Arama sonuçları: *

1. Yavuz Selim

Anlam veremediğim mavi ekran hatası

Öncelikle iyi günler dilerim. Açtığım 2. ya da 3. mavi ekran konusu sorun hiçbirinde çözülememişti, tahminimce bu attığım son mavi ekran konusu olacak. Fakat sorunu bi arkadaşım sayesinde çözdüm ama halen anlamadığım bir şey var. Öncelikle size hatayı anlatayım. Pc yi açtıktan 2-3 dakika sonra...
  2. Yavuz Selim

MS-RESOURCE:APPNAME sorunu ( hesap makinesi açılmıyor )

Pc yi açtım ve hesap makinesini açmam gerekti açılmıyodu yeniden başlattım fakat sorun devam etti. Açmaya çalışınca MS-RESOURCE:APPNAME... hatası veriyor. Aşağıda fotoğraf bulunmakta.
  3. Yavuz Selim

Pc boşta iken mavi ekran hatası

PC boşta iken mavi ekran hatası alıyorum. PC yeniden başlıyor ve 2dk sonra yine mavi ekran alıyorum döngüye giriyor. Fakat mavi ekran aldıktan sonra masaüstüne gelince hemen bir oyuna giriyorum ve mavi ekran hatası almıyorum. Çok garip yaklaşık 6-7 aydır böyle yaşıyorum Alt Tab da oyun açık...
  4. Yavuz Selim

Günde 5-6 kez mavi ekran hatası.

Arkadaşlar geçenlerde yine konu açmıştım bu hata ile ilgili. Her gün ortalama 5 kez mavi ekran hatası alıyorum. Disk mark testi uyguladım yüzde 99 iyi dedi. Ssd modelim adata Su750. Daha ne yapmam lazım. Ssd değiştirirsem sorun geçer mi ?. Mavi ekran hatası aldığım kodların fotoğrafını çekmiştim...
  5. Yavuz Selim

Günde 5-6 kez mavi ekran hatası.

Arkadaşlar geçenlerde yine konu açmıştım bu hata ile ilgili. Her gün ortalama 5 kez mavi ekran hatası alıyorum. Disk mark testi uyguladım yüzde 99 iyi dedi. Ssd modelim adata Su750. Daha ne yapmam lazım. Ssd değiştirirsem sorun geçer mi ?. Mavi ekran hatası aldığım kodların fotoğrafını çekmiştim...
  6. Yavuz Selim

Günde 5-6 kez mavi ekran hatası alıyorum.

Arkadaşlar günde 4-5 kez mavi ekran hatası alıyorum. Bazı gruplara da sormuştum. Format atın ve bios güncelleyin demişlerdi. Uyguladım 2sinide fakat sorun devam ediyor. Sanırım sorun ssd de. Ssd değiştirmekten başka bir çözüm yolu var mı yoksa ssd mi değişmeliyim ?
  7. Yavuz Selim

2 günde 1 mavi ekran hatası.

Arkadaşlar yaklaşık 2-4 günde bir mavi ekran yiyorum. Yeni olmaya başladı. Sorun nedir acaba ?
  8. Yavuz Selim

Bilgisayar Sürekli Yeniden Başlıyor

Öncelikle merhabalar benim bilgisayarım sürekli yeniden başlıyor.İlk olarak sorunu yazılımsal olarak düşündüm.Format atmaya karar verdim fakat windows kurma,yükleme ekranı geldiğinde bile yeniden başlıyor.Sorun ne sizce ssd de olabilir mi? Sistem: 1660S / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS TUF GTX...
  9. Yavuz Selim

Windows Düzgün Yüklenmemiş Gibi Görünüyor Hatası !

Merhabalar. Pc de takılırken bi anda bilgisayarım yeniden başladı. İlk başta sorunu anlamadım. Ardından tekrar tekrar bilgisayar otomatik olarak birkaç kez kendi kendine yeniden başladı. Ve bir süre sonra mavi ekranda -üst tarafta “KURTAMA” yazısı olmak üzere-“Windows düzgün yüklenmemiş gibi...
  10. Yavuz Selim

Bilgisayarımda Bluetooth u nasıl açarım ?

Merhaba. Bilgisayarıma xbox controllerımı bağlamak istiyorum. Fakat Bluetooth umun açık mı kapalı mı olduğunu göremiyorum öyle bir simge gözükmüyor. Fakat youtubeden baktığım videolarda açma kapama simgesi var. Acaba benim windowsumda Bluetooth mu yok varsa da nasıl açabilirim ? Teşekkürler
  11. Yavuz Selim

Ucuza Windows Key Önerisi

Arkadaşlar ucuza ve güvenilir windows 10 key nerden alabilirim ?
Geri