Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Aj159pro 1k fiyata sattım iyi midir?

1k sizce normal mi yoksa ucuzamı verdim? Bilgisayarımı sattım baya uzun bir süre olmayacak vereyim en kötüsü nakit olsun dedim. Arkadaşımın yakını olduğu için 1 gün deneme süresi verdim.
  2. Yozgatlııı

Aj 159 pro kaça gider

700tl olduğu zamanlar aldım sadece 2 ay kullandım bayadır yatiyor kenarda sorunu sıkıntısı yok kozmetik olarak kutusu çöpüne kadar tam stakezleri temudaki DOT skatezler ile değiştirdim bu daha güzel kayıyor. Sizce ne kadar yazayım 1600 iyi midir??
  3. Yozgatlııı

Hangi skatez daha iyidir?

Arkadaşlar şuan elimde bu skatez var https://share.temu.com/gr6k00h6SAA Hali hazırda kullandığım skatezler aj159pro mousepadım Atack shark cm02 Sizce hangi stakez ile kullanmalıyım? 1744037746 Up 1744037884 Dostlar birde nasıl değiştireceğim bilen varmı ilk defa skatez değiştirme işlemi...
  4. Yozgatlııı

Monitör standı önerisi

Dostlar setup siyah renk üzerine, bütçe 1k küsür alacağım tek şey north bayou biliyorum ama f80 harici şeyler çıkmış h100 gibi gibi önerdiğiniz ürün nedir bana bu fiyatta?
  5. Yozgatlııı

Bu mousepad nasıldır?

Atack shark cm02 aldım vergi dahil 400 gibi bir fiyatı vardı sanırım acelem olduğu için ve sağda solda ismini duyduğum için hemen aldım. Aj159pro mouse var ve 30tlik olan skatezide aldım. O skatez ve mousepad nasıl gider sizce?
  6. Yozgatlııı

Aj159 pro gıcırtılar başladı :D

Hayırlı akşamlar sodla bulunan sekmeler arası geçiş yaparken geri gelmemize yarayan tuş 5 tıklamamın ikisinde gıcırdıyor. ara ara sol clickde de olmaya başladı. içini açıp çözen var mı yada deneyen?
  7. Yozgatlııı

Sizce hangi mousepad?

Arkadaşlar elim dar hiç bir mousepada 1k veremem şuan. 2.el param güvende ile bulduklarım Klasse longteng 500-600tl Klasse csp480 elite 500tl Wraith blade x 650tl Wraith blade y 650tl Klasse longteng hoşuma gitti gibi güzelde bir skatez alır kullanırım gibi siz ne düşünüyorsunuz?
  8. Yozgatlııı

Öneri Skatez ve mousepad önerisi

Fare aj159pro, mousepad değişme vakti geldi skatezde alayım dedim. 80x40 veya 40x40 bir şey olabilir fps hikayeli dengeli oynuyorum fazla yüksek elo hedefim yok hepsi için büt.e 500tl
  9. Yozgatlııı

Yardım Aj159pro yazılım hakkında yardım

sağ üstteki hz kısmını anladım ancak sol ve sağ alttaki bölüm nedir? fps oyunlarında açılması gereken düz çizgi sprayi gibi şeyler var mı bu farede?
  10. Yozgatlııı

8k hz mouse için gereklimi?

aj159pro aldım yolda olurda satamaz isem kullanacağım 12400f rx6700 sistemim var 8k nın boş olduğunu biliyorum ancak 2k hz veya 4k geçilir mi? fark olur mu. performax xotrandan geçip ne kadar performans artışı yaşarım mesela :D
  11. Yozgatlııı

Aj159pro alırsam satabilme imkanım var mı?

Arkadaşlar 1300 1400 gibi fiyatlara satma imkanım varmı, kendi çapımda al sat yaparak birşeyler yapmaya çalışıyorum. Kullansam güzel olur ancak aileme satılma oranı var o yüzden alıyorum dedim satılmaz ise biraz kızabilirler bana. Sizce ne yapmalıyım dostlar.
  12. Yozgatlııı

AJ159 pro alabilirmiyim?

instagramda çıktı tıkladım 103tl vergi felan dahil 730tl ama 1 saat sayıyor sanırım 1 saatlik bir indirim. alsam 1.5k gibi kapalı kutu olarak satabilir miyim?
  13. Yozgatlııı

240hz monitör de kaç Hz mouse kullanılmalı?

Başlıktaki gibi
  14. Yozgatlııı

mousepad önerisi verirmisiniz?

Arkadaşlar mousepad bence performansı çok etkilemiyor mouse sensörleri ve skatezleri önemli diye düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin, bu nedenle mousepad a 200tl ayırmak istedim. 90x40 ve siyah gri olacak şekilde öneriniz varmı? Eğer yanlışım yok ise görünüşünü beğendiğimi alacağım. Ama önemli...
  15. Yozgatlııı

mouse ve mouse Pad önerisi. 800tl

Arkadaşlar benim aktif kullandığım Performax Xotran fare mouse pad olmadan çalışıyor. Masamda mousepad dan daha iyi kaydığı için bunu kullanırken mouse pad kullanılmıyordum. Şimdi mouse güncelleme kararı aldım, ve alırken mouse pad alayım mı diye düşünmedim de değil. mouse pad performansa bir...
  16. Yozgatlııı

800tl bütçe ile mouse önerisi.

Arkadaşlar hiçbir bilgil yok fareler hakkında. O nedenle piyasaya hiç bakmadım, wireless varmıdır bu fiyata? Ona göre wireless ve kablolu önerilerinizi beklerim. Orta boylu elim var ve claw grip tutuyorum. Oyun için alacağım.
  17. Yozgatlııı

Razer Blackshark v2x mikrofon sorunu iade etmelimiyim

jacklar anakarta takılınca mikrofon az ses veriyor kasaya girince çok ses veriyor, sorun sorun anakartta mı yoksa kulaklıktamı? ne yapmalıyım kulaklığı iade etmelimiyim?
  18. Yozgatlııı

Gta 4 gamepad ile nasıl oynanır

arkadaşlar elimde piranha kablolu kol var bununla gta 4 oynamak istiyorum oyunun ayarlarından çözemedim nasıl yaparım
  19. Yozgatlııı

Wireless kol önerisi

Bilgisayardan fifa23 oynuyorum, aradığım kriterler kablosuz olması ölü bölge olarak kusursuz olmasada temiz olması.
  20. Yozgatlııı

Drag click mouse önerisi

başlıktaki gibi blody a60 a70 düşünüyorum başka öneriniz varmıdır
Geri