Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Ekran kartının sıcaklığının ne olursa olsun 30 da kalması ?

Arkadaşım ikinci elden ekran kartı aldı hiçbir performans sorunu vesaire yok ama her türlü oyunda ve stres testinde kart sıcaklığı 30 derecede kalıyor. Oysa ki hot spot değeri 88 dereceye kadar çıkıyor. Bu durumda bir sorun var mı varsa ne anlama geliyor bilen birisi yardımcı olabilir mi ...
  2. Hudzell

ACİL ekran kartı vida slotunu nasıl sökeceğim?

herhangi bir vida bağlantısı göremiyorum bu demirleri nasi sokeceğim? @Mehmet Yılmaz
  3. Hudzell

Her 0 ekran kartı jelatinli bir şekilde mi geliyor ?

Merhaba 1 hafta önce Trendyol'dan, -Satıcı da Trendyol- SAPPHİRE PULSE RX6650 XT aldım. Kart normal kutusunda geldi kutunun içinde sarılıydı ama kartın kendisinde jelatin yoktu. Öyle al satçı olmadığım için bilgim de yok. Her kart jelatinli bir şekilde geliyor mu yoksa yaşadığım durum normal mi ?
  4. Hudzell

13.5K'ya 3090 sahte mi gerçek mi ?

Alsam para çöpe gider mi satıcı ismi oyun nicki gibi hiç güven vermiyor. Param sıkıntıya girer mi bi almayı denesem :D ? Ürün açıklamasında vs. ekran kartı kutusu demiyor, birebir ekran kartıymış gibi özellikler mevcut yani kutusu satılmıyor.
  5. Hudzell

Yardım 3060 V1'i 20k'ya satmam mümkün mü ?

Ciddi cevap bekliyorum, piyasayı bilmiyorum işim acele değil. 20K'ya alıcı bulma imkanım var mıdır ? @Sllent hocam tok müşteri ile 20k'dan kapatmam mümkün mü sizce ? edit : ya evet rakam komik enayi avındayım daha çok
  6. Hudzell

Yardım Ekran kartının yanında gelen WTFast üyeliğinden nasıl yararlanabilirim ?

Dostlar kartı alalı 10 ay oldu ve ben yeni fark ediyorum hala geçerli mi bilmiyorum. 6 aylık premium üyelik sunduğu yazıyor görsel de ekleyeceğim.
  7. Hudzell

Yardım Satıcıya kartının v1 veya v2 olduğunu nasıl anlatabilirim ?

Dostlar satıcının kartı v1 mi v2 mi anlamaya çalışıyorum ancak karşıdaki kullanıcı sanırım bu konuda pek bilgili değil. Arkadaşa nasıl izah edebilirim ?
  8. Hudzell

Yardım Kartımın kullanım değerleri yüksek ve düşük ayarda da değişmiyor ne yapmalıyım ?

Öncelikle önceki valorant konumun aynısı değil benzeridir ve ayrıca önceki konuyu upladığım halde cevap gelmediğinden burada edindiğim yeni bilgiler doğrultusunda tekrar sizlere danışacağım. Ayarlar yüksekte iken aldığım sonuç : Düşükte iken aldığım sonuç : Düşük ayarlarda MSAA 4x eşyönlü...
  9. Hudzell

Yardım Lütfen yardım edin ! Valorant vb. oyunlarda aşırı düşük GPU kullanımım var

Dostlar biliyorum Valorant'ın zaten optimizesi iyi değil ancak bu sorun beklediğimden daha fazla göze batmaya ve rahatsız etmeye başladı. Kullanım değerleri yer yer %40 CPU ve %20 GPU olacak şekilde dibe vurabiliyor (anlık değerler değil ortalama olarak buralarda seyrediyor.) 1440p çözünürlükte...
  10. Hudzell

Yardım Bu test sonucu normal mi ?

Kart arkadaşımın, test sonucu iyi mi değil mi bilmiyorum sıkıntısı var mı ?
  11. Hudzell

Amazon.jp'de 6.500 TL'ye RX 6000 !!

