Merhabalar ev internetimin tahadütü doldu. Süper online kullanıyorum 500 hızında fakat. Son 6 aydır sürekli kesintiler cs 2 de ping problemleri bunaldım. Başka operatörlere baktığımda sitelerine adresimi girdiğimde evime sadece 100 hız verebildiklerini diyorlar. Bu fark nasıl oluyor Türkçe 1000...
S24 + kullanıyorum bütçe problemin yoksa asla geçme hiç memnun değilim ekranının parlaklığı kısıyor pili hızlı azalıyor(özellikle mobil veride) GPS açıkken konumla biryere gidiyorsan aşırı ısınıyor muhakkak ama muhakkak almamamnı tavsiye ediyorum. Ben 42 k verip aldım aldığım günden beri memnun...
Ben aldım 2 yıl kullandım ilk günden beri hiç memnun değilim. Ama bu paraya ne alınabilir bilmiyorum. Ama ben almazdım tek istediğim cs 2 de ses kasmaktı herkes sen info verme kanka diyor
Selamlar, bazı sitelerde hala var bazılarında ise yok yazıyor ayda maximum kaç tane sipariş verebiliyoruz hala 5 mi. Bilen biri varmı. Yada aynı ev adresine aile üyelerimin bilgileriyle sipariş oluştursam 5 adet sınırını geçebilirmiyim ?
abi peki bu noctuada sw versyonuda var aynı paraya satılıyor farkı ne biliyormusun
1743154795
ben baktım ama bir şey bulamadım
1743154937
sadece spatula ve 3 adet tejmizleme mendilimi farkı var arada 40 lira oynuyor