Arama sonuçları: *

1. Velquor

Öneri Sahibinden RX6800XT alınır mı?

Sahibindende birisini buldum red dragon radeon 6800XT satıyor. Satıcı profili iyi 250 kargosu var toplam ama ben iban ile alacağım. Al satçıya benziyor. Güvenilebilir mi?
  2. Velquor

Yardım Kule tipi fan nasıl sökülür?

Olmuyor hocam
  3. Velquor

Yardım Kule tipi fan nasıl sökülür?

10 dakikadır deniyorum bir türlü çıkaramadım ne yapmam lazım?
  4. Velquor

Yardım Yeni anakart değişimi sonrası onarım hatası

MSI B550-A PRO anakart aldım ve kurdum. Bilgisayarı ilk açtığımda onarım hatasıyla karşılaştım ve sıfırlamak hariç bir çözüm sunmuyor. Ne yapabilirim?
  5. Velquor

Rust ve Path Of Exile 2 den ban yedim?

Kontrol ettim hiçbir şey yok. Steamden doğrulama kodu falanda gelmedi güvenlik ayarlarında herşeyim açık.
  6. Velquor

Rust ve Path Of Exile 2 den ban yedim?

Bir kaç hafta önce steamdeki Path of exile 2 den hüküm ve koşulları ihlal etmekten ban yemiştim. Sebebini anlamadım itiraz ettim bana ve kabul edilmedi. Şimdi bu sabahta Rusttan ban yediğimle ilgili steam yazı attı. Ne oluyor hiçbir şey anlamadım ne yapmam lazım. Bunada itiraz göndereceğim ama...
  7. Velquor

Yeni anakart önerisi

Teşekkürler hocam düşüneceğim.
  8. Velquor

Yeni anakart önerisi

Hocam çok eskidi bazı problemleri var. 1760117373 İkinci el almıcam hocam bir tane daha alacağım. 1760117415 DDR5 için yeni bir işlemcide lazım. İlerde onuda yapabilirim.
  9. Velquor

Yeni anakart önerisi

Şuan Biostar B450mh anakartım var. 5 senedir kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum. Önerileriniz nedir? Şuanda RX6600 ve Ryzen 5 5500 işlemcim var. İkisinide değiştireceğim ve ikinci bir M2 SSD alacağım.
  10. Velquor

Param güvende ile saat satılır mı?

Huawei GT3 Pro
  11. Velquor

Video fikri nasıl peki hocam?
  12. Velquor

Uzun süredir kullanmadığım bi saat için bir adamla anlaştık. Uzak mesafe olduğu için param güvende sistemiyle almak istediğini söyledi. Bu sisteme pek güvenmiyorum ne olacağı belli değil, belki adam kendisi kırıp geri yollayacak kırık geldi bahanesiyle. Bunu engellemek için bişey yapabilir miyim...
Geri