Arama sonuçları: *

1. sefagkts

7kya oyun için monitör

büyük geliyor 24" daha ideal fps oyunu için
  2. sefagkts

7kya oyun için monitör

iyi duruyor atayım bi fps oyunu için sıkıntı ya 2k 27" birde
  3. sefagkts

7kya oyun için monitör

hz yüksek diye kendisi buna bakmış bende aynısını dedim casper alınmaz asus msi aoc falan bak dedim bakınıyoruz öyle 1762202041 evet fps için 1080p
  4. sefagkts

7kya oyun için monitör

[H3 id='httpswww.itopya.comaoc-25g3zm-245-240hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-pivot-fhd-va-gaming-monitor_u20509+bu+nasldr']https://www.itopya.com/aoc-25g3zm-245-240hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-pivot-fhd-va-gaming-monitor_u20509 bu nasıldır[/H3]
  5. sefagkts

7kya oyun için monitör

arkadaşım bakıyor aklında bu var arkadaşım bakıyor aklında bu var ama ben casper önermiyorum https://www.vatanbilgisayar.com/casper-excalibur-27-300hz-1ms-mprt-curved-g-sync-freesync-oyuncu-monitoru.html sizce alınır mı veya max 7kya tavsiyeniz nedir
  6. sefagkts

FC 26 Proclubs için takım arkadaşı arıyoruz.

dostum bir şey sorcam bu pro clubs'da takımın botları inanılmaz kötü oynuyor bunu nasıl düzeltiriz var mı bir yolu? ***** ***** oynuyorlar diye hata çok oluyor klasman da yükselemiyoruz
  7. sefagkts

FC26 zaman uyumun bozuldu hatası

arkadaşlar bugüne kadar hiçbir problem yoktu şuan böyle bir hata alıyorum sorunun çözümünü bilen var mı? dosyaları doğruladım bios saati doğru güncel ne yapabilirim hata: "bir hata oluştu ve oynadığın online maçla zaman uyumun bozuldu"
  8. sefagkts

F2P MMORPG Oyun Önerisi

kjasncjkhzbxchb çok güzel seçim olmuş
  9. sefagkts

F2P MMORPG Oyun Önerisi

dostum buldun mu oyun acaba? çok arıyorumda bi bulamadım rise online sarıyordum bi ara o da p2w diye bir tıkanıyor ilerlenmiyor benzeri bir şey de bulamadım
  10. sefagkts

Trojen mı yedim ayvayı mı yedim

aynı şey banada gelmiş mailime hesap kilitlendi diyordu şifreyi değiştim inşallah başka bir şeyleri çoktan çalmamışlardır :D
  11. sefagkts

Rehber HyperX Cloud III Wireless / kablolu | Ayar Tavsiyesi

yaptım normal video müzik için hoşuma gitti fakat valorantta inanılmaz tuhaf geldi geri eski haline döndüm :D
  12. sefagkts

Rehber HyperX Cloud III Wireless / kablolu | Ayar Tavsiyesi

ayarları yaptımda ses daha bi soft geliyor teşekkürler diğer halinden sonra buna hemen alışırım umarım
  13. sefagkts

Çift monitörde 2. ekran kasma sorunu

çözemedim bi
  14. sefagkts

Çift monitörde 2. ekran kasma sorunu

selamlar arkadaşlar şöyle bir sorunum var çift monitörüm var ana ekranda oyuna girdiğimde ikinci ekranıma tarayıcımdan veya discorddan yayın izlediğim zaman donma yapıyor neden kaynaklı olabilir nasıl düzeltebiliriz
  15. sefagkts

Pcye google chrome kuramıyorum

şöyle bir sıkıntı var geri yükleme noktası yok hiç :D
  16. sefagkts

geri yükleme derken sistemi geri yüklemeyi diyorsan denemedim google'ı diyorsan denedim üstteki hatayı veriyor
  17. sefagkts

arkadaşlar merhaba konu doğru yerde mi emin değilim ama bugün google'a bir şey oldu ve kendi kendine microsoft güvenlik eklentisi kurdu ayarları değişmeme izin vermedi bende silip yeniden yüklemek istedim şimdi de yükleyemiyorum şöyle bir hata veriyor şuan google pcde kurulu değil görev...
  18. sefagkts

Kot pantolon önerisi

al al gayet iyiler denedikten sonra eminim hoşuna gider dahasını da alırsın
  19. sefagkts

Kot pantolon önerisi

bir tık fazla salaş evet ben bir süredir ordan bir şeyler alıyorum 10-12 parça bir şeyler almışımdır kalitesi çok iyi
  20. sefagkts

Kot pantolon önerisi

flawwears bakabilirsin tarzına uyarsa kalitesi çok çok iyi ürünlerinin
Geri