Arama sonuçları: *

1. M.Barisk

6 intake ve 1 exhaust fan mantıklı olur mu ?

arkadaşlar bu şekilde bir kasa alacağım ve fanlarını bu şekilde yerleştirsem nasıl olur kasa içi airflow iyi midir ? normalde üsttekiler exhaust olarak yerleşitirildiğini sanıyordum ama bu alttaki görsele bakınca üstteki fanların intake olması bana daha mantıklı geldi siz ne düşünüyorsunuz ?
  2. M.Barisk

Yardım Güç kaynağı ekran kartı kablosu kısa devre yapıyor

Arkadaşlar selamlar konuyu dünde açmıştım bugün teknik servise gittim güç kaynağının tamir olamayacağını söyledi ekran kartı kablosunun kısa devre yaptığını söyledi bende gördüm cihaza pci-e kablosunu bağladığı zaman psu nun fanları çalışmayı durduruyordu. başka bir yerde tamir ettirebilirmiyim...
  3. M.Barisk

Çözüldü✓ Psu’yu temizledikten sonra pc açılmıyor fanları bile dönmüyor

Arkadaşlar selamlar xigmatek 600w güç kaynağım var temizlemek için içini açtım tozlara üfledim kulak temizleme çubuğu ile ulaşamadığım yerlerin tozlarını aldım tek yaptığım buydu psunun fanını bile çıkarmadan temizledim herşeyi toparladığımda ve güç düğmesine bastığımda hiçbirşey olmuyor ne...
  4. M.Barisk

Yardım MSI MAG 100R Fan Çoklayıcı Almaya Gerek Var mıdır?

Arkadaşlar selamlar başlıktaki kasayı aldım yalnız aldıktan sonra yorumlara bakmışım çoğu kişi fan çoklayıcı almak zorunda kalmış gigabyte a320M s2H ile bu kasa uyumlumudur fanları sorunsuz takabilirmiyim yoksa fan çoklayıcı almalımıyım ?
  5. M.Barisk

500-550W psu sistemim için yeterli olur mu

Arkadaşlar selamlar biraz önce fortnite oynarken xigmatek x-power 600W 80+ güç kaynağından takır takır sesler gelmeye başladı büyük ihtimalle sorunun fanlardan kaynaklandığını düşünüyorum başkada bir şey olamaz galiba şimdilik pc kapalı halde açmaya biraz korkuyorum sistemim = Ryzen 5 1400 Rx 570...
  6. M.Barisk

Çözüldü✓ PSU'larda OVP / OPP / UVP nedir

Yorumlarınızı bekliyorum.
  7. M.Barisk

Sharkoon Psu mu Yoksa Xigmatek mi

Hangisi daha güvenilir ?
  8. M.Barisk

Psu’um Anakartıma uyumlu mu? ?

Arkadaşlar selam A320M S2H micro atx bir anakartım var xigmatek x calibre adında bir psu alacağım fakat ikisi uyumlu mu? nereden anlayacağım veya uyumlu mu? açıklarmısınız ?
  9. M.Barisk

Xigmatek Calibre PSU Alınır mı?

Xigmatek X Calibre serisi bir psu almak istiyorum 600w alıcam 80+ sistemime göre uygun merak etmeyin xigmatek calibre serisi bir psu almalımıyım ileride veya yakın zamanda sorun yaratır mı ?
  10. M.Barisk

80+ Psu olmasa olur mu ?

Selam arkadaşlar bütçem kısıtlı güzel kaliteli bir powersupply almak istiyorum fakat 80+ olanlar biraz bütçemi aşıyor onun yerine Thermaltake,Corsair gibi psu alsam da 80+ olmasa sistemim verimli çalışırmı ve dahada önemlisi yakın zamanda sistemim zarar görür mü ? Beni aydınlatırsanız sevinirim.
Geri