Arama sonuçları: *

1. wortboom

Sizce bu internet değerleri normal mi?

yeni bir siteye taşındık alt yapı falan her şey yeni yapılmış sanırım gpon alt yapısı varmış buranın nedense sadece 100 mbps vereceklerini söylediler ve mecburen sadece o firmanın alt yapısı olduğu için satın aldık ping gözüme çok geldi sizce normal mi bunun olması
  2. wortboom

Gmail hesabım çalındı nasıl kurtarabilirim

hayır onunda içine girip bilgileri değiştirmiş rise of kingdoms oyun tüm bilgileri verdim 1 makbuzlar falan ekim 2024 dahil benden kasım ayını ısrarla istiyor o tarihte hesabın bende olmadığını bile bile
  3. wortboom

Gmail hesabım çalındı nasıl kurtarabilirim

merhaba 2024 kasım ayında gmail hesabım çalındı ve kurtarma bilgileri şuan bana ait olmayan bilgiler içeriyor geri alma şansım var mı bir oyun hesabıma bağlı ve şuan yardıma çok ihtiyacım var
  4. wortboom

Seboreik dermatit nasıl kurtulurum

kuzenim benim aile hekimim ona danışacağım bugün teşekkürler desteğin için eklemek istediğin önemli bilgiler varsa bekliyorum sen daha tecrübelisindir bu konuda
  5. wortboom

Seboreik dermatit nasıl kurtulurum

merhaba arkadaşlar yaklaşık 5-6 ay önce saçımda iltihap benzeri noktalar belirdi ve kaşınıyordu baya bir sonra bekledim belki geçer diye zamanla geçmeyince doktora gittim bana sebirox şampuan ve betasalic losyon verdi bunlar fayda etmedi sadece önledi bir süre sonra tekrar arttı saçlarım genetik...
  6. wortboom

Çözüldü✓ Altyapı olduğu halde sistemde gözükmemesi

tt müdürlüğüne mi
  7. wortboom

Çözüldü✓ Altyapı olduğu halde sistemde gözükmemesi

merhaba yeni bir siteye taşındım buraya hizmet veren sadece surnet firması idi ve gpon alt yapısı olduğunu söyledi şuan 100 mbps kullanıyorum adresimi sorguladığımda hiçbir bilgiye ulaşamıyor yan tarafımızdaki sitenin bilgisi var ama bizim yok nasıl bir yol izlemeliyim
  8. wortboom

Çözüldü✓ Yurt dışı iPhone süre uzatma

şu sim takılıp kullanılan modemler var onlar işe yarıyor mu
  9. wortboom

sadece o yolu tek mi var uzatma yok mu
  10. wortboom

o olay nasıl oluyor ki 1757935747 uzatma yapanlar var diyorlar
  11. wortboom

Merhaba ben yurt dışı iPhone 15 kullanıyorum ilk 4 ay bitti sonraki 4 ay ise bugün bitecek ve kayıt ücreti telefonun 2 katı süre uzatmak istiyorum 2 ay bile olsa yardımcı olabilecek var mı böyle bir süreç yaşayan yardım etsin lütfen.
  12. wortboom

Altyapı olduğu halde sistemde gözükmeme sorunu

yani onların sıkıntısı değil mi başka bir firma verse bizim adrese mesela türknet 1000 bile alabilirim
  13. wortboom

Ping altyapıdan kaynaklı olabilir mi yoksa onlarda mı bir sorun var 1757497405 ve alt yapım gpon
  14. wortboom

evet wifi alt yapı bu kadar destekliyor dendi ama mahalle komple yeni yani bence onların verebileceği o kadar ama işimi görüyor kopma falan yaşamadım şuan için 1757447662 o kadar firma ile konuştum sadece buraya hizmet veren surnet varmış port ile alakası yokmuş dediklerine göre
  15. wortboom

Aypro akıllı ev sistemi nasıl kullanılır

merhaba arkadaşlar 1 hafta önce bir yeni siteye taşındık akıllı bir daire olduğunu taşınınca öğrendik fakat nasıl kullanılacağını hiç bir şekilde bulamadım sitedekilerin çoğu yaşlı ve onlarda bilmiyor umarım aranızda anlayan çıkar ve kullanırım artık
  16. wortboom

sonuç bu şekilde 450 ödüyorum aylık
  17. wortboom

temsilci yanlıi bilgi vermiş destekliyormuş senin dediğin paketi alacağım çok teşekkür ederim yardımların için.
  18. wortboom

altyapı yetersiz diyor sorgulamada hiç bir şey çıkmıyor bende sorduğum zaman ama bizim hemen yanımızdaki sitenin altyapısını sorguladım 1000 mbpsye kadar desteklediğini gördüm ne yapmam gerek bana bu verdikleri teklifi asla kabul etmem
Geri