Arama sonuçları: *

1. ZorTİnaYtİ

Öneri Mikrofon standı tavsiye

nzxt capsule kullanıyorum masam yemek masası gibi şu oynuyan standlardan istiyorum açıkcası uyan f/p stan varmıdır bütçe 1k
  2. ZorTİnaYtİ

Öneri HAVİT MARKASI NASIL BİR MARKA

merhabalar 1k max 2k ya kadar kulaklık bakıyorum gene aynı şekilde klavye mouse de bakıcam şuan kulaklık için bütçe bu şekilde daha önce hiç duymadım ama coğu kişi tarafından önerildi nasıldır önerir misiniz?
  3. ZorTİnaYtİ

Öneri 3k bandına kulak için kulaklık

3k bandında kulakiçi kulaklık bakıyorum aklımdaki model Anker Soundcore Liberty 4 NC Bluetooth Kulaklık 2750 bandında daha mantıklı bir model varmıdır
  4. ZorTİnaYtİ

skullcandy crusher evo alınır mı?

arkadaşlar selam bu kulaklığı ilk olarak sahibinden baktm fiyatlar 6k* ve 9k arasında değişiyor amazondan baktığımda yurt dışından getirdiklerinde 5.7k ya geliyor fakat bu kulaklk yerine alınabilecek daha mantıkl bir kulaklık varmıdır bütçe gene bu bantlarda max 7k olabilir
  5. ZorTİnaYtİ

Öneri arkadaşlar merhabar kulak üstü kulaklık alacağım bütçe 2500

merhabalar anker q35 alma fikrindeyim 2600 tl şuanda q45 almaya gerek varmı bazı konularda q35 daha iyi diyorlar ekstra olarak öneriniz varsa söyleyebilirmisiniz
  6. ZorTİnaYtİ

arkadaşlar bütçe 2500 tl kulak üstü kulak öneri

şuanda q35 siparişini verdim 2600 tl ye fakat 1100tl daha verip q45 almaya değermi aradaki farklar nedir?
  7. ZorTİnaYtİ

2500tl bütçe kulak üstü kulaklık öneri

arkadaşlar merhaba genellikle gym ve dışarıda giyilecek aklımdaki modeller q30 ile q35 bu bütçe bantlarında varmıdır öneriniz?
  8. ZorTİnaYtİ

1000tl 1200tl kulaklık bütçem var hangi kulaklığı önerirsiniz

oyun için kullanıcağım şu modeller arasında kaldım ama önerileriniz varsa söyleyin lütfen Hyper X Clouds 2 - Logitech G Pro X
  9. ZorTİnaYtİ

800-1000TL kulaklık önerisi

800 1000tl bütçem var kulaklık önerisi pls
  10. ZorTİnaYtİ

800 -100 TL KULAKLIK ÖNERİSİ

800 1000TL BÜTÇEM VAR OYUN OYNUCAM AKLIMDA HYPERX CLOUDS 2 VAR ÖNERİLERİNİZ NELER
  11. ZorTİnaYtİ

800-1000tl Oyun İçin Kulaklık Öneri

bütçem 800 1000tl arası oyun için kullanıcağım aklımda hyper x clouds 2 var
  12. ZorTİnaYtİ

200 250tl kulaklık öneri

200 250tl bütçem var genellikle oyun için arasıra video falan editlerim editlerken cok sıkıntı olucağını sanmıyorum zaten mikrofon kaliteside iyi olursa sevinirim iyi akşamlar
  13. ZorTİnaYtİ

steel series arctis 1 mi yoksa gamepower medusa 7.1 mi

ikisinin fiyatı birbirine yakın sizce hangisi daha iyi csgo gibi oyunlar oynuyuyorum ses kasmak için falan
Geri