Arama sonuçları: *

1. K

Playstation dijital vs cd

Şuan ps5im yok alınca inşallah ben seni takip ettim bazen olunca vana mesaj atar mısın ilk defa playstationum olacak
  2. K

Mesela standart diye geçenlerde var cd yeri onlarda da oynanır değil mi
  3. K

Selamlar playstation 5 almayı düşünüyorum fakat bir arkadaş bana cdli alma eğer cdli alırsan sadece cd oyunları oynarsın bu yüzden dijital al dedi benim bildiğim böyle bir şey yok sadece cdli de artı olarak cd oyunları oynayabilirken dijitalde onları oynayamıyoruz arkadaşımın dediği doğru mudur ?
  4. K

Playstation 5 gümrük vergisi

Bilmem ps hesabına falan
  5. K

Güzel mantık fakat bunlarda Online olmuyor değil mi ayrıca ban riski falan yok mu
  6. K

Playstation 5 vs xbox series s

Haklısın ps plusın da öyle aham şaham güzel yanı yok ama bu saydıkların artı fifa Benim için fazlasıyla yeterli olacaktır
  7. K

Kral haklısın evet ama çok oyun oynayan biri değilim bi fifa alırım bir de belki forza ama doğru söylüyorsun gerçekten pahalı series x mevzusunda da playstationu yurt dışından getirticem o yüzden seriesi alamam
  8. K

Bilgisayarım ne iyi ne kötü orta sekmentte ama bilgisayarda gerçekten hiç bir şey yapmıyorum bu yüzden değişiklik olsun istedim bir nevi zaten neredeyse dengekiyor fiyat olarak sadece oyun parası kalıyor o kadarda olur 1751275129 Bende öyle düşünüyorum game passi de kullandım 400 oyunun 300...
  9. K

Valla ptururken geldi ama masrafa girmiyorum aynı para yurt dışından getiriyorum
  10. K

Selamlar arkadaşlar sizden öneri almaya geldim şimdi bir bilgisayarım var fakat oynadığım tek oyun fifa yaptığım tek şey youtubeden video izlemek böyle olmuşken dedim ki playstation 5 alayım daha güzel fifa oynarım ayrıca orada da YouTube var zaten fakat bunu bilgisayarı satıp alacağım fakat...
  11. K

Ne alayım ki bence güzel o fiyatlarda indirime girmez mi ki
  12. K

Yok kendisi getiriyor bende internetten falan baktım şahsi eşyasıymış gibi gösterise sorun yok diyorlar kargo falan değil ilgilendiğin için teşekkür ederim 1751231592 Kargo değil kendisini geliyor ilgilendipin için teşekkür ederim
  13. K

Selamun aleyküm dostlar akrabam Portekiz’de oturuyor ve ordan playstation 5 ikinci el almasını istedim fakat gümrükte vergi olayı var diyorlar bunun olayı nedir var mıdır varsa ne kadardır bilen varsa aydınlatırsa çok makbule geçer
  14. K

Bilgisayarım ne kadar eder

Psu ne oluyor hocam , kasa baya iyi en iyilerinden
  15. K

Bilgisayarım ne kadar eder

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı satmayı düşünüyorum ama piyasadan bi haberim yani anlayacağınız bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim özellikler • ryzen 5 3300 3.60ghz • ram 16 gb • ekran kartı readon rx 580 series • depolama 700 gb • kasada 7 fanlı 2 tarafı cam akvaryum tarzında...
Geri