Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Yardım XBOX GAMEPAD BLUETOOTH BAĞLANTISI KOPUYOR SÜREKLİ!

Herkes övüyor diye gittim aldım aldığımdan beri kullanamadım hiç bağlantı sürekli koptuğu için çıldıracağım yeminle! F710 da var bana mısın demiyor canavar gibi çalışıyor sırf PC ye daha uyumlu diye XBOX GAMEPAD aldım daha sorunlu çıktı. İnternetteki bütün her şeyi denedim XBOX DONATILARDAN...
  2. Ritim Ustası

Yardım Xbox gamepad nasıl garantiye gönderilir?

Xbox gamepad imi garantiye göndereceğim Microsoft destekten garanti sürecini başlattım ama bana kargo ile ilgili hiç bir bilgi vermedi ücretsiz gönderim kodu da vermedi? 1 ay içinde gönder diyor şaka gibi hangi kargoyla nereye göndereceğim!
  3. Ritim Ustası

Yardım Xbox Series Wireless 9.Nesil Siyah GamePad Bağlantı Kopma Sorunu!

Merhaba, arkadaşlar İtopya'dan satın aldığım Xbox Series Wireless 9.Nesil Siyah GamePad de sürekli kopma sorunu oluyor Xbox donatıları indirip güncellememe rağmen sorun çözülmedi kopma sorunu çok ama çok sık oluyor Logitech F710 da var onda hiç kopma sorunu yaşamadım böyle pahalı PC ye %100...
  4. Ritim Ustası

Yardım Xbox Series Wireless 9.Nesil GamePad'in [A] TUŞU TAKILI KALIYOR !!!

O kadar para verdiğim Xbox Series Wireless 9.Nesil GamePad'in A tuşu takılı kalıyor! Yarı fiyatından ucuza aldığım F710 da bile böyle bir şey yok şaka gibi bu gamepadi kullanan arkadaşlar sizde de böyle bi sorun var mı? Öve öve bitirilemeyen gamepad bu mu yahu şaka gibi! Ürünü İtopya dan aldım...
  5. Ritim Ustası

F710 vs Xbox 9. Nesil Gamepad

Arkadaşlar bu gamepad ler arasında 2 katı fiyat farkı var Xbox ve F710 ile aralarında bu fiyat farkına değecek bi fark var mı? F710 aldım memnun kaldım baya bi kol daha almayı düşünüyorum Xbox kolu alınır mı?
  6. Ritim Ustası

Gamepad fiyatları uçuşa geçti! SON DURUM

PC için Gamepad almaya karar verdim önceden karşıma hesaplı baya gamepad çıkıyordu şimdi alacak oldum fiyatları uçmaya başladı Microsoft Xbox Wireless Controller ün fiyatı Dualsense ile aynı şaka gibi önceden MSI ın gamepad lerinden daha ucuz olan kol şimdi Dualsense fiyatında sorum şu Microsoft...
  7. Ritim Ustası

Öneri Hangi kablosuz GAMEPAD'i tavsiye edersiniz?

Arkadaşlar bu listedeki gamepadlerden hangisini önerirsiniz yada liste dışında fiyatına göre daha iyi olan kablosuz gamepad var mı? https://www.hepsiburada.com/msi-gg-force-gc30-v2-kablosuz-oyun-kolu-siyah-pm-HBC000029S9WQ...
Geri