Arama sonuçları: *

1. Dmryk42

Çözüldü✓ Macbook Alınır Mı? Macbook’a geçilir mi?

Yazılım, video editleme işi ve web tasarım için ideal bir ürün olduğunu düşünüyorum.
  2. Dmryk42

Iphone 13 cihazı için magsete önerisi

Arkadaşlar Iphone 13 cihazım için Magsafe almayı düşünüyorum. Sizce ne almalıyım?
  3. Dmryk42

Silikonsuz Kulak İçi Kulaklık Tavsiyesi

Ttec airbeat go kullanıyorum. Özelliklerine bakıldığında; Üstün ses, derin bas ve gelişmiş mikrofon. Oyun modunda 60ms Ultra düşük gecikme süresi ile eşsiz oyun deneyimi. USB-C şarj kutusu ile 44 saate kadar ekstra uzun pil ömrü. IPX6 dereceli tere ve suya dayanıklı tasarım. Charge&Go ile 15...
  4. Dmryk42

Telefon önerileri lazım 50 k

iPhone 16 modelini tercih edebilirsin
  5. Dmryk42

Lenovo Yoga 500-14IBD i3-5005U laptop yavaşladı

Laptopum Lenovo Yoga 500-14IBD 80N4 model. Intel Core i3-5005U 8 GB RAM. Windows 11 yüklü, Termal macununu yeni değiştirdim lakin sekmeler ve dosyalar arası geçişte yavaş, neden kaynaklı olabilir?
  6. Dmryk42

Bilgisayarın İç Donanımlar Hakkında

yapay zekadan destek alabilirsin
  7. Dmryk42

S25+ mı yoksa 17 Pro mu ?

Samsung s26'nın çıkamsını beklerdim.Üst seviye bir cihaz olarak piyasaya sunulacağını düşünüyorum.
  8. Dmryk42

IPhone 15ten iPhone 16ya geçmeye değer mi?

Eğer bir teknoloji meraklısıysanız, yapay zeka özelliklerini denemek ve en yeni donanıma sahip olmak istiyorsanız, iPhone 16'ya geçmek mantıklıdır. Özellikle Apple Intelligence özellikleri sizin için birincil öncelikse, bu geçişe değer. Ancak, mevcut iPhone 15'inizden memnunsanız ve temel olarak...
  9. Dmryk42

Bu tablet alınır mı?

Hocam Samsung tab s9 FE kullanıyorum extra aksesuarı var (kalem vs).Ben bu modeli tavsiye edebilirim. Dipnot: Daha çok hangi alanda kullanacaksın ?
  10. Dmryk42

Super online kurulum ne kadar sürer

Randevu alırlar ,sonrasında size ulaşıyorlar
  11. Dmryk42

Yakın zamanda bilgisayar ekipmanlarına indirim gelir mi?

dolar ve euroya bağlı dostum
  12. Dmryk42

ASUS CHROME TABLET BİLGİSAYAR

Asusun choremebook tablet bilgisayarı sizce nasıl.Kullanıcısı varsa biraz bilgi verebilir mi?
Geri