Arama sonuçları: *

1. undertalelove

Hayali Oyun Projesi Yapacağım, Önerilere Açığım

Hayal gücümün gücünü kullanarak yazıp-oluşturacağım.
  2. undertalelove

Hayali Oyun Projesi Yapacağım, Önerilere Açığım

Hiç var olmamış oyun konsolları ve oyunlarını arşivleyerek alternatif bir oyun tarihini belgeleyen yaratıcı ve nostaljik bir dijital ansiklopedi. Böyle bir proje planlıyorum ne dersiniz?
  3. undertalelove

Onlar eğlenirken sen çalış hesabı

Denge kuralını her zaman benimsemişimdir. Yeri geldiğinde oyunda oyna, yeri geldiğinde sınavına da çalış. Umarım, iyi bir yerlere gelirsin.
  4. undertalelove

Oyun yapmak bu kadar zor mu?

"Çoğu kişi ekip olmadan yapılmasının zor olduğunu söylüyor. ama eskisi gibi değil çokta oyun motorları vs. olduğu için yani hazır assetler olduğu için iş daha kolay olmazmı? deneyimli olan kişiler cevap yazabilirmi" Hazır assetler işi kolaylaştırıyor ama o oyun tamamen kendimin diyebilecek...
  5. undertalelove

Bir daha kine daha dikkatli olmaya çalışacağım.
  6. undertalelove

Bu soruları sormamakla başlamalısın. Yapmaya niyetin var o zaman, gerçeklerle yüzleş. Oyun yapmak kolay, asıl olay o oyunu pazarlamak. Oyun motoru seç, dil öğren kodla ama karşılığı bir hiç olursa çok canın sıkılacak.
  7. undertalelove

Tek önerim var. Yapma.
  8. undertalelove

Masaüstünüzü Paylaşın!

9. undertalelove

Klavyeden şapkalı â nasıl yaparım

Hâlâ istiyorsanız, ALTGR+A yapınız.
  10. undertalelove

Babam sahibinden bisey alinmaz ozellikle bilgisayar parçası diyor

Ona tekabül eden donanım tercih edin. İlla aynısı mı lazım?
  11. undertalelove

Favori Linux Dağıtımınız hangisi?

Linux Mint ama özelleştirilmelidir. Benim sistem şöyle;
  12. undertalelove

Kendi Yayınladığım Oyunlar (Ana Konu)

Bu konuda kendi geliştirdiğim oyunları tek konu üzerinden paylaşacağım. Coffee 'n Beans Coffee 'n Beans, retro bir tarzda tasarlanmış bir skor toplama oyunudur. Oyuncular, bir kahve fincanını temsil eden karakterle puan kazanmaya çalışırken hızlı reflekslerini test eder. Oyun, basit bir arka...
  13. undertalelove

Babam sahibinden bisey alinmaz ozellikle bilgisayar parçası diyor

Baban haklı konuda, her türlü kullanım koşulları var. Sağlam araştırma yapmadan ve babanı ikna etmeden olmaz. Ben olsam sıfır tercih ederim. 2. el ve teknoloji biraz şans işidir birazda.
  14. undertalelove

Anonymous çeviri viruslü mü

36 sayısı ciddi sıkıntılı ve ayrıca AVG, Eset ve Google virüs derken, Kaspersky sorun yok diyor. Garip bir dosya, bence bu dosyayı silin. Durduk yere bilgisayarınıza Trojan bulaştırmayın.
  15. undertalelove

Kayboldum sanırım yolumu bulmama yardım edin

Bugün biraz derdimi sizlere anlatmak istiyorum. Gerçekçi yazacağım, o yüzden toz pembelik beklemeyin benden. Daha fazla uzatmadan, yolumu kaybettim millet diyerek girişimi bitireyim. Dipçe Bu yazıyı alt başlıklar halinde yazacağım. Oyun geliştirme döngüsü Açıkçası tüm hayatımı çöpe at deseler...
  16. undertalelove

Arkadaşlar Ben Başardım 😍

Hayırlı olsun.
  17. undertalelove

Steam adimda sikinti var

Önbellekte kalmış orası sanki. CTRL+R yap bakalım. 1731164659 O olmazsa CTRL+SHIFT+R yapın.
  18. undertalelove

Anonymous çeviri viruslü mü

Bu mesele araştırılmalı, çok fazla kırmızı çıkmış. Ben olsam önermem kurmayı. 1731165802 Bu linki paylaşır mısınız?
  19. undertalelove

YENİ TÜRK ALFABESİNE GEÇİYORUZ !

Sen de haklısın ne diyeyim? Fakat, güzel olaylar olunca da onu da desteklemek lazım.
  20. undertalelove

YENİ TÜRK ALFABESİNE GEÇİYORUZ !

Ben bu habere bayıldım. Sonunda yavaş yavaş kuruluyor, Türk veya Turan Birliği.
Geri