Dostlar can sıkıntısına gezerkene gördüm, ısınma sorunu var mı vesaire bilgim yok fiyatından ötürü sizlerle paylaşıyorum. Zannımca piyasa fiyatının altında satılıyor. https://www.amazon.co.jp/-/en/Radeon-RX-6600-MECH-2X/dp/B09HXLMG2L/ref=sr_1_8?keywords=rtx%2B3060&qid=1636758527&sr=8-8&th=1
  12. Hudzell

Yardım RTX 3070 TI'larda LHR'siz versiyonlar bulunuyor mu ?

Soru başlıkta net cevap arıyorum, 10 kişi aynı şeyi yazmasın cevabımı alayım yeterlidir.
  13. Hudzell

Yardım Oyun için o.c yapmak istiyorum yardım

Selam dostlar, 2k'da oynadığımdan fpsler genelde 60-70 aralığında oluyor ve gözüm 165 fps'e alıştığından rahatsız ediyor. Hiç yoktan %5-10 performans artışı hedefliyorum. kartım tuf 3 fanlı, oyunlarda maks 58 derecede çalışıyor, çok da suyunu çıkartmadan o.c yaparsak güzel olur. Neyi ne kadar...
  14. Hudzell

Ekran kartı destekleyici almalı mıyım ?

Dostlar ekran kartı kutusundan çıkan çubuk şeklinde, ekran kartının vidalandığı slotun altına vidalanan yanlamasına bir çubuk var. Ancak fark ettim ki sanırım bir şeye yaramıyor kart rahatça anlaşılabilecek bir şekilde yamuk duruyor. Fotoğraf atamıyorum ancak yamuk durduğuna hem fikir...
  15. Hudzell

İnternet cafe'de sizce hangi sistemde oynanmalı ?

Dostlar bir arkadaşım net cafeye gidecek, 1080'li sistemin saati 5, 1650'li sistemin saati 6, 2060'lı sistemin saati 8 tl. (Tüm sistem özelliklerini bilmiyoruz ) Monitörler 1080p 165 hz arkadaş sadece valorant oynayacak. Fiyatı açısından ben 1080'li sistemde oynasa daha iyi olur diye düşündüm...
  16. Hudzell

Öneri Ucuz RTX3060 önerisi

Dostlar LHR versiyon olmayan ucuz 3060 önerebilir misiniz ? mümkünse tek fan olmasın ve konuya boş yorum atacaklar atmasın. Mümkünse amazon yurtdışı siteleri olmasın sıkıntıya girmek istemiyorum.
  17. Hudzell

Ekran kartı sıcaklığı normal mi ?

ASUS TUF 3060 3 fanlı ekran kartı kullanıyorum kasa gt301 tam yükte 56 derece üzerini geçmiyor sorum şu bu değerler bana aşırı az geldi hani böyle bir kart için sensörler bozulmuş olabilir mi yoksa cidden bu kadar serin çalışıyor olabilir mi ekran kartı bi yana işlemci de tam yükte 92 derece...
  18. Hudzell

Çözüldü✓ Bu ekran kartı türkiye'ye geliyor mu ? (amazon)

https://www.amazon.co.jp/-/en/ZOTAC-GeForce-Graphics-ZT-A30600H-10M-VD7558/dp/B08WP9T6KR/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=rtx+3060&qid=1620079414&sr=8-1
  19. Hudzell

Riser kullanarak RTX 3060 mining yapmak

Videoda da göreceğiniz üzere kullanıcı riser ile gayet stabil bir şekilde kazım yapmakta, üstelik 2 dolarlık gpu ile sistemi kullanıyor. Kullanıcı videoda rtx 3060'ın riser ile doğru çalışması için ucuz riser kullanılmaması gerektiğini söylüyor. Mining yapmayı düşünen arkadaşlara ufak bir...
  20. Hudzell

Yardım Bulgaristanda ekran kartı ucuz mudur ?

dostlar bi arkadaşımın yolu bulgaristana düştü haliyle ben de bundan yararlanmak istiyorum bulgaristanda ekran kartı fiyatı buraya göre ucuz mudur malum bizde verginin vergisi var kartlar aşırı pahalı ben de ucuza getirmenin bir yolunu arıyorum garantiyi falan umursamıyorum kart, kişisel...
Geri