Arama sonuçları: *

1. W

Bu laptop adam olur mu

Gamegarajdalo hazir sistem var 3.6k bende hdd var ssd cikarinda 3.3k oluyo 8gb ramde 350tl yani 3.7kya sistem bitiyo
  2. W

Bu laptop adam olur mu

Knk ben gamegarajda buldum 800tlyede tm ekran 75hz 1ms monitor buldum 3.7kyada sistem 4300ge
  3. W

Bu laptop adam olur mu

Yani monitorlu 4.5kya fln pc almak mi bunu yaptirmak mi ilerde pcler fiyatlari flnda ucar diye.korkuyorum
  4. W

Yardım AMD-Dual Graphics Sorunu

Pc hpmi senin
  5. W

Sakın bunu yapma ayni pc bende var o pcde ekran apuya bagli onu kapatamazsin aygittan kapattigin pcde tum ekran karti gidiyo geri acman gerekigo biostanda kapatirsan pcyi acamayabilirsin
  6. W

Ayni pc bende var knk maalesef bu pc biraz sorunlu ilk windows 10 1511 surumunun formatini yenilerde calismiyo bu pc sonra driverini 2017 mart ayininkini kur sorunun cozulur ama yinede guc tasarufuna giriyo ara sira
  7. W

Bu laptop adam olur mu

Knk islemci lehimli 1624975889 Knk pc almak daha mi mantikli
  8. W

Bu laptop adam olur mu

Elimdeki laptop 5 senelik ozelikleri sunlar Amd a10 8700p R7 m360 8gb ram 1tb hdd Bilgisayarcı bu pcyi adam ederim 5 sene daha yeni nesil oyunlari açar diyo yani bu pc 5 sene daha yeni oyun açar mı
  9. W

BİLGİSAYAR PARÇALARI OLAN PCYİ BİLGİSAYARCIYA TOPLATMAK

adam babamın 20 yıllık bilgisayarcısı ama pahalıya yapıyo 200 300tl gibi 1624866774 knk normalde kendimde toplarım az buçuk biliyorum ama psu fln elimde kalır diye korkuyorum
  10. W

BİLGİSAYAR PARÇALARI OLAN PCYİ BİLGİSAYARCIYA TOPLATMAK

Elimde bilgisayarın donanımları var ama toplanmadı bunu kaça toplarlar
Geri