Arama sonuçları: *

1. ARDACD

🔥İndirim ASUS TUF F16 i5-13450HX & RTX 5050 16 GB 512 GB Laptop - 46.799 TL 🔥

Hayır konudaki modelde 5050 ekran kartı varken sizinkinde 5060 var yani sizinki daha iyi. Ama eğer bilindik marka istiyorsanız konudakinede göz atabilirsiniz.
  2. ARDACD

Bu eski laptop minecraft kaldırır mı?

optifine kurup biraz ayarları karıştırarak oynayabilirsiniz.
  3. ARDACD

95kya bu kasa alınır mı

Tamam ama en azından 4080'i 4080Ti veya 4090 yaparsanız daha uzun süre memnun kalırsınız.
  4. ARDACD

95kya bu kasa alınır mı

Hocam yapabiliyorsanız Ram'leri 2x16 yerine 4x8 yapın daha iyi çalışır ve ek olarak 4080 yerine 4090 almaya çalışın eğer bütçeniz yeterse.
  5. ARDACD

Hangi MIUI Rom kurulmalı?

Selam. Bende kaçak Redmi Note 9 (merlin) var şu an MIUI 13.0.3 EEA Global kurulu. Ben bu telefonu tekrar Fastboot olarak MIUI 12.5 yapacağım ama ufak bir sorum var. Aşağıdaki programların değişmesini istiyorum hangi ülke için olanı kurmalıyım? Google Discovery (ana ekrandan sola çekince gelen...
  6. ARDACD

Gta6 Geforce Now gelirse sistem toplamaya gerek kalır mı..?

Hocam siz belli ki 8mbps internet denememişiniz hiç. Geçin 720p30 filmi 2K 30 FPS veya 1080p60 da kasmayan cihazlarda rahatça izliyoruz. Benim bilgisayarım fazla dandik olduğu için Youtube'dan 60fps video izleyemiyorum ama internet açıyor yani.
  7. ARDACD

Gta6 Geforce Now gelirse sistem toplamaya gerek kalır mı..?

Bence eğer sadece GTA 6 gibi birkaç oyun oynayacaksan ve internetinin gücü yeterliyse sistem toplamana gerek yok. Ben dün Geforce Now hesabı oluşturup 1080P Ultra ayarlarda yüksek fps ile CS 2 oynadım sadece internetim 8mbps olduğu için ara sıra görüntü bulanıklaştı onun dışında kasma, donma vs...
  8. ARDACD

18 yaş altı için mobil bankacılık veren bankalar

Papara kullanabilirsiniz. Veli'ye gerek yok 13 yaş üzerinde rahatça kullanılıyor. Kart'ı ise zincir marketlerden temin edip uygulama ile karta hesabınızı bağlayabilrsiniz veya direkt uygulma üzerinden ücretsiz olarak kart isteyebilirsiniz.
  9. ARDACD

Windows 10 Pro Lite Temel Programlar Ekli Performans 2023

Hocam bağlantıyı GDrive/Mediafire/Yadisk gibi bulut sitelerinden yeniden upload edermisiniz mümkünse çünkü hem mega.nz sorunlu hemde direkt link bozuk.
  10. ARDACD

Mue tab hızlı linkler ana ekranda yok

Demin Microsoft Edge tarayıcısına geçtim ve şimdilik güzel. Bazı kaynaklarda Mue Tab isimli yeni sekme eklentisini gördüm ve kurdum. Bu da epey performanslı ama eklediğim hızlı linkler ana sayfada gözükmüyor. Ayarlarım;
  11. ARDACD

LS-i18T kulaklık Çince oldu

Bugün PttAVM'den sipariş ettiğim kulaklık geldi ve gayet güzelce çalışıyor henüz tam çalışma mantığını keşfedemedim ama onu da zamanla çözerim. Fakat şu anda farklı bir sorunum var. Kulaklık kutudan çıkardığımda İngilizce idi ve anlıyordum ne dediğini. Fakat nasıl başardım bilmiyorum ama...
  12. ARDACD

Windows 10 istenilen programı normalin üstü öncelikte nasıl çalıştırırım?

Selam. Bu yöntemi ben internet tarayıcımda deneyeceğim şimdilik Thorium'da deneyeceğim daha sonra diğerlerin de de belki denerim. Ben demin öylesine denemek için Thorium'a normalin üstünde (yüksek değil direkt normalin üstünde yazan) öncelik verdim ve tarayıcının büyük ölçüde rahatladığını fark...
  13. ARDACD

Yavaş indirme için IDM vs XDM?

Yani şimdi hocam burası dahil 3 farklı forumda açtım aynı konuyu hep FDM ile IDM arasında kalındı hangisinin arayüzü ve indirmesi daha iyi? Bir de sisteme boşta na kadar yük bindirir bunlar acaba?
  14. ARDACD

Başka bir cevap gelmesse bakarım.
  15. ARDACD

Selam. Ben bu archive.org vb. yavaş indirme hızlarına sahip siteler için bir indirme yöneticisi yüklemek istiyorum Windows bilgisayarıma ama ne kursam emin olamadım. Benim için ücretsiz ve kasmayan bir şey olması yeterli. Ne önerirsiziniz?
  16. ARDACD

75'lik duvar kağıdı arşivim.

Güzel ama 16:9 değil düzgün oturtulamaz o masaüstüne.
  17. ARDACD

Opera GX ruhumu kurtar seçeneği

Benim bilgisayar Opera GX'te kasıyor kasmasa denerdim ama yinede epey güzel bir özellikmiş.
  18. ARDACD

75'lik duvar kağıdı arşivim.

https://www.mediafire.com/file/iwwd7qmofie12q1/ARCADE34-DuvarKagidi.rar/file Bu arşivde tam 75 adet duvar kâğıdı var. Kendi telefonumun kamerasından çektiğim, ekran görüntüsü olarak kaydettiğim, internetten bulduğum, ve bazı işletim sistemlerinden aldığım tam 75 adet duvar kâğıdı olabilecek...
  19. ARDACD

Modifiye edilmiş sürümde UAC nasıl açılır?

Selam. Ben bugün sistemime modifiye edilmiş Windows 10 2016 LTSB kurdum ve kendime özgü birkaç ayar sonrasında aşırı güzel çalışıyor. Ama ufak bir sorun var. Bu modifiye edilmiş sürümde UAC kapalı ve açılmıyor. Çalıştır'a useraccountcontrolsettings.exe yazıp çalıştırıp gelen ekranda aşağıdaki...
  20. ARDACD

Windows 10 vs Windows 8.1

O dediğiniz antikalar için hocam bizim kaşıkçı 1 haftalık oyunu en kısa sürelerde veriyor.
Geri