Arama sonuçları: *

1. Donanım arşivciği

Klavye için wd 40 alınır mı ??

klavyemde w tuşu bazen basmıyor genelde oyunda sorun yaşatıypr wd 40 ile damlat net çözülür dediler alınır mı
  2. Donanım arşivciği

gamepower saber rgb w tuşu basmıyor

klavyeyi alal 2 bucuk hafta falkan oldu iade etnmeden çözüm yolu arıyorum yardım edinb nolur
  3. Donanım arşivciği

900 tl klavye önerileri

Mekanik klavye mekanik
  4. Donanım arşivciği

Tuf k7 vs xpg summoner vs razer blacwidow elite

Hangisini almalıyım
  5. Donanım arşivciği

Razer Blackwidow Elite vs. XPG Summoner vs. TUF K7, hangisini seçmeliyim?

razer blackwidow elite vs xpg summoner vs tuf k7
  6. Donanım arşivciği

Maks 800 tl mekanik klavye

blackw.dow düşünüyorum
  7. Donanım arşivciği

Razer ornata chroma vs g512

Hangi klavye yi tercih etmeliyim
  8. Donanım arşivciği

500 tl mekanik klavye öneri

Arkadaşlar red switch klavye lazım şuan kafama en çok yatan ck350 tipi de guzel ama sizce ne almalıyım
  9. Donanım arşivciği

Hangi. Switch alayım

Csgo valorant warzone pubg fln oynayacağım üç tane seçenek var kahverengi mi kırmızı mı mavi mi alayım
  10. Donanım arşivciği

Motospeed ck104 vs saber rgb

Sizce hangisini almak daha mantıklı nedeniyle yazar mısınız
  11. Donanım arşivciği

Gamepower saber vs logitech g213

Saber red switch alıcam onu alırsam ama g213 mekanik deil yani anti ghosting yok hangisi daha mantıklı olur csgo valorant pıbg warzone falan oynaycağım
  12. Donanım arşivciği

Maks 1200 tl full ekipman önerisi

Arkadaşlar bu fiyatta kulkalık klavye ve mouse istiyorum csgo valorant warzonw falan oynayacağım
  13. Donanım arşivciği

Razer ekipman seçimi

Arkadaşlar en fazla 1200 TL bütçem var ekipman için ben biraz marka takıntılıyım ama yine de atlatırım bunu razer cynosa chroma deathadder mouse ve electra v2 veya tiamat kulaklıktan hangsisi. Daha iyi Fiyatları yakın bu fiyata ekipmn aönerisis yapar mısınız
  14. Donanım arşivciği

Razer ekipman seçimi

Arkadaşlar en fazla 1200 tl bütçem var ekipman için ben biraz marka takıntılıyım ama yine de atlatırım bunu razer cynosa chroma deathadder mouse ve electra v2 veya tiamat kulaklıktan hangsisi. Daha iyi Fiyatları yakın bu fiyata ekipmn aönerisis yapar mısınız
  15. Donanım arşivciği

Red Dragon dark avenger mı hydra r6 mı Logitech g213 mü

Arkadaşlar fiyatım böyle red Swıtch mavi Swıtch fark etmez red Dragon un tipi çok hoşuma gitti logitech mekanik değil zaten hangişi daha iyi
  16. Donanım arşivciği

En fazla 400tl mekanik klavye

Arkadaşlar mekanik klavye arıyorum (gamepower olmasın) Rampage hydra r6 Rampage exhero ve motospeed ck104 var aklımda siz ne dersiniz
  17. Donanım arşivciği

Arkadaşlar mekanik klavye alınır mı

mekanik klavye hiç kullanmadım ama kullanmak istiyorum maalesef benim 300 TL bir bütçede beğenmidğiö klavye yok bu yüzden çokça g513 Carbon istiyorum sizce g213 alıp para biriktirip g513 mü alayım yoksa mekanik klavye mi alayım ucuza LOL csgo valorant ve hikaye oyunları oynayacağım
  18. Donanım arşivciği

Saber RGB mi yoksa rampage exhero mu

Hangisi daha kullanışlı
  19. Donanım arşivciği

Rampage hexero mu saber mi

Hangi klavye daha kullanıilı
  20. Donanım arşivciği

Mekanik klavye şart mı

Arkadaşlar 300-400 tl max bütçem var mekanik klavye mi almalıyım yoksa razer logitech ve hyperx tarzı klavyelrrim mekanik olmayanlarını mı alayım
Geri