Arama sonuçları: *

1. ZorTİnaYtİ

Öneri Iphone 17 pro max i beklemek mi 16 pro max direk almakmı

merhabalar şuanda 14 pro kullanıyorum bu cihazım yurt dışı idi fakat kayıt yaptırmıştım daha önceden 2700 tl ye ama suanda kıbrısda okuyacak gibiyim o yüzden tekrar kayıt yaptırmama gerek yok bence çünkü kıbrısda kullanacağım asıl soru 17 pro maxi beklemek mantıklımı yoksa direk 16 pro max mi...
  2. ZorTİnaYtİ

15 Pro 256 Gb Alıcam Satıcı Güvenilir Mi?

Arkadaşlar merhabalar şuan 15 pro kullanıyorum zaten daha önce vatandan aldım kapalı kutu olarak fakat z2 3 ay içerisinde şarj soketi bozuldu servise gönderdiğimde 44750tl fark cıkarak yeni telefonla değiştirmeyi teklif ettiker bende magsafe şarj aleti aldım kardeşime iphone 15 pro 256 alıcam...
  3. ZorTİnaYtİ

22000tl 13 pro max mi 27800e 14 pro mu

22000tl 13 pro max mi 27800e 14 pro mu cihazlar yurt dışı
  4. ZorTİnaYtİ

iphone 13 pro max vs iphone 14 pro

iphone 13 pro max vs iphone 14 pro hangisi alınır bence 14 pro ama ne gibi farklılıklar vardır
  5. ZorTİnaYtİ

Öneri Kuzey Iraktan Telefon alınır mı?

Merhabalar Kuzey Iraktan Telefon alınır mı? Aklımdaki Model 14 pro max İş yerinden bi kaç kişiye sorduğumda yok vurulursun çelik yelek al vs. vs. dendi tehlikelimi cidden bu kadar
  6. ZorTİnaYtİ

Öneri yurtdışı telefon cihazı alıcağım dikkat etmem gerekenler nelerdir?

Merhabalar yurtdışı iphone 13 pro veya pro max almayı düşünüyorum fiyatlar 20k,22k,24k alırken nelere dikkat etmeliyim ardından pasaportuma kayıt ettiricem zaten yurt dışına cıkıp sizin farklı bir telefon öneriniz varmı ?
  7. ZorTİnaYtİ

Öneri Easycepten telefon alınır mı

Arkadaşlar iphone xs almayi düşünüyorum bütçe max 11k onerileriniz varmi birde güvenilir biryer mi
  8. ZorTİnaYtİ

En Uygun Fiyatlı İphone

en uygun fiatlı aypon fakirim
  9. ZorTİnaYtİ

sizce iphone se hala alınır mı?

sizce iphone se alınır mı? yoksa değmezmi
Geri