Arama sonuçları: *

1. Useless

RAM Frekansını Yükselttim, Ekran Gelmiyor

ya biostan ram mhzsini yükselttim 3600lük aldım 3200mhzdi 3600e yükselttim resetledim ekran gelmedi bi süre bekledim kendim kapattım geri açtım ekran gelmiyor napıcam
  2. Useless

ACİL YARDIM ram değiştirdim pc 3 kere biri uzun dıt sesi veriyor

açılmıyor pc ekran gelmiyor sorun ne ramler mi doğru takılmamış?ekran kartını falanda söküp taktım bir de yeni ssd taktım sorun nedir DIIIIT DITDIT DIIIIT DITDIT diye ses veriyor
  3. Useless

Web'de dolaşırken duraksamalar?

örneğin google'da yeni sekme açarken veyahut yapay zeka vs. kullanırken biraz yükleme süreci oluyor sitenin, biraz yavaş gibi geliyor bana oyunlarda böyle bir şey yaşamıyorum bu bellekten mi kaynaklı neden kaynaklıdır?
  4. Useless

2k veya 4k çözünürlüğü nasıl yapıyoruz?

ekran kartı 2k veya 4k desteklediğinde mi kullanabiliyoruz yoksa monitör mü? yoksa ikisi de zorunlu mu? benim oyun ayarlarımda 2k seçeneği var ama seçtiğimde ekran bulanıklaşıyor ve küçülüyor gibi oluyor. bu durumda ekran kartım destekliyor ama monitörüm desteklemiyor mu oluyor yoksa tam tersi mi?
  5. Useless

Bilgisayarımın ekranı artık geç açılıyor?

max 10 saniyede ortalama 7 8 saniyede açılan bilgisayarım var, dün pc'yi açtığımda hem klavyenin rgbleri aktif olmuyordu hem de monitör aktif olmuyordu (normalde önce klavyenin ışıkları yanardı sonra hemen monitör açılırdı) bugünde kasayı açtığımda klavyenin rgbleri yandı ama monitör gri bi...
  6. Useless

YARDIM EKRAN GİDİP GELİYOR

yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiç böyle bi sorun yaşamamıştım ama bi arkadaşım bana belleklerin tam kapasitede çalışmadığını söyledi biostan ayarını yükseltmemi söyledi maximum desteklediği ayara getirdim sonra bu olay yaşanmaya başladı ortalama 0,5 saliselik bi zamanda ekran siyah olup geri...
  7. Useless

böyle bi chrash alıyorum çözümü nedir bilen var mı

böyle bi hata alıyorum sebebi ve çözümü nedir
  8. Useless

BIOS 2014 yazıyor önemli mi?

bios 2014 olarak gözüküyor açıkçası bios'un tam olarak ne olduğunu ve ne işe yaradığını bilmiyorum sistemime bakarken bunu fark ettim 10 yıl geride gözüküyor bu önemli mi ve güncelleniyor mu sorun yaşatır mı?
  9. Useless

Çözüldü✓ Bu sorun neyden kaynaklanıyor ve çözümü nedir?

arkadaşlar medieval dynasty indirdim oyuna girdiğimde aşırı derecede drop vardı fps ve kasma değil bakın drop diyorum böyle ileri gidiyor takılıyor oyun sonra düzelip tekrar takılıyor sonra da böyle bir sorun geldi oyun kapandı sıkıntı nedir?
Geri