Arama sonuçları: *

1. cengizovic

Çözüldü✓ Hawk Fab V4 için Titanseat koltuk pedi uyumlu olur mu?

Uyumlu gözüküyor ölçütleri. Verdim sipariş.
  2. cengizovic

Çözüldü✓ Hawk Fab V4 için Titanseat koltuk pedi uyumlu olur mu?

Merhaba elimde hali hazırda kullandığım hawk fab v4 var buna dirsekler için ped almak istiyorum...
  3. cengizovic

Çözüldü✓ Razer Blackshark Pro V2 2023 Ses Sorunu

Windows update teslim iyileştirmeleri, isteğe bağlı güncelleştirmeleri kapattınız mı? Yok bende olmuyor. Sadece sizin razer kulaklık güncelleştirmelerini razer synapse üzerinden elle yüklemeniz yeterlidir. O otomatik güncelleştirmeleri isteğe bağlı olan kısımları falan kapatın. Bir daha deneyin...
  4. cengizovic

Rica ederim. Stabil olması için ilk başta kablosuyla beraber driver kurması gerekiyor. Önemli etken bu. Güle güle kullanın. Cevabımı da rapor kısmından çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
  5. cengizovic

Aynı kulaklık bende de var. Öncelikle PC de Realtek ses sürücüsü varsa çakışma yapıyor. 1.) İlk önce aygıt yöneticisinden ses sürücülerine ait ne varsa kaldırmalısın. 2.) Razer Synapseyi bu video ile temiz şekilde kaldır: 3.) Synapse 4 yükle temiz kurulum ile (kulaklık tüm süreçte USB...
  6. cengizovic

🔥İndirim FC26 STEAM'DE %50 İNDİRİME GİRDİ

Bu sene çok şikayet var oyun için ve oyuncu sayısında ciddi düşüş var. Yani oyunda kalanlarda genelde yıllardır oynayan pro oyuncular. Girdiğiniz an sürekli maç kaybetmeniz mümkün.
  7. cengizovic

NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Hocam olursa haber eder misiniz? Yarın bende razer gold alacağım ona göre.
  8. cengizovic

NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Hepsipay da razer gold alınmıyor iade ile. Dünden beri onu düşünüyorum. Dijital ürünlerde geçerli değil. Hepsipay kartla başka siteden alışveriş yapacağım ama teknik arıza var dedi müşteri hizmetleri.
  9. cengizovic

Yardım Hepsipay bakiyesi nasıl bozdurulur?

Arkadaşlar hepsipayda 1044 TL var. Hepsiburada içinden Razer gold ve steam cüzdan kodu da alamıyorum. Bunu en az zararla nasıl bozabilirim. Bilen eden var mı? Hepsipay kartla başka siteden alışveriş de yapamıyorum teknik sorun varmış. Ne zaman düzelir belirsiz. Bilen eden varsa yardımcı...
  10. cengizovic

1k vermeye değermi sizce

Ben de ikinci monitör düşünüyorum. Eşit olması için 27 inch alırdım şahsen. 24 inch alsan biri küçük biri büyük olcak. 27 inch al.
  11. cengizovic

🔥İndirim VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-3 2K QHD 1MS 240HZ - 8.674,00TL

Valla denk geliyor 5-6K ya ama ben AOC model arıyorum 27 inch birde şuan ki monitörüm kavisli eşitlik denge olsun istiyorum. AOC model olanı takip ediyorum. İndirime girerse alacağım.
  12. cengizovic

🔥İndirim VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-3 2K QHD 1MS 240HZ - 8.674,00TL

Fiyat güzel. Marka da güvenilir. Ekran kartım yetseydi alırdım. 1080p 280 Hz indirime girmesini bekliyorum onlarda bu fiyatta.
  13. cengizovic

Uygun ve ucuza steam bakiye ya da cüzdan nasıl satın alınır?

O zaman csfloat gibi yerleri denicez bir bakalım oraya hocam.
  14. cengizovic

Buff163 yq da yuupine nasıl atıcaz parayı? Aga bugün bursum yatıcak beraber 10-15 dolarlık bir alım yapsak olur mu pek anlamıyorum. Sonraki aylarda ben tek yaparım. Yani yanlış yapıp zarar ederim diye korkuyorum.
  15. cengizovic

Hocam yüzde 30-40 arası satılır mı indirimli hiç? Yani %13 steam vergisi. Hangi siteler var hocam güvenilir bir yazar mısınız?
  16. cengizovic

O kişiyi de bulmak lazım..
  17. cengizovic

Ben bundan 2-3 sene önce burada steam cüzdan kodlarını fiyata göre %15-25 arası indirimli satmıştım. Şimdi ben de aylık 10-15 dolarlık ufak ufak ekleyip biriktirme yapacağım. Onunla da bıçak yükseltirim amacım bu. Onlar hangi siteler hocam biliyor musunuz? Bursum yattıkça 10-20 dolarlık...
  18. cengizovic

Arkadaşlar güvenilir uyguna nasıl alabilirim? Her ay 10-15 dolarlık eklemek istiyorum. Bazıları yüzde 20-30 indirimli satıyor. Bunları nereden bulabiliriz? Amacım bıçak yükseltmek ufak ufak ekleme yapacağım.
  19. cengizovic

Razer huntsman v3 pro vatan indirimi

Tüm çevre birimimi Razer dizen biri olarak 8K etmez bu klavye. Çok pahalı. Maks 4-5K
Geri