Arama sonuçları: *

1. AshenOne

Öneri BF6 mı Arc Riders mı ?

Ekip varsa arc alabilirsin ama tek de takılacağım diyorsan bf6 daha mantıklı. İkisini de oynadım ikisi de güzel oyun. BF6 da arkadaşla daha zevkli oluyor support, enginer muhabbetine ama tek de oynanıyor çok rahat. Hayatımda ilk kez bi oyuna bu kadar para verdim erkenden aldım indirimsiz ama...
  2. AshenOne

59K lık sistemim sizce nasıl

hocam dram ve gen4 olduktan sonra hızları düzgün seviyede fark yok. İncehesap şu an bende açılmıyor nedense kaldı öyle açılırsa bakcam.
  3. AshenOne

Hocam render falan yoksa boş ver o kadar para vermeye gerek yok, onun yerine işlemci anakart falan yükseltirsin.
  4. AshenOne

990 pro istemenin özel sebebi mi var hocam? Render vs?
  5. AshenOne

Hazır sistem mi istiyorsun hocam? Parça parça toplamak yerine.
  6. AshenOne

Reis eyvallah onlar varda dengeli bir sistem değil, gitmiş 990 pro koymuş frisby psu var kasada 120mm James Donkey var, anakart desen en ucuzu en giriş seviyesi.
  7. AshenOne

Pahalı alma sakın.
  8. AshenOne

Hs65 Hs55 Wireless mı Tercih etmeliyim

FPS oyunları için alıyorsan bence hiç alma, bende hs80 var ses mikrofon mükemmel gerçekten çok tatmin edici ama fps oyunlarında ne yaptıysam başarıya ulaşamadım. Steelseries veya hyperx önerebilirim bunun için.
  9. AshenOne

Yardım ATX Wi-Fi Anakart Önerisi – Oyun & Render için

Hocam bence de fazla para vermeden işini görecek kadar alsan yeterli olur, işlemciyi her türlü besler çünkü sıkıntı yaşamazsın. Attığın modelin 11 fazı var mosfetleri 80a kaliteli güzel besleme yapar ama böyle 17 fazlı falan bir şey bulsan uygun fiyata yine mosfetleri kaliteli olan daha ileriye...
  10. AshenOne

Yardım ATX Wi-Fi Anakart Önerisi – Oyun & Render için

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-x870-aorus-elite-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,778720647.html 1763286754 Asus rog b850 modellerine de bakabilirsin veya asus tuf b850 plus modeline. Rog biraz daha pahalı diye biliyorum ama bunlarla sıkıntı yaşamazsın vrm ve soğutma performansları...
  11. AshenOne

MSI CYBORG 15 B13WFKG- 491XTR alınır mı

Link atar mısın?
  12. AshenOne

Eski sistemim ne kadara satmalıyım?

yok 1k eder
  13. AshenOne

Çözüldü✓ Asus rog mu tuf mu aradaki farka değer mi vatandan pc alma

Isınmayan laptop yok, var diyen laptop kullanmamış olabilir. İstediği kadar macun vs olsun. Bataryası ölmeyen laptop yok, bir süre sonra direkt sağlık düşmeye başlayacak. Gamegaraj slayer a gelirsek kağıt üzerinde iyi duruyor. Ben de asus tuf a15 rtx 4060 laptop var, işlemci 85 ekran kartı 80...
  14. AshenOne

Divine Knockout DKO Tarzı Oyun Varmı?

Hiç oynamadım ama Brawlhalla benziyor sanki.
  15. AshenOne

Yardım İki seçenekten hangisi yardım lütfen

Sen bilirsin ama bence anakarta bu kadar yatırım yapmaya gerek yok gibi. Onun yerine işlemcinin ekran kartının üstüne koysan bana göre daha iyi olur ama senin kararın. Şöyle bir şey alırdım ben olsam...
  16. AshenOne

Çözüldü✓ 32GB DDR5 RAM ÖNERİSİ

Ya attığını al ya da aşağıda attığımı al. Başka yok zaten bu bütçede, acelen yoksa biraz bekle haftaya indirimler başlayacak. Hepsiburada 1 kasımda başlıyor sanırım...
  17. AshenOne

Çözüldü✓ 32GB DDR5 RAM ÖNERİSİ

Alabileceğin en uygun bu gözüküyor, alalım 2 hafta olmadı ama fiyatlar çok artmış.
  18. AshenOne

❌İndirim Bitti! NZXT C1200 ATX 3.1 2024 - 9757TL

3 yıl c750 gold modelini kullandım. Ne ses ne ısınma bir problem yaşamadım. Şu an c1200 kullanıyorum yine bir sıkıntısı yok, üstelik ben bu fiyattan daha fazlaya almıştım, problem bile etmedim güvendiğim ürünü aldım. Sorun çıkartırsa da nasip.
  19. AshenOne

Çözüldü✓ Kasa Topladım bazı parçalar için önerilerinizi alabilir miyim?

Ne demek, hayırlı olsun güle güle kullan.
  20. AshenOne

Çözüldü✓ Kasa Topladım bazı parçalar için önerilerinizi alabilir miyim?

Önemli değil, sistemin hayırlı olsun şimdiden. Arkadaşın da söylediği gibi o işlem çok kolay kafanı karıştırmasın. Hikayeli oyunlarda hiç bir fark yok. 1080p de bile pek farkı yok, sadece pubg, valorant gibi oyunlarda 1080p de fark var. Onun dışında 2k-4k fark yok. Attığın soğutucu yeterli...
Geri