Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Yeni sisteme bir yorum

Çok güzel hayırlı olsun merak ettim ne için kullanacaksınız acaba
  2. Yozgatlııı

1M araba önerisi????

Abartmadiniz mi hocam temiz binildiyse bakımdan bakıma 70 60k da alsa 150k kadar sıkıntısız sürer gibi 1.5 motorluyada 1.3 bilmem
  3. Yozgatlııı

4k oled monitöre gerek varmı

Hayırlı olsam hocam güle güle kullanın 2k oledde çok güzeldir elbetki.
  4. Yozgatlııı

Hocam 1080p ve 2k arası fark çok olmayabilir ama 2k ve 4k arası farkı gördüğüm için diyorum, 4k olsun her şey low olsun zerre gözüme çarpmaz 1080p ultradan gönüllü benim için RDR2 oynarken acayip büyümedim lowda oynadım birde rx6700 ile
  5. Yozgatlııı

Hocam bazı oyunlarda optimize şekil ayar yapmak lazım, hepsi ultra olmaz mesela bazı şeylerde RDR2 için diyorum ultra ve medium arasında goruntu farki olmayan ama performansı baya düşüren ayarlar var, benim uktrada açan PCM vardı 70fps alıyordum ama gittim adam akıllı ayar yaptım 140fpslere...
  6. Yozgatlııı

1M araba önerisi????

Megane 4 1.5 2019 2020 60 70k km touch plus paket sanırım dedem 10.50m verdi 1 ay önce yakıtı inanılmaz iyi konforda aynı şekil gidişide gayet iyi lakin kapı kol dayama yerinin elinde tuttuğun kısımları baya trim sesi yapıyor
  7. Yozgatlııı

4k da dlss çok başarılı 1080p de küsur bulunur ama 4k da bulamazsın yerinde olsam alırdım 4k oled mükemmel olurdu kartta zaten bayılacak bir kart değil 1762849879 Fg yapay gelebilir ancak 4x yaptığın sürece 2x yapsan dlss açsan 4k da kusur bulacağını sanmıyorum
  8. Yozgatlııı

RAGEBAİT sonrası masaya yumruk atınca pc donuyor

Sallanma ile çıkabilecek ram kablo SSD gibi şeyleri kontrol et
  9. Yozgatlııı

Nargilem kırıldı ne yapmalıyım

Sadece alt cam kırıldıysa alırsın o bulunur bilezik dediği lüleye giren kısım en kötü lüle değişirsin direkt
  10. Yozgatlııı

2. El ürün alma hakkında

Param güvende ile olan ne varsa yapış EFT sonrası kargo yapma
  11. Yozgatlııı

Pc ye kedi işedi yardım

İllaki oda iletkendir ondanda olur
  12. Yozgatlııı

Saz çalmaya nasıl başlayabilirim?

Hocam her daim dinlerim ve özenirim çocukluktan beri ancak bir kaza geçirdim 2 haftaya kadar yürümem zor biraz zaten sonrasında okul ve sınavlar derken gitmem çok zor 1762611156 Yakın olsa girmeyi denerimde uzak bana baya
  13. Yozgatlııı

Saz çalmaya nasıl başlayabilirim?

Dostlar oldu bitti saz çalmak isterim babamın eski bir sazı varmış az çok çalıyor ancak oda unutmuş kardeşimde dün kursuna gitmeye başladı bende heves ettim ancak YouTube üzerinde hiç saz ile alakalı yeterli eğitim veren videolar yok bu tarz içerikleri nerden bulabilirim önerdiğiniz bir kanal...
  14. Yozgatlııı

80.000 Tl sistem toplama önerisi

hocam ramler acayip absürt derecede zam yemiş en iyisi ele aldıktan sonra bakalım
  15. Yozgatlııı

hocam 2 3 ay rahat vardır sanırım zamdan sonra elime geçer çok fark olurmu misal veriyorum bugünün şartlarında 9070xt alabilirken zamdan sonra daha düşük bir kart gibi
  16. Yozgatlııı

Dostlar elime 1 2 ay sonra bu miktar para geçmesi olası, elimde sadece aj159pro ve atack shark cm03 mousepad var. ihtiyacım olanlar kasa monitör kulaklık ve klavye amacım 2k hikayeli oyunlar ve görüntü kalitesi, 9070xt gibi kartlar olmaz ise 85 87 civarına taşabilir bütçe teşekkürler şimdiden
  17. Yozgatlııı

Trafik kazası gecirdim ne yapmalıyım

Yok biro ona göre ehliyet yoksa can alıyorsun.
  18. Yozgatlııı

Tamam abi senle tartışmaya gerek yok haklısın.
  19. Yozgatlııı

Kask arkamdaki arkadasimdaydı. Sağda solda motorcuları siz öldürmeyin:D geçirdiğim 2 kazada da minimum %85 üzeri haklıyımdır. Ehliyet dediğiniz şeyin cezasını ödediğim sürece karşı taraf tüm masrafımi karşılamak zorunda. 1762103481 Benmi hayat koparıcam? Komiksiniz :D
Geri