Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Bu tarz editleri yapmayı nereden öğrenebilirim ?

Özellikle videosunu attığım kanalın tarzı çok hoşuma gidiyor ancak kullanılan efektler ve geçişlere yönelik doğrudan öğretici videolar bulamıyorum. Daha önce Capcut ile vesaire deneyimim oldu ama sanırım bunu Adobe After Effects ile vesaire yapıyorlar. Bunun öğreticisini nereden bulabilirim ?
  2. Hudzell

İstanbul'da yazılım kursu var mı ?

Yaz için yazılım öğrenmeyi düşünüyorum. İnternetten öğrenme opsiyonunu KULLANAMIYORUM. Özel sebeplerden ötürü. Fiziki olarak giderek katılabileceğim bu tarz kurslar var mı acaba mümkünse ücretsiz ?
  3. Hudzell

Elimdeki sql ve raw datayı nasıl bir arada kullanabilirim ?

Elimde 3 parçadan oluşan 20 gb'lık raw data, 4 gb'lık sql dosyası var. Bunları zannımca beraber kullanmam lazım ama nasıl kullanacağım bilmiyorum. Şu an sadece xampp ile msql'i aktif edip navicat ile sql dosyasını açabildim. Devamında ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ?
  4. Hudzell

Apache "Syntax error on line 187" hatası

Burada anlayan olduğunu nedense sanmıyorum. :D ama yardımı dokunabilecek biri çıkarsa süper olur. Kod satırı bu şekilde olduğu halde LoadModule php8_module "C:\Apache24\php\php8apache2_4.dll" Şu hatayı alıyorum hayır anlamadım php8 yazıyorum versiyonu da bu çünkü httpd.exe: Syntax error on line...
  5. Hudzell

Youtube MP3 video indirme programı lazım

Dostlar başlıkta gördüğünüz gibi MP3 video indirmek için program lazım. Site değil program.
  6. Hudzell

NVIDIA Canvas'ı nasıl indirebilirim ?

Öncelikle konuyu nereye açmalıyım bilemedim. Bende RTX kart var, sistem gereksinimlerim yetiyor zaten de bu programı indirmek için herhangi bir link bulamadım yardımcı olur musunuz ?
Geri