Arama sonuçları: *

1. Yphen

Old Spice Duş jeli alınır mı?

Selamlar konu başlıkta ki gibi deo sticklerinden memnunum lakin duş jellerini hiç kullanmadım sizce alınır mı alınmaz ise önerebileceğiniz bir marka var mı?
  2. Yphen

Banka icra/haciz davası hakkında?

Dostlar selamlar, Maalesef talihsiz bir olay oldu ve QNB tarafından icraya verilmiştim ödeme zorluğundan ötürü ve taşınma arefesindeydim total de 3 banka ile icralıktım 3'üne de dürüst ve doğru şekilde mal beyanı verdim. Fakat bugün tekrar uyapı kontrol ettiğim de dosyalar güncellenmiş ve QNB...
  3. Yphen

Sahibinden Param Güvende Satışı Hk

Dostlar selam konu başlıkta ki gibi, Param Güvende ile daha önce çokça ürün sattım buraya kadar sorun yok fakat dün bir kulaklığımı koymuştum ilana bugün birisi hiç yazmadan etmeden direk satın almış ama benim kişiye ulaşmam lazım kulaklığın faturası e-arşiv fatura ne yapmam gerekiyor satışı...
  4. Yphen

GamerMarkt gelen mesaj hakkında?

Dostlar selam bugün bana wp üzerinden bir mesaj geldi 2023 yılında sattığım valo hesabı ile ilgili fakat daha önce de hesap satmıştım ama böyle bir şey olmamıştı muhtemelen alıcı hesabını çaldırdı ya da başka bir şey oldu çünkü ben herhangi bir şekilde hesabı geri almadım bilgisayarım dahi yok...
  5. Yphen

Aynı şehirde olanlar arkadaş olmaya ne dersiniz?

Dostlar selamlar, Konu aslında başlıkta ki gibi aynı şehirde olanlar tanışsalar fena olmaz mı? Yaş fark etmeksizin konuşup buluşup tanışılsa birbirlerine destek olsalar bir çok konuda bilgi paylaşsalar veya beraber çay - kahve içilse dostluklar ilerler ise gym’e gidilse bence güzel olur, Yalnız...
  6. Yphen

Pompacılık zor bir meslek mi?

Dostlar selamlar 24 yaşındayım kendi sektörüm de iş bulamadığım için ve mecbur çalışmam gerektiği için evimin dibinde de Opet istasyonu var çalışan arkadaşlar veya tanıdıkları var mı yapılacak bir meslek mi? Öğrenmesi zor mu? Yemek ve yol masrafım olmayacak günlük 8 saat ayakta da dururum...
  7. Yphen

Tipimde bir problem mi var?

Arkadaşlar selamlar kısaca merakımdan bir şey sormak istiyorum tipim de bir problem mi var? Yani özgüvenim yüksek bakımlıyım vücut geliştiriyorum eğlenceli adrenalin macera dolu bir karakterim var ama hem insta da hem date app'lerde geri dönüş alamıyorum sebebi ne çözemedim hep beraber bir...
  8. Yphen

Tanımadığım biri beni ve annemi rahatsız ediyor

Arkadaşlar selam, 3-4 gündür tanımadığım bir adam veya adamlar benim kişisel bilgilerimi ve akrabalarımı bulmuş fake numaralardan durmadan arıyor mesaj atıyor küfür ediyor aynı şekilde abuk subuk mesajları anneme de atıyor arıyor da numaralarımızı değiştireceğiz fakat bunun haricinde kanıtlar...
  9. Yphen

Şaka gibi bir olay gerçekten!

Fırsatçılıkta en baş ülkeyiz gerçekten ne ara aldın da ne ara ilana çıktın hemen ya valla arkadaşlar böyle giderse eğer kimse ihtiyacını vs karşılayamaz hevesi kursakta bırakıyorlar cidden Vatana gittiğim de söylenen şey şu "Biz bir kişiye bir tane satıyoruz" diyorlar ama orada satın almaya...
  10. Yphen

Tapuda rayiç bedeli düşük gösterme hk

Arkadaşlar selamlar konu başlıkta ki gibi arsa satışında 2023 güncel rayiç bedel 161,46 TL satışın rakamı 400 bin TL nasıl veya ne şekilde düşük gösterebiliriz ki bunu iki tarafta fazladan harç vergi ve ceza ödemesin yardımcı olursanız çok sevinirim.
  11. Yphen

Kullanmadığım supplementleri nasıl satabilirim?

Dostlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi kullanmadığım veya sadece 2 - 3 defa kullandığım supplementler var bunları nasıl satabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Bigjoy Sports Bigmass Mass Gainer GH Factors 1.2 KG - (Çikolatalı) Bigjoy Sports Predator Preworkout 510 gr - (Karpuzlu)...
  12. Yphen

Bu kıza nasıl davranmalıyım?

Arkadaşlar selam, kısa özet geçeceğim bir kız ile tanıştım oyundan başta arkadaşım vardı troll bir maçta denk geldi arkadaş eklemiştim o da kabul etmişti, ertesi gün oyun için davet ettim kendisini ve moralinin bozuk olduğunu söyledi bende anlatmak istersen buradayım dedim geldi lobiye...
  13. Yphen

İzmir içi kiralık villa/müstakil ev bulma?

Arkadaşlar selamlar konu başlıkta ki gibi kısa özet geçmek gerekirse bu ay sonuna kadar taşınmamız lazım annemle beraber İzmire gitmeye karar verdik fakat, İstediğimiz tarz da ev bulsak dahil internet veya ulaşım sorunlu sizden ricam İzmir de oturan varsa veya bilgisi olan varsa aradığımız...
  14. Yphen

Tekirdağ Arsa Satışı HK

Dostlar selamlar uzatmadan kısa özet geçeceğim annem gözlerinden ağır rahatsız olduğu için ameliyat olması gerekiyor tek başıma yetemediğim için artık hastane parası ilaç parası ameliyat parası derken bittim sondayım artık, Arsalarımız var 2 adet acil ve hızlıca satmam gerekiyor tekirdağ...
  15. Yphen

Arsa satma hakkında?

Selamlar arkadaşlar sizlere bir şey danışmak fikir almak istiyorum şimdi Annemin ve 3 kardeşinin üstüne 2 adet tarla var 6 ay oldu satamadık hiç bir şekilde gayrimenkuller ile çalıştık sadece size sorum şu biz bu arsaları acil şekilde nasıl satabiliriz bu konuda yardıma ihtiyacım var şimdiden...
  16. Yphen

Kasa RGB renklerini bileşenler ile senkron etme?

Dostlar selamlar hiç uzatmadan konuya gireceğim, Aşağıda ki resimde gördüğünüz üzere kasamın rgb renkleri ve soğutucumun rgb renkleri aynı renk fakat o rengin hex kodunu bir türlü bulamadığım için mousepadim ve klavyem ile de senkron edemiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
  17. Yphen

2.5M paranız var ne yaparsınız?

Arkadaşlar selamlar öncelikle konuyu hem sohbet muhabbet için hem de fikir edinmek için açıyorum arkadaşıma ve annesine 2.5M miras kaldı o en mantıklı şekilde ne yapabileceğini araştırıyor ben bir kaç fikir verdim fakat hem sizler ne yapardınız ve ne fikirler verirdiniz onu merak ettim bu arada...
  18. Yphen

5M paranız olsa ne yapardınız?

Düşünün ki ailenizden size miras kaldı ya da aileniz hayatta iken onlara miras kaldı bir gayrimenkul bir tarla bir arsa kaldı diyelim ve total elinizde gerçek 5 milyon türk lirası paranız mevcut siz olsanız ne yapardınız mesela? Ben olsam borçlarımı kapatır ihtiyacım ve hayalim olan şeyleri...
  19. Yphen

Arsaların değeri nasıl öğrenilir?

Merhaba dostlarım arkdaşımın babasının üstünde 2 adet tarla var satacaklar fakat değerini online olarak nasıl öğrenebilir tahmini bile olsa mesela tahmini değerin üzerine fiyat koyup satılabiliyor mu? Bilgisi olan veya fikri olan varsa yazarsa çok makbule geçer.
  20. Yphen

Paylı mülkiyete nasıl geçilir?

Arkadaşlar selam ufak bir sorum olacaktı. Anneannem öldükten sonra annem ve 3 kardeşe iki adet tarla bırakmış miras olarak (müşterek mülkiyet şu an tarlalar) fakat kardeşler uğraşmadığı için senelerce öyle kalmış tarlalar konuyu ben ele aldım. Arsaları gittim gördüm vergi borçlarını ödedim. İş...
Geri