kankalar en son 25lvdim oyunda %50-60ını da geçmiştim hikayenin kaldığım yerden veya biraz ilerisinden oynamak istiyorum ama bulamıyorum yardımcı olur musunuz
ikisine de gitmiş biri olarak söylüyorum çekyadaki üniversite eğer prag civarındaysa ve maddi durumun iyiyse kesinlikle çekya ama normal bi bütçen varsa ispanya daha mantıklı olur prag çok pahalı kaçıyor
hocam manyetik switch baya pahalı bmw nissan gibi düşün arada hissiyat kalite bir sürü fark var bi de diğerini ben kendim almıştım çok dandik plastik almanı tavsiye etmem manyetik olanı bilmiyorum alanlar daha iyi yardımcı olur
olm sizde harbiden bi zayıflık mı var ben mi anlatamıyorum diyorum ki her platform uyumlu değil ya
1734285433
neyse boşver aynen kanka virüs bulaşmasın diye xbox mı google play mi diye soruyorum :p
kankam sizde türkçe okuma yazma zayıf falan mı korsan veya virüs nerde yazıyo diyorum ki xbox mı google play mi epic mi ne biliyim şuan steamden alamıyorum steam harici en mantıklısı hangisi onu soruyorum
arkadaşlar steamden şuan yükleme yapamıyorum sanırım bayadır yapmadığım için de envanterden eşya da satamıyorum başaramadım onun haricinde google play ve xboxtan da satılıyor oyun hangisinden alırsam bilgisayardan en sorunsuz şekilde oynarım bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
Beyler umarım kasım indirimlerinde geç kalmamışımdır :D şöyle 2k güzel fp bir monitör arıyorum şuan acer 280hz 27 inch 1080p monitör kullanıyorum onu satıp geçiceğim bütçe sınırım yok ama çok para da vermek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar sizi kırmiyim diyorum da al alma muhabbeti yapmıyorum burda ps5 çakma kolu bilen varsa bu marka mı ederi başka marka mı bunu sormak için açtım başlığı
https://www.pazarama.com/shaza-t28-windows-ios-android-ps4-ps5-kismi-uyumlu-gamepad-p-8699261139264?magaza=gagunya
Beyler şöyle bi ürün buldum zaten xbox kolum falan da var çakma bi kol almak istiyorum ps5 kolu güzel bi muadilini bilen varsa yardımcı olabilir mi
peki bu mudur beyler 6500 liraya alınabilicek en fiyat performans işlemci
1729803962
elimdeki ryzen 5 5600ü kutulu fanlı garantili bi şekilde 3e satsam 3.5 verip geçerim 5700x3D ye değer mi başka bir model mi düşünmeliyim AM4 için
çok iyi bir hamle discord engellendi diye ağlıyosarsanız gidin kafanızı camdan çıkarın bi nefes alın arkadaşlarınız gerçekten arkadaşınızsa zaten telefondan yine konuşursunuz o kadar da önemli bir uygulama değil tüm türkiye de kullanmıyor en azından pisliklerin masum insanlara ulaşması zorlaşmış...
hocam inan bilmiyorum elimde 7-8 tane klavye var ama hepsini 1 sene önce çok ucuza aldım şuan ucuz da değillerdir bi anlamı olmaz gibi rk61 kullanıyorum şuan modladım switch değiştirdim çok güzel oldu