Arama sonuçları: *

1. ahmetmelihalemdar

İnternetim 100mbpsye sınırlı yardım edin

Driverler güncel mi ? Değilse anakartının sitesinden güncel Realtek Ethernet Driver ı indirip kurmayı dene
  2. ahmetmelihalemdar

Kasaya fan bağlantısını nasıl yapabilirim?

3 pinli fanlar DC diye geçer. 4 pin in 1 tanesi pwm kontrolü için. 3 pinlinin pwm kontrol edemezsin. Boşta bir sys fan soketi varsa onu oraya tak.
  3. ahmetmelihalemdar

Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Alınır Mı?

Uyumlu gözüküyor
  4. ahmetmelihalemdar

Hangi termal macun daha iyi

Aynen. Ben satıcı Hepsiburada olandan aldım. rev. 4 olanı gönderdiler.
  5. ahmetmelihalemdar

Hangi termal macun daha iyi

Kesinlikle Mx-6. viskozitesi çok iyi. Pump out yaşatmıyor. Biraz sert kıvamı.
  6. ahmetmelihalemdar

Aldığın switchlerin linkini atsana
  7. ahmetmelihalemdar

Ben de Amazondan almıştım. Beğenmezsen iade edersin.
  8. ahmetmelihalemdar

Graywood V4 Switch li Aula F99 kullanıyorum ben. Tam boy. F87 den farklı olarak 8000 mah batarya var. Switchler güzel bu arada
  9. ahmetmelihalemdar

Çok zor bir şey değil. Sürekli %100 de kullanma bence. Kafa şişirir. Hangi derecede %kaç ile dönsün, ona göre ayar yap bence
  10. ahmetmelihalemdar

R5 7500F Alınmalı mı, Beklenmeli mi?

Gidişat özellikle ram ve ssd fiyatlarının daha da yükseleceğini gösteriyor. Bu işlemci zaten AMD nin en F/P işlemcisi. Çok da indirim olacağını düşünmüyorum.
  11. ahmetmelihalemdar

PST bu yüzden var. Diğer fanın ucu ile (dişi), aldığın Arcticin fotodaki erkeğine bağlayıp, Arctic in sol tarafta gözüken dişisini Sys fan a takıp kontrol edersin
  12. ahmetmelihalemdar

BIOSTAR 650MT bluetooth var mı?

Anakartinin wifi ve bluetooth özelliği gözükmüyor
  13. ahmetmelihalemdar

5070 vs 9070xt. Hangisi tercih edilmeli?

Oyun için f/p olarak Amd orta segmente her zaman hitap etmiştir.
  14. ahmetmelihalemdar

BIOSTAR 650MT bluetooth var mı?

Wifi yok sanırım. Bluetooth da olmaz. 2.4 ghz dongle yok mu
  15. ahmetmelihalemdar

5070 vs 9070xt. Hangisi tercih edilmeli?

Yok yaşamadım. Hatta birkaç gündür 9800x3d ile kullanıyorum. 2k ultra ayarlarda çok iyi değerler alıyorum. 10 yıldır Amd kullanıyorum. Şansım iyi galiba. Hiç sorun yaşamadım. Mavi ekran gibi
  16. ahmetmelihalemdar

9800X3D Stress Testi (Sorun ne olabilir ? )

Amaç sadece oyun ya. Abdullah ın da video da dediği gibi çok da zorlamak ne kadar farkettirir şüpheliyim. 5,3 GHz de çalışması fazlasıyla yeter aslında. Sadece şu Aida64 ün neden hata verdiğini anlamaya çalışıyorum Anakart Gigabyte X870E Aorus Elite Ice Wifi. 1763221806 1763221825 Memtest hata...
  17. ahmetmelihalemdar

9800X3D Stress Testi (Sorun ne olabilir ? )

9800x3D işlemciye az overclock deneyerek stress testi yaptım. CPB açık zaten. PBO da ise +100 MHZ , Scalar 5x, Curve Opt. ise -15 den başlayıp -5 düşürerek -35 e kadar denedim. Her deneme de Cinebench R23 Multicore testi yaptım. -35 de bile 10 dk lık teste herhangi bir sorun OLMADI. -35 Curve...
  18. ahmetmelihalemdar

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Çok memnunum. Kafanın üst kısmı ve kulak Çok rahat. Sıcakta terletme ne kadar yapar bilemem. Sesi gayet iyi. Bass yeterli. Bataryası ve uygulama Çok iyi. Hakkını veriyor. X9 kumaş ve yedekte varmış. O da iyi tercih olabilir
  19. ahmetmelihalemdar

Yardım RGB Işıkları Neden Çalışmıyor?

Cevapla dan yazarsan karşındaki kişiye bildirim gider. Paylaştığın çoklayacı ama kumandasivarsa ışıkları değiştirirsin yok ise o coklayicidan çıkan kabloyu anakarta takmazsan yine kontrol edemezsin Şöyle bişey dediğim https://app.hb.biz/cgkl9PzdaEOS
  20. ahmetmelihalemdar

Yardım Psudan gelen ses normalmi?

CW sesine benziyor. Zararı olmaz ama rahatsız edebilir.
Geri