Arama sonuçları: *

1. EnYorWizz

Öneri Bannerlord'da tutsak lordlar ne işe yarar

Lordları zindana atınca hemen kaçıyorlar, idam edince oyun oynanmaz hale geliyor, satsam parası işe yaramıyor (Demircilik kastığım için istemediğim kadar altınım var). Bu lordlarla başka bir şey yapma şansım yok mu?
  2. EnYorWizz

Yardım Steamde 2 saati geçmiş oyun iade olur mu

2 gün önce fifa 25 aldım, oyunu 3.6 saat oynadım ama beni hiç sarmadı. iade etmek istiyorum ama şartlarda sınır 2 saat diyor. iade etme şansım yok mu
  3. EnYorWizz

Yardım 4 Kişilik Oyunu Daha Fazla Kişi Oynama

Bırakacağım videoda 4 kişilik olan oyunu daha fazla kişi oynuyorlar (sanırım 6 kişi). Yayından girmeden önce ne yaptıklarına baktım ancak ekranı kapatıyor ve bir program vs. açıp bunu yapıyorlar. Bunun uygulamasını bilen var mı, bunu nasıl bizde arkadaşlarımla yapabiliriz?
  4. EnYorWizz

Yardım Steam yaz indirimlerinde oyun önerisi

Yaz indirimleri geldi 200 - 300 tl gibi bi bütçem ver oyun önerir misiniz? 1688372844 normalde fifa 23 almayı düşünoyrum ama daha güzel bi şey önerilirse onu da alabilirim
  5. EnYorWizz

Yardım Videodaki oyun nedir

Video başında var oyun ismini söylerseniz sevinirim.
  6. EnYorWizz

Yardım RDR 2 Sanırım ekran kartını algılamıyor

yanlış bilmiyosam 3093/5000 fln olması lazım ama rdr2 ekran kartını algılamadığı için hiç bir ayarı değiştiremiyorum
  7. EnYorWizz

Yardım LoL'de kendi kendine fps sabitleniyor.

LoL'de kendi kendine fps sabitlenmeye başladı. ben normalde her zaman 80'e sabitli oynarım sabitlemessem 300 fps fln alıyorum. ama 80'deyken de sınırsızkende fps bazen 45'e bazen 60'a sabitleniyor ne üstüne çıkıyor ne altına iniyor. sebebi nedir? nasıl düzeltirim?
  8. EnYorWizz

Yardım GTA V TAM EKRAN YAPINCA KASIYOR

normalde önceden GTA V oynuyodum ama silmiştim tekrar yükledim. eskiden olmuyodu ama artık tam ekran yapınca kasmaya başladı. sisteminde GTA V'e yetebileceğini düşünüyorum. Radeon RX 6600 i5 11400F işlemci 16 gb ram
  9. EnYorWizz

Yardım Gta'dan yediğim banı social club hesabından mı yedim yoksa epic gamesten mi?

şimdi ben epic games hesabını arkadaşa vermiştim kendi social club hesabını bağlamış ve ban yemiş. ben o hesaptan çıkıp kendi social club hesabıma girersem (aynı epic games hesabından) oyuna girebilir miyim?
  10. EnYorWizz

Yardım Videodaki oyun nedir

1674391648 oyun 0:30da başlıyo
  11. EnYorWizz

Xbox giriş yaparken 0x87DD0005 hatası alıyorum

bilen biri söylesin gözünüzü seveyim 1673787855 .
  12. EnYorWizz

Yardım Buff Game valorantta yaptığım görevleri algılamıyor

Başlıktada belirttğim gibi challenge'ı yapıyorum ama algılamıyor sebebi nedir veya nasıl düzeltilir?
  13. EnYorWizz

Yardım Online veya Tekrara Düşmeyen Hikaye Oyunu Önerisi

vallhala lol valo R6 tarzı oyunlar oynuyorum fiyat fark etmez var mıdır oyun önerisi?
  14. EnYorWizz

Yardım PS4 Pc emülatör var mı?

Aradım ama bulamadım. Var mı?
  15. EnYorWizz

Yardım Discord lol oyun içi arayüzü açılmıyor

Arayüz tuşuna basamama rağmen açılmıyor. Açmanın bi yolu var mıdır? Eski Pc'de oluyordu.
  16. EnYorWizz

Yardım Valorant HWID Banını nasıl açarım?

Valorantta hile kulanmamama rağmen hesabım ban yedi sonra yan hesaptan girdim o da ban yedi dedim tamam pcde bi program vardır ondandır dedim bütün 3. part yazılımları sildim sonra yeni hesap açıp öyle denedim gene ban yedi. dcde işi anladığını söyleyen birine sordum 150 TL'ye yaparız dedi. Bunu...
  17. EnYorWizz

Yardım Valorant'ta 2 Hesabımda 3. Parti Yazılımdan Ban Yedi

Bilgisayarımda sanırım 3. Parti yazılım var ve bu hangi uygulama bilmiyorum. Bilgisayarımda ki açık programları ve yüklü uygulamalarımı ek'e koydum sebebi nedir hesaplarımın banlanmasının.
  18. EnYorWizz

2 Kişi oyanayabileceğimiz bedava oyunlar.

Arkadaşımla uzun süredir sadece valorant vs. ünlü oyunlar oynuyoruz ama bi zaman sonra hep aynı oyunlar gerçekten sıkmaya başlıyor 10-9 GB'ı geçmeyen arkadaşımla oynayabileceğim oyunlar önerir misiniz? (ikimizinde pc iyi her şeyi kaldırır)
  19. EnYorWizz

Elle Oynanan Rocket League

Neo Toprak izlerken gördüm, arka planda rocket league tarzı bi oyun vardı ama insanlarla oynuyodu hoşuma gitti adı nedir bu oyunun?
Geri