Arama sonuçları: *

1. W

Çözüldü✓ SSD DARBOĞAZ yapabilir mi?

reis oyunda olmadığım sürece kullanımda sorun yok ama loldeyken mesela o sorun olduğu zaman %100 oluyor kullanımı 1756057900
  2. W

200 gb boş alan rahat var ve ben bu sorunu önceden de yaşıyordum i5 9400f den i5 14400 e geçiş yaptım ramları 2x16 yaptım değişmeyen üç parça vardı powersuppley ekran kartı ve ssd bu sorunu hala yaşıyorum
  3. W

reis hikvision v100 1tb
  4. W

ssd ile alakalı bi sorun olduğunu düşünüyorum belki de yanılıyorum bilmiyorum çünkü daha öncede format atmama rağmen güncel kalmama rağmen hala bu sorunu yaşıyorum 1756054489 ssd ile alakalı bi sorun olduğunu düşünüyorum belki de yanılıyorum bilmiyorum çünkü daha öncede format atmama rağmen...
  5. W

reis bir de şeyi yazmayı unutmuşum benim ssd m2 değil normal ssd
  6. W

windows 11 kullanıyorum reis 1756053718 bios sürümünü nerden kontrol edebilirim acaba
  7. W

Merhabalar öncelikle, günlük oynadığım oyunlarda (lol, gta 5, valorant, cs gibi) aksiyon olup olmaksızın anlık donmalar yaşıyorum oyun kendi kendine donup kalıyor mesela lolde tam skill atacakken oyun takılıyor bazı takılmalar kısa oluyor bazıları 5 saniye bile sürüyor takılmadan sonra oyun...
Geri