Arama sonuçları: *

1. Yphen

iPhone 11 ile ilgili sorular

Arkadaşlar selam kısa özet geçeyim ama öncesinde bir dipnot geçeyim lütfen bana iPhone 11 alma etme gibi şeyleri söylemeyin. YD iPhone 11 64 GB Su Yeşili 10/10 kozmetik sorunsuz her şeyi orjinal ama pil de orjinal ama %79 sizce alınır mı sosyal medya ve video izlemek için kullanacağım telefonu...
  2. Yphen

Samsung A24 ile takas edilecek telefon?

Arkadaşlar selamlar, Telefondan sıkıldığım için takas edebileceğim telefon arıyorum özellikleri tatmin etmesini geçtim kamera berbat telefon kasıyor uygulamalar buga giriyor daha düzgün bir ikinci el veya sıfır hangi telefon ile takas edebilirim kendi telefonum tr garantili aradığım telefon yurt...
  3. Yphen

Yurt dışı iPhone nereden bulunur?

Dostlar selam konu başlıkta ki gibi Ankara'da yaşıyorum yd iphone bakıyorum 11 ve altı serilere fakat çok absürt fiyatlar var nereden alacağımı da bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. Yphen

iPhone 11 hala alınır mı?

Arkadaşlar selamlar kısaca özetleyeceğim Andorid almıştım fakat tekrar İOS'a geçmek istiyorum bu durumda elimde ki S21 FE'yi anneme vereceğim kendim iPhone alacağım. iPhone 11 alınır mı sıfır yoksa ikinci el 22K bandında başka bir iPhone mu bakayım?
  5. Yphen

20K bütçe telefon önerisi

Arkadaşlar selamlar yeni telefon alacağım Android bakıyorum mecburi, Özellik bakımından şarj ve kamera önemli benim için ayriyeten sosyal medyayı çok kullanıyorum (IG - YT vs vs.) güncelleme desteği alan kolay kolay yavaşlamayan bir telefon arıyorum buna göre bir öneri yaparsanız çok sevinirim...
  6. Yphen

Öneri iPhone 11 veya 13 almak hakkında?

Dostlar selam aklımda ufak bir soru var bilgili kişiler cevaplarsa çok sevinirim. Öncelikle iPhone 11'e geçmek istiyorum veya durumuma göre 13'e fakat şuan ki telefonum "Samsung A52s 128 GB 5G" modeli bunu satıp iPhone'a geçmek mantıklı mı sizce bide hepsiburada'da şimdi al sonra öde olayı ve...
  7. Yphen

Samsung Galaxy A52s Kılıf HK.

Hepinize selamlar dostlar çok ufak bir sorum var kılıf alacağım fakat A52 ile A52s'in boyutları aynı mı? Yani A52 kılıf alsam A52s'e oturur mu tamamen? cevaplarsanız çok sevinirim.
  8. Yphen

Hangi telefonu almalıyım?

Arkadaşlar selamlar acil olarak telefon alacağım bugün internetten sipariş vereceğim, meslek olarak kuryelik yapacağım için andorid telefon bakıyorum bu yüzden istediğim şeyler ise şöyle ; Başta bataryası'nın yüksek olması ki şarjı hemen bitmesin, Kamera çok önemli çok fotoğraf ve video...
  9. Yphen

10-12K bandında telefon önerisi

Arkadaşlar selamlar yakın zaman da hem okuyup hem çalışacağım için meslek olarak kuryelik yapacağım ve şuan elimde iPhone 11 var fakat yeterli geleceğini zannetmiyorum özellikle konum açıkken LTE açıkken vs. şarjı zor dayanıyor, E tabi bir de yapacağım işte durmadan adreslere bakma, müzik...
  10. Yphen

Yurtdışı iPhone cihaz almak?

Arkadaşlar selamlar biliyorsunuz ki Apple türkiyede iPhone cihaz almak imkansız meblalar fakat yurt dışı model aldığımız da çok daha uyguna geliyor sizlere sorum şu hem anneme hem kendime iPhone alacağım fakat süreç nasıl işliyor, Neler yapmamız gerekiyor, Satmak istediğimiz de nasıl satarız vs...
  11. Yphen

iPhone satın alma önerisi hakkında?

Arkadaşlar selamlar şuan ki elimde ki android telefonu satıp iPhone 11 veya 13 almak istiyorum fakat internetten vs değil de böyle telefoncular olur ya güvenilir sağlam ve biraz da indirimli olur Ankara'da yaşıyorum tek tek gezip fiyat sormakta istemiyorum böyle bir yer bilen varsa veya site...
  12. Yphen

5000 TL F/P Telefon Önerisi?

Arkadaşlar selamlar yakında maddi zorluktan ötürü elimde ki telefonu satacağım ve 4000 - 5000 TL bandında fiyat performans telefon arıyorum oyun oynamadığım için genellikle sosyal medya da takılıyorum ve fotoğraf çekiyorum. Genellikle aradığım özellikler şöyle ; Şarjı'nın çabuk bitmemesi...
Geri