Arama sonuçları: *

1. MonteCapz

YKS NETLERİNİZ VE BAŞARI SIRANIZ

yokatlas a gir ordan bak
  2. MonteCapz

Allah insanları niye yarattı ??

Hergün kuran ile ilgili bir şey paylaşıyorsun ya, biliyorsundur. Benim söylememe gerek kalmaz.
  3. MonteCapz

TYT 50 NET İÇİN NE YAPILMALI

Hızlı net arttırmak için matematikte problemler konusunu hızlıca oturtmaya çalışabilirsin. Onun dışında fendeki çerez konulara bak. Başta hızlı bir net artışı, motivasyonunu arttırır.
  4. MonteCapz

Kadınla Erkek Arkadaş Olabilir'mi?

Hala tartışılan konulara bak. Arkadaş diyince çok uç noktalara çekenler var. Tabii ki arkadaş olabilir.
  5. MonteCapz

🏆UEFA Champions League ⚽️ Galatasaray - Ajax ⚽️ 23:00 Tahminlerinizi Konuşalım !

şansa bala liverpool u yendiler, ajax bu sezon çok iyi değil hatta baya kötü ama ajax alır veya berabere biter
  6. MonteCapz

18 yaşındayım boyum uzar mı?

aynı konudan iki tane açma
  7. MonteCapz

Bayram Namazına Gidiyor Musunuz

Bayram namazına giderim, cuma larada aynı şekil elimden geldiğince.
  8. MonteCapz

Allah insanları niye yarattı ??

Sınamak için
  9. MonteCapz

0'dan İngilizce yada Fransızca nasıl öğrenilir?

yok, gitmek henüz nasip olmadı ama genel sağdan soldan gördüğüm kadarıyla gözlemim öyle
  10. MonteCapz

Sizce en zeki ırk hangisi?

genelde hep tam tersi aktarıldığı için ilginç geldi, ne tarz videolar bir kaç örnek atarsanız izlemek isterim
  11. MonteCapz

0'dan İngilizce yada Fransızca nasıl öğrenilir?

rus kızlarının kırık ingilizceyle konuşması daha güzel oluyo
  12. MonteCapz

Sizce en zeki ırk hangisi?

Hangi açıdan hocam
  13. MonteCapz

Avrupa birliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yani muhtemelen zaten Yunanistan’da kokoretsi diye kokoreç satıyolar ve adamlar yıllardır AB’de
  14. MonteCapz

ab ye girmek için kokorec yemeyi bırakmalısınız gibisinden bi muhabbet vardı bi ara
  15. MonteCapz

kokoreci vermeyi reddediyorum
  16. MonteCapz

Pantolon için yardım edebilirmisiniz

pantolonu mu😁
  17. MonteCapz

23 Ekim CS2 Market Darbesi

Bıçak piyasası yavaştan toparlar gibi ancak eski seviyesine ulaşacağını düşünmüyorum. Beni asıl meraklandıran kırmızı skin piyasası. Hafiften bi düştü gibi ancak bundan sonra ne olur acaba
  18. MonteCapz

Papara Türkiye'ye veda etti

Bir ara fener kart alırım diye 100tl vermiştim, almadım. Papara da kapandı zaten. Hayırlısı.
  19. MonteCapz

Kuranda'ki Matematiksel Hata ! ( 6.9 )?

Bana hiç kuranı okumadın nereden bileceksin falan diyorsun madem git hocaya falan sor. Burada sokaktan geçen rastgele kişilere “inancını belirleyecek” sorular sormak yerine bu konuda cidden bilgili kişiler ile iletişime geçebilirsin. Ayrıca sana sürekli benzer konularda konu açmanın forum...
Geri