Arama sonuçları: *

1. W

Erkek Parfüm Önerilerim ve incelemeleri

Eyw hocam çok sağolun alırım yakında bundan
  2. W

Donanım Arşivi Forum üyeleri çocukluk travmalarını paylaşıyor

Eski keloğlan (keloğlan masalları olmayan versiyon) genel olarak böyle çok sessiz korkunç bişeydi insanı huzursuz hissettiriyodu
  3. W

Hocam valla yordum sizi de link atarsanız çok güzel olur. Internette ariyorum ama kokusuz nemlendirici bulamadim bir turlu.
  4. W

guzel bir inceleme yapmissiniz hocam tesekkur ederim o yuzden. Bende limmensite muadilini aldim ve dediginizle ayni dusunuyorum kaliciligi yuksek fakat yayilimi dusuk. Yukarida kokusuz nemlendirici yazmissiniz kullandiginiz varsa onerebilirmisiniz acaba?
  5. W

SAYISAL 40K SIRALAMA YAPMAK?

Yaparsin gunde 8-9 saat calisarak onun cok daha iyisini de yaparsin. Tabi verimli geciriyorsan o saatleri
  6. W

Devlet okulunun belirlediği kitap parası normal mi

Katiliyorum hocam olan fakire oluyor bu ulkede zaten. Bence devletin devlet kitabi yollamasi bosa israf zaten. Bi sene boyle yardimci kaynak tarzi seyler yollamislardi test kitaplari. Onlar falan gayet guzeldi hic ders kitabi basmayip onlardan yollasar ise yarar aslinda. Ders kitabi kullanan...
  7. W

Hocam kitaplar zaten baya tutuyor ama dedigim gibi 3k civari cepleme isi var. Ustune gereksiz kitaplarda var.
  8. W

Guncelleme: Gecen sene olan oldu yine denemeyi sonradan alinan kararla ayri ayri satmaya karar verdiler. 6000 TL 75 tane. Bence baya iyi. Kitaplarda ortalama 10K tutuyor ayri alinca, yani 3 K cepliyorlar. Fakat o kadar sacma kitaplar var ki asla cozmeyecegim. Ayrica bende olan kitaplarda var...
  9. W

Olabilir ama denemeleri ayrı satmamaları düpedüz kâr ettiklerinin kanıtı
  10. W

Valla hatırlamıyorum hiç ama 11 olduğumuz için fazla yapmadılar. Ya zaten sorun denemeyi ayrı vermemeleri çok saçma iş yani elinde fazla kitabı olan adam niye alsın
  11. W

Hocam haklısınızda tek başıma yapabileceğim bir şey değil kimse o topa girmek istemez. Birde dediğim gibi daha erken biraz bekleyelim ona göre hareket etmek daha mantıklı. Geçen senede bu tarz bir şey olmuştu ama denemeyi ayrı alabiliyorduk.
  12. W

Aklımda var hocam eğer arada fiyat farkı fazlaysa giderim bi dershaneye para veririm orada girerim. Sırf bu herifler para kazanmasın diye.
  13. W

Hocam kitap listesi bile vermiyolar hocalar söylüyor. Tam olaeak bilmiyoruz yani 1758358941 Satıcı tahmin edin kim? Tekelleştiler ülkenin sorunu direkt bu herifler. Ama biraz bekleyelim bakalım belki yumuşarlar ki yumuşamasalarda mecburen alacagiö ben herhalde. Bi kitap listesine ulaşıp...
  14. W

Ha bu arada zorlama desek kimseyi zorlamıyoruz derler. Ee o zaman okulda deneme yapılırken set almayan çocuk napocak bomboş oturcak mı?
  15. W

12. Sınıfım devlet okulunda okuyorum 19k kitap parası belirlemişler. İçinde okulda yapacakları denemeler dahil. Baştan söyleyeyim bilmedigimden soruyorum belkide fiyatlar normaldir. Şöyle bir sıkıntı var ama mesela gidip kitapları ayrı ayrı alıp sadece deneme parasını ödettirmiyorlar. her şey...
  16. W

500 gr kanat mı yoksa 5 dolar mı

zulaya at parayi
  17. W

Telefon Alacağım Görüşlerinize İhtiyacım Var

Evet ben 200 le karıştırmışım 400 yine fena değilmiş
  18. W

Benimde telefon baktığım ara a55 ve honor400 onerilmisti ama honorun tasarımı hosuma gitmedigi ve samsung almak istedigim icin a55 tercih etmistim. Honor 400'ün çoğu konuda a55 ten iyi olması gerek
  19. W

Teknik bilgim vesaire yok telefonlardan da pek anlamam ama bir kullanıcı olarak deneyimlerimi anlatabilirim A55 hakkında. Öncelikle bataryası baya iyi örnek olsun diye ss bırakıyorum. Kamerası olsun performansı olsun sizi üzmez gayet iyi fakay üst seviye değil. Gündelik kullanım için gayet güzel...
  20. W

Arkadaşlar hallow knight oynamak istiedim yama kurdum ama görüntü bozuldu .

Bu saatte cevap alma ihtimalin normale gore biraz daha dusuk. Zaten normalde de forumda teknik sorunlardan anlayan cok az kisi var. Teknik sorunlar icin baska forumlara da konu acmani tavsiye ederim. 1757624336 Ayrica sadece bu oyunda mi oluyor
Geri