklımda birde samsung m23 var sizce bu üçünden hangisi
  10. Yozgatlııı

Samsung M23 vs Tecno camon 18p

Samsung m23 un işlemcisi bir tık iyi 90hz ekranı var ama rami 4 GB. Techno camonda işlemci bir tık kötü ama rami 8 GB ekranida 120hz kutulardan samsungdan sadece telefon çıkıyor ama tecno camondan kılıf kulaklık adaptör şarj aletine çıkıyor. Aralarında 300 tl oynuyor samsungun snapdragon 750g...
  11. Yozgatlııı

Note 8 pro vs gm22 pro

Gm22 pronun işlemcisi ve rami daha iyi ama pubgde note 8 daha fazla performans veriyor sebebi nedir.bazilari note 8 pronun işlemcisinin pubgye göre kodlandigini söylüyor aslı varmıdır. Ben kardeşimle minecraft oynayacağım hangisi daha fazla fps verir.ve en çok hangisi ısınır.
Geri