Arama sonuçları: *

1. O

❌İndirim Bitti! 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Arıyorum arıyorum meşgul çalıyor. Neden acaba bilen var mı?
  2. O

Haftasonu müşteri hizmetleri çalışmıyor. Pazartesi günü arayıp söyleyeceğim. Süreç hakkında yaşadıklarımı da aktarırım.
  3. O

Maalesef bende de aynı sorunun olduğunu anladım bu gün. Dizi izlerken fark ettim. Yarın arayıp durumu bildireceğim. Umarım aynı şekilde ilgi görürüz 1763163922 Bu arada dolby ses açık olunca geliyor. Ayarı aktif edince seste inanılmaz değişim oluyor. Bir arkadaş sesin boğulduğunu söylemişti...
  4. O

Arkadaşlar tv yi aldım ve geldi. Çok fazla tv den anlamam ama renkten anlarım. Bence renkler iyi, ses gerçekten çok yükselebiliyor abartı seviyesinde , siyahlara gelirsek ilk netflixe tıkladığımda tv kapandı sandım. Ekran kararınca gerçekten kapanmış gibi oluyor. Netflix yazısının N si...
  5. O

eyvallah hocam. bu konuya büyük emek verdin valla :D allah razı olsun. tvden memnun kalırsak baya dua alacaksın :D
  6. O

eyvallah sorun yok. 120 cm masa sığar herhalde :D
  7. O

çok stres yapmıştım duvarı delmek istemiyordum. içim rahatladı valla çok teşekkür ediyorum. rahatlıkla sığacaktır o zaman
  8. O

hocam senden bir ricam var, benim tv ünitesi tam 120 cm. Öğrenmek istediğim tv ayaklarının dıştan dışa kaç cm olduğu. Benim tv ünitesine sığarmı
  9. O

Eyvallah hocam tamamdır, bende öyle yaparım.
  10. O

getiriyorlar yanlarında askı herhalde dimi, masaya sığmayacak çünkü gelince bunu kuracak yer yok demesinlerde :D
  11. O

TV yi satın aldım, askı aparatı lazım ne önerirsiniz ?
  12. O

m selamlar, ayak genişliği nedir acaba? 1762722907 121 miş en genişi. Güncellemiş olalım.
  13. O

Bu ürünü almak istiyorum fakat aldığımda pişmanlık yaratacak bir durum olur mu uzun vadede onu düşünüyorum. Haliyle tek ben karar vermediğim için ürünü aldığım zaman bunu sen seçtin neden aldırdın laflarını duymamak istiyorum.
  14. O

Yani ilk tepkisi nextstarı nerden buldun oldu. Samsung almak istiyor ama bütçe yetmiyor. Yani benim kafamdaki soru ürünün genel kalitesi ve uzun ömürlülüğü nasıl olacak. 2 yıl sonra sorunla karşılaşacakmıyız. İşletim sistemi yavaşlayacak mı bu tip şeyler
  15. O

Merhaba arkadaşlar, televizyon almayı düşünüyorduk ve araştırırken bu konuyu gördüm. Abim biraz daha markacı ve nextstarın iyi olmayacağını düşünüyor uzun kullanımda ve kalite olarak vs. bense yorumlarını okudum tv nin iyi olduğundan bahsediyorsunuz bende büyük olduğu için bu tvden yanayım...
Geri