Arama sonuçları: *

1. Has4nGodEx

CS2 Yeni Güncelleme Sonrası 125 Dolara Bıçak Önerisi

Eldiven olarak eskiden aldığım Çıngıraklı Yılan skini mevcut. Ona uyumlu veya değil fark etmez. Bıçak önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar. Bütçe: 125 Dolar
  2. Has4nGodEx

Cs de cizgi cizgi renk

FSR ı en kaliteli modda kullan. Fidelity FX gibi bi şey olması lazım en alttaki ayar.
  3. Has4nGodEx

Bir Oyunda En Fazla Kaç Saatiniz Var?

Boşa geçmiş bi ömür. CS:GO Global Faceit 8 lvl CS2 20K elo
  4. Has4nGodEx

10BİN TL Oyuncu Koltuk Önerileri

Hocam açıkçası biraz terletiyor. 6-7 ay oldu alalı. Çok hafif sola doğru bi yatıyo ama normal kullanımda hissettirmiyor. Yükünüzü sola verdiğiniz zaman hissedilir.
  5. Has4nGodEx

10BİN TL Oyuncu Koltuk Önerileri

Xdrive Anka kullanıyorum ben alırken fiyatı daha uygundu o fiyatlara en iyisi buydu. Ama şimdiki fiyatına daha iyileri olabilir. Sorun olursa cevaplayabilirim.
  6. Has4nGodEx

5000 TL ye İkinci el Ekran Kartı Önerisi

İşlemci olarak Ryzen 5 3600 var. 600W PSU var. Aklımda rx5700xt yakalamak var. Sizden de önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  7. Has4nGodEx

İşlemcim Boşta 70 Derecelerde Geziyor

Bencede asıl sorunun kasada olduğunu düşünüyorum.
  8. Has4nGodEx

Wraith prism aldım. MX6 termal macunla kullanıyorum. Yeni taktım 2 hafta oldu. Kasanın kapağını açınca 10 15 derece fark edince sorunun kasada olduğunu düşündüm.
  9. Has4nGodEx

Yardım 1050Ti Satıp hangi ekran kartını alabilirim ?

Asus Cerberus 1050ti yi 2100tlye ilana koyduğum gün sattım. Ancak çok temiz kutu içeriği vs. hep duruyordu. Bi tık üstüne koyup pazarlıkla satabilirsin diye düşünüyorum. Düşünürsen elimde Asus tuf 5600xt var. Mining yapılmadı zamanında Donanım Arşivi hazır sistemle almıştım. Kutusu faturası...
  10. Has4nGodEx

Soğutucuyu değiştirmek istemiyorum aslında pek. Hem amd nin kendi soğutucusu olması hem de göze hitap etmesi epey büyük bi etken oldu. Hem de daha yeni aldım 1 ay olmadı. 3600e yeter diye düşünmüştüm ancak kasamdan dolayı büyük ihtimalle çok ısındığını düşünüyorum.
  11. Has4nGodEx

Hocam elimdeki kasayı 500tl gibi ölü bi fiyattan elimden çıkarsam bana çok dokunan olmuyor aslında. Şuanki kasama ekleme fan yapsam da hava girişi yeri sıkıntı zaten üstten de hava giriş yeri yapmak cok mantıklı gelmiyor. Herkes ekzoz fanı olarak kullanıyor üst tarafı.
  12. Has4nGodEx

Elimdeki parçalar. İkinci el ve 7 yıl oncesinden elimde olan parcalar paradan yana sıkıntı yok ama bu kadar parayı bu sisteme gömmek içimden gelmiyor açıkçası.
  13. Has4nGodEx

R5 3600 GPU ÖNERİSİ max 5K

4.5k artı kargo yapabilirim. Kafamda aslında satmak yoktu ama ciddiyseniz verebilirim 1753797429 Kasanın faturası duruyor. Çok eski ama garantisi yok. Garanti etiketi üzerinde içi hiç açılmadı. Sadece oyun gibi basit işlerde kullanıldı. Stres testinde de bu aylarda 73 derece maks gördü 69 70...
  14. Has4nGodEx

Bu sitede satış muhabbeti yapılıyor mu bilmiyorum. Şehir neresi hocam? Mining yapılmadı zamanında Donanım Arşivi hazır sistemle beraber alınmıştı ben de Ryzen 5 3600le kullanıyorum.
  15. Has4nGodEx

IPhone 13 mü iPhone 14 mü ?

ip 13 256gb kullanıyorum. Benimkinin pili biraz hızlı düştü. Yüzde 87 de şuan. Geçen sene mayısta almıştım. Annemde de var aynısı benden 1 yıl erken almıştı. Onunki 91 mesela. Kullanıcıya göre değişiyor yani kısaca. Dikkat ederseniz çok düşeceğini sanmıyorum. Başka bi şikayetim yok telefonda. Bu...
  16. Has4nGodEx

Asus TUF RX5600XT var kutulu. Düşünür müsün?
  17. Has4nGodEx

AMD Ryzen 5 3600 kullanıyorum. Soğutucu olarak da hem uyguna geldi hem de güzel gözüktüğü için wraith prism kullanıyorum. Sıcak havaların farkındayım ama yine de boşta 70 derece bana cok fazla geldi. Oyunlarda 83 85 derecelerde occtde 90 95 geziyor. Kasam Xigmatek Frontliner eski kasamı...
  18. Has4nGodEx

TIP Öğrencisi İçin Tabletin Yanına Laptop Önerisi

Hocam hayatımda hiç laptop kullanmadım. Oyun oynamasam normal kullanımda ekran süresi ne kadar oluyor ortalama?
  19. Has4nGodEx

Hocam elimde; - MSİ A320M-A PRO (1 Ay olmadı alalı) - AMD Ryzen 5 3600 - ASUS TUF RX5600XT - 2x8 16 GB RAM - 512GB Sata SSD - 1TB HDD - Xigmatek 600w Kasa PSU var. Bunu 18 19k civarına satıp üstüne koyup laptop almayı düşünüyorum. Siz aklınızdakini söyleyin. Belki çıkabilirim.
  20. Has4nGodEx

Neden çok önermek istemiyosunuz ki? Özellikleri iyiye benziyo aslında. 1TB ssd de kendim ekleyebilirim. Sonrasında.
Geri