Arama sonuçları: *

• Users: yiggy
  • Order by date
  1. Y

Pc/sistem topladım ve bazı sorularım var

pwm değil diye biliyor(d)um ama dediğim gibi çok önemsemediğim için çok detaylı incelemedim de. sanırım amazon yorumlarında öyle yazıyordu diye aklımda kalmış oradan almıştım. bu arada anakartların kendi yazılımları da iş görüyor da signalrgb'yi mutlaka denemenizi öneririm doğru ışıklandırma...
  2. Y

güle güle kullanın siz de. kurulumu, görüntüsü falan fazlasıyla tatmin eden bir kasa sanırım kendine ait fanları pwm değil ama bence çok önemli de değil pny 5070ti'nin görüntüsü güzelmiş benimki tam kalas
  3. Y

arkadaşın da dediği gibi altındaki gösterge aynı zamanda ekran kartı tutucu olarak kullanılıyor. kasadan da çıkmıştı da onu daha çok ekran kartını dikey konumlandırmak için kullanıyorlar sanırım bu arada cevaplar için teşekkür ederim. ssd konusunda az çok fikir sahibi oldum gibi biraz daha...
  4. Y

selamlar herkese. sistem topladım ve genel olarak memnunum beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor yalnız bazı sorularım olacak geliştirmek için. öncelikle sistemimi paylaşayım sonra sorularımı sorayım: daha iyileri sizlerin olsun. parçaları teker teker toplayıp monte etmek keyif verdi...
Geri