Arama sonuçları: *

1. TheburuQ

Yardım 15.000 TL Bütçeli Kablosuz Kulaklık Önerisi

Ek olarak şunu belirteyim. Steelseries tak kullan kulaklığı değil haberiniz olsun. Ekolayzer ayarı yapmanız gerekiyor. Bende Arctis Nova 7 var. Ekolayzer ayarlarını paylaşıyorum. Eğer kulaklığı satın alırsanız, dilerseniz bu ayarlar ile kullanabilirsiniz. Media ...
  2. TheburuQ

Şu anda değiştirmeyi düşünmüyorum. Fakat kulaklık değişirsem; Tekrar steelseries alırım diye düşünüyorum. Bassları vs. çok hoşuma gidiyor kulaklığın. Ekolayzer'ı düzgün yapıldığı vakit kulaklığın performansı çok iyi oluyor. Model olarak arkadaşa önerdiğim "Arctis Nova 7 Wireless Gen 2" alırdım...
  3. TheburuQ

Hocam ben kulaklığı alalı En az 1,5 sene oluyor. Uzun süre kullanıldıktan sonra pil ömründe düşüş olacak ve ilk günkü kullanıma göre pil daha çabuk bitecek. Bu yüzden bu şekilde yazdım.
  4. TheburuQ

Papara'da Para Çekme Kısıtlaması Kaldırıldı!

Pardon :), uyarı için teşekkürler
  5. TheburuQ

Steelseries Arctis Nova serilerinde pili sıralaması şu şekilde: Arctis Nova 5 Wireless - 60 saat Arctis Nova 7 Wireless Gen 2 - 50 saat Arctis Nova Pro Wireless geliyor (2 adet pil olduğu için). - her pil ile ortalama 22 saat, Toplam 44 saat Arctis Nova 7 Wireless - 38 saat Edit : Yanlış...
  6. TheburuQ

Aynı kulaklığı kullanıyorum. Batarya konusunda bu kulaklıkta da sıkıntı çekersiniz. Pili çok iyi değil. Beni 3-5 gün anca götürüyor. 1762506895 Steelseries Arctis Nova serilerinde pili sıralaması şu şekilde: Arctis Nova 5 Wireless - 60 saat Arctis Nova 7 Wireless Gen 2 - 50 saat Arctis Nova Pro...
  7. TheburuQ

Papara açılmış ama parayı çekemiyorum?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/paparada-para-cekme-kisitlamasi-kaldirildi.1175627/#post-10576219 Sabah bu maddeyi açmıştım. Ben ve bazı kişiler çekebildi. Önceden kayıtlı banka hesabına para sorunsuz çekiliyordu.
  8. TheburuQ

Hayır hocam, banka hesabıma direkt çekebildiğim için denemedim.
  9. TheburuQ

Olabilir hocam. Benim dediğim konu yalnıza para çekme. (önceden banka hesabınız eklyise)
  10. TheburuQ

Direkt kendim denedim hocam. Önceden banka hesabım ekliydi. Normalde çekemiyordum. Şimdi çekebiliyorum.
  11. TheburuQ

Uygun bir zamanda bir bankamatikten çekmeyi deneyebilir misiniz? Belki o şekilde çekebilirsiniz. Banka hesabınız önceden eklenmiş olsaydı problem olmadan çekebilirdiniz şu an.
  12. TheburuQ

Biliyorsunuz Papara kapatılıyor. Bu yüzden işlem yapma engeli koymuşlardı. Şu anda "para çekme kısmında" engel kalkmış durumda. Papara'da kalan paranızı, önceden eklenmiş banka hesabınıza çekebilirsiniz. Not: Önceden banka hesabınız ekliyse sorunsuz para çekilebiliyor. Kaynak: Direkt kendim...
  13. TheburuQ

🔥İndirim Pazarama alt limitsiz 250 Tl

Hocam indirimi sadece size özel vermiş sanırım. Konu başlığı pek doğru değil :)
  14. TheburuQ

Oyuncu kulaklık önerisi

Arkadaşın dediği gibi Arctis Nova 5 alabilirsiniz. Fakat indirime girmesini bekleyin. Nova 5 sürekli indirime giriyor. Bende Arctis Nova 7 var. Ekolayzer ayarlarını paylaşıyorum. Eğer kulaklığı satın alırsanız, dilerseniz bu ayarlar ile kullanabilirsiniz. Media ...
  15. TheburuQ

Tuttu Tutmadı Oynuyoruz

Tuttu, hiç olmadı ztn. Alttaki bir arayış içerisinde :)
  16. TheburuQ

Çözüldü✓ PCDE İNTERNET HIZI LİMİTİNİ KALDIRMA

Sorun benim değil, konuyu açan arkadaşın fakat; Wifi yüksek verip, soket kısımlarını düşük tutan modem görmemiştim, öğrenmiş oldum eyw. Bende bi ara 1gb internetimden 100 mbps hız alıyordum. Modemi ve pc girişlerini kontrol ettiğimde, kablodaki renk sırasını farklı yaptığımı farkettim. Kablonun...
  17. TheburuQ

Telefonda 200 aldığı için modem destekliyor diye düşünüyorum. PC'den kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum. Bende uzun bir kablo kullanıyorum fakat internet hızında gözle görülür bir düşüş olmuyor. Cat6 kablo kullandığı için 1gbit destekliyor.
  18. TheburuQ

Kablo cat6 olabilir. Fakat modeme bağlanan kablo ucu ile pc'ye bağlanan kablonun ucundaki renklerin sırasının aynı olması gerekiyor. Eğer aynı olmazsa bu şekilde düşük hız alırsınız. [H3 id='++En+Yaygn+Renk+Sralamas'] En Yaygın Renk Sıralaması:[/H3] Turuncu-beyaz Turuncu Yeşil-beyaz Mavi...
  19. TheburuQ

CS2'de FPS'im Çok Düşük

evet
Geri